Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πιθανοτητα εγυμοσυνης?

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους!θα ηθελα τη γνωμη σας.μολις χθες ειχα με το συντροφο μου ολοκληρωμενη επαφη.το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω τις γονιμες μερες μου.ποτε θα μπορουσα να κανω τεστ εγκυμοσυνης για να εχω σιγουρο απποτελεσμα?οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης ειναι 50-50?

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολους!θα ηθελα τη γνωμη σας.μολις χθες ειχα με το συντροφο μου ολοκληρωμενη επαφη.το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω τις γονιμες μερες μου.ποτε θα μπορουσα να κανω τεστ εγκυμοσυνης για να εχω σιγουρο απποτελεσμα?οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης ειναι 50-50?

Γεια σου!!καταρχας πρεπει να γνωριζεις τον κυκλο σου!!τι κυκλο εχεις συνηθως? ποια μερα του κυκλου σου ηταν η μερα της επαφης σας?σαν 1η μερα του κυκλου περνουμε την 1η μερα περιοδου.αν εχεις κυκλο 28 ημερων ασπιυμε η μερα ωοριξιας συνηθως οχι παντα ειναι την 14η μερα οποτε γονιμες εχεις απο την 11-15 περιπου.βεβαια υπαρχουν κ φορες που σε σταθερο κυκλο η ωοριξια για καποιους λογους μπορει να συμβει νωριτερα απο την αναμενομενη μερα η αργοτερα.οπιτε αν δεν θες μωρο καλο ειναι να προσεχεις ολο το μηνα!!!!δεν υπαρχουν ασφαλης μερες!

Τεστ εγγυμοσυνης θα μπορουσες να κανεις απο τη στιγμη που θα εχεις 1-2 μερες καθυστερηση

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.παρακολουθουσα τον κυκλο μου,ειχα μια εφαρμογη στο κινητο μου.εχασα το κινητο μου,παει κ η εφαρμογη που σημειωνα.το σιγουρο ειναι οτι τον οκτωβριο αδιαθετησα στις 18.το νοεμβριο δεν θυμαμαι αλλα υοπολογιζω γυρω στις 15 οτι ηταν.αυτο το μηνα ακομα δεν εχω αδιαθετησει.υπολογιζω οτι δεν ειμαι στις γονιμες μερες μου.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.παρακολουθουσα τον κυκλο μου,ειχα μια εφαρμογη στο κινητο μου.εχασα το κινητο μου,παει κ η εφαρμογη που σημειωνα.το σιγουρο ειναι οτι τον οκτωβριο αδιαθετησα στις 18.το νοεμβριο δεν θυμαμαι αλλα υοπολογιζω γυρω στις 15 οτι ηταν.αυτο το μηνα ακομα δεν εχω αδιαθετησει.υπολογιζω οτι δεν ειμαι στις γονιμες μερες μου.[/quote

Καλο θα ηταν να γραφεις τις ημερομινιες που αδιαθετεις σε ενα τετραδιακι.ειναι πολυ σημαντικο κ για να καταλαβεις μια πιθανη καθυστερηση λογω εγγυμοσυνης κ οχι μονο.υπαρχοτν χιλια δυο προβληματα σοβαρα και μη που μπορει να προκυψουν στον κυκλο μιας γυναικας κ πιθανον να φανερωθουν εγκαιρως απο μια καθυστερηση.αν αδιαθετησες 18 οκτωμβριου κ μερα γυρω στις 15 νοεμβριου ειναι περιπου κυκλος 29 ημερων.οπως κ να εχει μην αγχωνεσαι.αν δεν αδιαθετησεις μεχρι 25-30 δεκεμβειου κανε ενα τεστακι.να σημειωνεις την περιοδο σ εκτος του κινητου κ σε ενα τετραδιο

Διαφημίσεις

γεια σας κ παλι...υπολογιζω οτι η ελευθερη επαφη που ειχα με το συντροφο μου ηταν περιπου την 27η μερα σε κυκλο περιπου 30 ημερων.αποκλειται η πιθανοτητα εγκυμοσυνης,σωστα?ειχε καποια κοπελα περιπτωση εγκυμοσυνης στο τελος του κυκλου της?

γεια σας κ παλι...υπολογιζω οτι η ελευθερη επαφη που ειχα με το συντροφο μου ηταν περιπου την 27η μερα σε κυκλο περιπου 30 ημερων.αποκλειται η πιθανοτητα εγκυμοσυνης,σωστα?ειχε καποια κοπελα περιπτωση εγκυμοσυνης στο τελος του κυκλου της?

Εαν ειναι σταθερος ο κυκλος σου ειναι αρκετα δυσκολο να υπαρξει εγκυμοσυνη αυτη την μερα. Ποτε δεν ξερεις γιατι μιλαμε για την φυση που ποτε δεν ξερεις τι σου επιφυλασει αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο με σταθερο κυκλο να μεινεις εγκυος αυτη την μερα του κυκλου.

Εαν ειναι σταθερος ο κυκλος σου ειναι αρκετα δυσκολο να υπαρξει εγκυμοσυνη αυτη την μερα. Ποτε δεν ξερεις γιατι μιλαμε για την φυση που ποτε δεν ξερεις τι σου επιφυλασει αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο με σταθερο κυκλο να μεινεις εγκυος αυτη την μερα του κυκλου.

δεν ηταν ποτε ιδιαιτερα σταθερος ο κυκλος μου.το τελευταιο εξαμηνο ειναι περιπου 30 ημερες.πιο πριν λιγοτερο.αλλα γενικα εχει αλλαγες καθε τοσο.μαλλον απιθανο, κ εγω ετσι βλεπω....

Ναι ειναι αρκετα δυσκολο η αληθεια ειναι πρεπει να εισαι ή πολυ τυχερος ή πολυ ατυχος αναλογα το τι θελεις για να τα καταφερεις με αυτο τον τροπο.

μαλλον πολυ ατυχη θα ελεγα.οχι οτι ειμαστε σε φαση που προσπαθουμε αλλα αν γινοταν σιγουρα θα χαιρομασταν πολυ, κ μονο στην ιδεα δηλαδη χαρηκαμε...ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις κοπελες.δυστυχως τελικα αδιαθετησα.οπως ηταν κ το αναμενομενο δηλαδη.ευχομαι τα καλυτερα σε ολες κ ελπιζω να τα πουμε συντομα με πολυ ευχαριστα.ευχαριστω για τη βοηθεια κ τις απαντησεις σας