Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυος η αλλη μια διαταραχη;;;

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!εχοντας κανει αρκετες προσπαθειες στις γονιμες του προηγουμενου μηνα,πριν 2 μερες,ειχα φρικτους πονους περιοδου,αιμα για 1 μερα & τπτ αλλο!ο γιατρος μου αυτη την εβδομαδα θα λειπει & αναγκαστικα παω για την αλλη εβδομαδα να με δει.ποια ειναι η γνωμη σας;

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!εχοντας κανει αρκετες προσπαθειες στις γονιμες του προηγουμενου μηνα,πριν 2 μερες,ειχα φρικτους πονους περιοδου,αιμα για 1 μερα & τπτ αλλο!ο γιατρος μου αυτη την εβδομαδα θα λειπει & αναγκαστικα παω για την αλλη εβδομαδα να με δει.ποια ειναι η γνωμη σας;

Αν εχεις καθυστέρηση να κανεις μια β χοριακη!καλα αποτελεσματα σ ευχομαι

• 5 months later...
16 hours ago, Τζινααα said:

Για σας ειμαι κ εγω καινουργια εδω.λοιπον θελω κ εγω να σας πω την ιστορια μου.ειχα περιοδο 27/3  κ ωοριξια απο 4 ως 10 κ ειχα επαφη αυτες τις μερες.ειναι να μου ερθει περιοδο στις 21 αντε 22 του μηνα.εχει αρχισει κ με ποναει το στηθος μου ελαφρος αλλα εχω πονακια χαμηλα εδω κ πολλες μερες κ οσο πανε κ δυναμονουν.κ επησεις εχω αρχισει κ τρωω τον αγλεωρα.υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσινης?κ αν ναι αν κανω τεστ αυριο θα μου διξει?ευχαριστω

15 hours ago, Gemini5 said:

Γεια σου Τζίνα.Βασικά αυτά είναι κ συμπτώματα περιόδου εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις κάνα 2 μέρες να έχεις καθυστέρηση και μετά να κάνεις τεστ.Στο λέω εγώ που κάθε μήνα καιρό τώρα από την μεγάλη μου λαχτάρα για δεύτερο μωράκι νομίζω ότι έχω ένα σωρό σύμπτωματα και έχω χαλάσει ένα σωρό λεφτά σε τεστ.

Βασικα ειχα κανει κατι εξετασεις κ μολις εμαθα οτι εχω ουρεοπλασμα.αυτο επιρεαζει την περιοδο?πρεπει να ανυσηχω?κ αν δεν μου ερθει η περιοδος ακομα που ηταν να ερθει σημερα μπορω να ξανα κανω τεστ κ σε ποσες μερες?

22 hours ago, Τζινααα said:

Βασικα ειχα κανει κατι εξετασεις κ μολις εμαθα οτι εχω ουρεοπλασμα.αυτο επιρεαζει την περιοδο?πρεπει να ανυσηχω?κ αν δεν μου ερθει η περιοδος ακομα που ηταν να ερθει σημερα μπορω να ξανα κανω τεστ κ σε ποσες μερες?

Καλησπέρα κορίτσι.Το ουρεόπλασμα δεν έχει καμία σχέση με την περίοδο(το είχα και εγώ).Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις μια χοριακή την Δευτέρα και αν δεν αντέχεις κάνει ένα τέστ αύριο με πρωινά ούρα.Σου εύχομαι απ την καρδιά μου να είσαι έγκυος.

Το ανχος εχει χτυπισει κοκκινο.ακομα πουθενα η περιοδος.το στηθος μου εχει αρχισει κ γινετε βαρυ κ ευαισθητο κ εξακολουθω να εχω πονους χαμηλα ολο κ πιο συχνα κ δυνατους.αισθανομαι να κουραζομαι ευκολα.εχω κ καποια υγρα ομως τα οποια ειναι λευκα κ πολυ μα πολυ πηχτα.σε αυτο πρεπει να ανυσηχω?

Διαφημίσεις

Για σας κοριτσια.σημερα μετα απο τρεις μερες καθηστερηση ειδα αιμα αλλα πολυ περιεργο γιατι ηταν σκουρο σαν μαυρο πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο κ εξακολουθει το στηθος μου να με ποναει κ να εχω κ τασεις προς εμετο.τη μπορει να σημαινει αυτο?

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Τζινααα said:

Για σας κοριτσια.σημερα μετα απο τρεις μερες καθηστερηση ειδα αιμα αλλα πολυ περιεργο γιατι ηταν σκουρο σαν μαυρο πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο κ εξακολουθει το στηθος μου να με ποναει κ να εχω κ τασεις προς εμετο.τη μπορει να σημαινει αυτο?

Αα τέλεια δεν ξενυχτάω μόνη :-P:-P:-P !!! Ήταν πολύ το αίμα;;; ή λίγες σταγόνες;;; θύμησέ μου τεστ ή εξετάσεις αίματος έχεις κάνει;;

Ηταν πολυ το αιμα κ σημερα πηγα στο γιατρο να μου δωσει την αντιβιωσει για το ουρεοπλασμα κ του το ειπα μου εδωσε να κανω μια β χοριακη γιατι εχω ακομα αναγουλες κ μου ειπε οτι αν ημουν εγκυος μαλλον κατι θα πηγαινε στραβα κ το απεβαλε ο οργανισμος μου.κ τη β χοριακη θα την κανω για να δουμε αν οντως ημουν ή ειμαι εγκυος η προκειτε απλα να ειναι περιοδος.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Τζινααα said:

Ηταν πολυ το αιμα κ σημερα πηγα στο γιατρο να μου δωσει την αντιβιωσει για το ουρεοπλασμα κ του το ειπα μου εδωσε να κανω μια β χοριακη γιατι εχω ακομα αναγουλες κ μου ειπε οτι αν ημουν εγκυος μαλλον κατι θα πηγαινε στραβα κ το απεβαλε ο οργανισμος μου.κ τη β χοριακη θα την κανω για να δουμε αν οντως ημουν ή ειμαι εγκυος η προκειτε απλα να ειναι περιοδος.

