Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αδένωμα υπόφυσης

Recommended Posts

γεια σας!εδω κ αρκετο καιρο εχω προβλημα με την περιοδο μ, να μην τα πολυλεω επειδη θελω σιγα σιγα ενα μωρακι εψαξα το θεμα και βρηκα οτι εχω αδενωμα στην υποφηση(προλακτινμα) και να σημειωσω οτι αργησα πολυ να βρω τι εχω λογω λαθος επιλογης γιατρων..ευτυχως βρηκα ενα γυναικολογο παρα πολυ καλο και επιτελους βρηκε τι εχω.απο την στιγμη ομως που το προβλημα ειναι στην υποφυση χρειαζομαι ενδοκρινολογο και εδω χρειαζομαι την βοηθεια σας.θελω να βρω ενα πολυ καλο γιατρο που να αχοληθει με το προβλημα μ γιατι εχω παει σε πολλους που δεν ασχοληθηκαν.

ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

:rolleyes::roll::roll:

Διαφημίσεις

γεια σας!εδω κ αρκετο καιρο εχω προβλημα με την περιοδο μ, να μην τα πολυλεω επειδη θελω σιγα σιγα ενα μωρακι εψαξα το θεμα και βρηκα οτι εχω αδενωμα στην υποφηση(προλακτινμα) και να σημειωσω οτι αργησα πολυ να βρω τι εχω λογω λαθος επιλογης γιατρων..ευτυχως βρηκα ενα γυναικολογο παρα πολυ καλο και επιτελους βρηκε τι εχω.απο την στιγμη ομως που το προβλημα ειναι στην υποφυση χρειαζομαι ενδοκρινολογο και εδω χρειαζομαι την βοηθεια σας.θελω να βρω ενα πολυ καλο γιατρο που να αχοληθει με το προβλημα μ γιατι εχω παει σε πολλους που δεν ασχοληθηκαν.

ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

:rolleyes::roll::roll:

Εγω δεν ξερω αλλα μπες στο θεμα υποβοηθουμενη αναπαραγωγη στο θεμα πρωτη εξωσωματικη που μιλανε πολλες κοπελες κ σιγουρα εχουν πολυ περισσοτερη εμπειρια κ ισως σε βοηθησουν αμεσα.

Για χρόνια πήγαινα στην Αλεβιζάκη που είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο και έχει ιατρείο στη Βασιλίσσης Σοφίας. Πολύ καλή επιστήμονας αλλά δεν είναι εξειδικευμένη στη γονιμότητα. Μου σύστησε ένας γυναικολόγος τον Παπαδόγια ο οποίος είναι νεότερος και ανερχόμενος απ᾽ ό,τι καταλαβαίνω, με γνώση των θεμάτων γονιμότητας-υπογονιμότητας. Τον είδα μία φορά και μου έκανε καλή εντύπωση. Ιατρείο στα Ιλίσσια αν θυμάμαι καλά.

Δεν συστήνω κανέναν γιατρό "με κλειστά μάτια", απλώς όταν έχω θετική γνώμη για κάποιον προτείνω στον άλλον να τον δει.

Καλή τύχη στην αναζήτηση σου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...