Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πολυκυστικες και συλληψη

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου! Λοιπον τον ιουλη ειχα παει στον γυναικολογο μου και μου ειχε πει πως εχω ασχημες πολυκυστικες και πως θα δυσκολευτω για να συλλαβω. Εδω και 5 μηνες προσπαθω αλλα τιποτα. Εσας η γνωμη σας ποια ειναι? Ειναι/ ηταν καποια σε παρομοια κατασταση και τις σας ειπαν?

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου! Λοιπον τον ιουλη ειχα παει στον γυναικολογο μου και μου ειχε πει πως εχω ασχημες πολυκυστικες και πως θα δυσκολευτω για να συλλαβω. Εδω και 5 μηνες προσπαθω αλλα τιποτα. Εσας η γνωμη σας ποια ειναι? Ειναι/ ηταν καποια σε παρομοια κατασταση και τις σας ειπαν?

καλησπερα κοριτσι μου!δεν εχω παρομοιο προβλημα και προφανως δεν μπορω να σε βοηθησω αμεσα... εκεινος τι σου προτεινε να κανεις?υποθετω χρειαζεται μια παρακολουθηση για να τσεκαρεις τις ωορρηξιες σου...χωρις να ειμαι γιατρος που θεωρω την δικη του γνωμη πρεπει να παρεις πρωτα...μια γνωμη εκφραζω!

Οι κύκλοι σου είναι σταθεροι? Μπορείς να παρακολουθήσεις με υπερήχους την ωορρηξίας ή να παρεις τεστ εγκυμοσύνης όπως ολες οι κοπέλες που προσπαθούν αρκετούς μηνες χωρίς αποτελεσμα. Αναζήτησε τα hometest Που είναι και οικονομικά.

Καλησπερα goldmo

Εχω πολυκυστικες ωοθηκες οπ ς κ ενα ινωμυωμα.Ο γιατρος (που ειχα τοτε)μου ελεγε οτι θα δυσκολευτω να μεινω εγκυος λογω των πολυκυστικων κ οτι πρεπει να βγαλω κ το ινωμυωμα.Λογω του φοβου κ του αγχους μου εγω αλλαξα γιατρο ο οποιος μου ειπε πως παρα πολλες γυναικες εχουν το ιδιο προβλημα κ πως πρεπει πρωτα να προπσαθησουμε για παιδι ενα διαστημα κ αν περασει ενας χρονος κ δεν τα εχουμε καταφερει τοτε θα δουμε πως θα προχωρησουμε.τον εμπιστευτικα(ισως γιατι με βολευε η αποψη του)αλλα δεν εκανα λαθος.σε εξι μηνες οχι κ πολυ σοβαρων προσπαθειων ημουν εγκυος.Ετσι απλα!!!!!Συζητησε με το γιατρο σου κ αν σε παιρνει κ ηλικιακα εγω ειμαι της γνωμης να περιμενεις.πεντε μηνες δεν ειναι πολυ.το κακο με τις πολυκυστικες ειναι η ασταθης περιοδος οποτε χανεσαι λιγο με τις γονιμες μερες ομως υπαρχουν τροποι......τεστ ωορρηξιας..υπερυχος..ο γυναικολογος σου τι σου εχει πει;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...