Κοριτσάκι μου γλυκό μη μου απογοητεύσαι!! Όλα για κάποιο λόγο γίνονται θα το δεις στην πορεία.. Αλλά από την άλλη, μπορεί να μην είναι κάτι κακό. Όπως και να έχει η χοριακή θα δείξει και ίσως χρειαστεί να κάνεις και δεύτερη.. Ο γιατρός σου έκανε κάποιον υπέρηχο; 

Διαφημίσεις

Οχι δεν μου εκανε υπερηχω.

Τι να πω....θα ξαναπροσπαθησω παλι.ευχομαι να πανε ολα καλα.ευχαριστω παρα πολυ για ολα.

10 ώρες πρίν, nantia78 είπε:

ευχομαι να ΕΙΣΑΙ έγκυος και να μην πήγε τίποτα στραβά. Πάντως έχω ακούσει περιπτώσεις εγκυμοσύνης με αίμα. Εύχομαι μια υψηλή χοριακή

Μακαρι πολυ θα το ηθελα αυτο.στις αλλες δυο μου εγκυμοσηνες δεν ειχα τετειο θεμα με την περιοδο μου κοβοταν αμεσως.

• Μου αρέσει 1

On 25/4/2017 at 11:48 ΜΜ, ΧρύσαΜ είπε:

Η κάθε εγκυμοσίνη είναι διαφορετική μην αγχώνεσαι! Και προς Θεού μην ευχαριστείς :-) περιμένουμε νεάκια!!! Και μακάρι να είναι ευχάριστα!!!

Γεια σας.να'μαι παλι κ εγω.χαθηκα λιγο.ηρθε η ωρα να μαθω κ εγω αν ωντος ειμαι εγκυος.εκανα μια χοριακη κ αυριο περιμενω τα αποτελεσματα.οι αναγουλες μου φυσικα συνεχιζοντε οταν θελω να φαω κατι.το στηθος μου ειχε ηρεμιση καμια εβδομαδα αλλα τωρε εχει ξεκινησει κ με ψιλοποναει.τι λετε εσεις κοριτσια με ολα αυτα?θα ειμαι?

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Τζινααα είπε:

Γεια σας.να'μαι παλι κ εγω.χαθηκα λιγο.ηρθε η ωρα να μαθω κ εγω αν ωντος ειμαι εγκυος.εκανα μια χοριακη κ αυριο περιμενω τα αποτελεσματα.οι αναγουλες μου φυσικα συνεχιζοντε οταν θελω να φαω κατι.το στηθος μου ειχε ηρεμιση καμια εβδομαδα αλλα τωρε εχει ξεκινησει κ με ψιλοποναει.τι λετε εσεις κοριτσια με ολα αυτα?θα ειμαι?

Εγώ δε θέλω να σου πω αν είσαι ή αν όχι γιατί καταλαβαίνεις ότι όποια απάντηση και να σου δώσω εκτός του ότι θα σε επηρεάσει μπορεί να είναι λάθος. Και δε θέλω να σε απογοητεύσω και εν τέλει να είναι όλα καλά, ή να σε ενθαρρύνει και (χτύπα ξύλο) να πάει κάτι στραβά.. Αυτό που θέλω μόνο είναι να σου ευχηθώ να εχεις καλά αποτελέσματα!!! :-):-):-)

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Τζινααα είπε:

Σου εύχομαι με μια θετική χοριακή.Είναι μπέρδεμα τα άτιμα τα συμπτώματα.Υπομονή μέχρι αύριο!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Τζινααα είπε:

Λοιπον πηρα τις εξετασεις.αρνητικη ρε γαμωτο.δεν ξερω τη σημβαινει...ελεος

Εσύ να είσαι καλά φίλη μου :-) !!! Σου είπαν αν ήσουν έγκυος και απέβαλες; γιατί αν δεν κάνω λάθος ήταν να δεις αν επρόκειτο για εγκυμοσινη ή για μια απλή περίοδο...

• Μου αρέσει 1

Τζίνα μου ξέρω το συναίσθημα της αρνητικής χοριακής.Πάρε το χρόνο σου και δές την θετική πλευρά.Καλύτερα πάρε εσυ και ο σύντροφος σου την αντιβίωση για το ουρεόπλασμα τουλάχιστον να ξεμπερδέψεις απ αυτό και βούρ μετά ξανά:-D 

Γειά σας ! δυστυχώς δεν εγκρίνονται πια δημοσιεύσεις (από σήμερα) που αφορούν θέματα "είμαι δεν είμαι έγκυος" (δεν ήρθε η περίοδος, έχω καφέ υγρά, το τέστ δείχνει χ) καθώς υπάρχει για αυτές τις συζητήσεις η ενότητα θέλουμε να γίνουμε γονείς στο Parentscafe.gr 

http://www.parentscafe.gr/forum/forum/148-theloyme-na-ginoyme-goneis/

Παρακαλούμε κάντε χρήση απευθείας της ενότητας αυτής, καθώς θέματα που ανήκουν σε αυτή την θεματολογία δεν θα αναρτούνται, δηλαδή δεν θα εμφανιστούν ποτέ! 

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας, ευχόμαστε σε όλες και όλους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...