Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φοβος και ανχος

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα! Ειμαι 24 ετων και ειμαι στην 7η βδομαδα..πριν μια βδομαδα αξουσαμε την καρδουλα του...ηταν οτι πιο ομορφο εχω ακουσει...παρολα αυτα,αντι να απολαμβανω την εγκυμοσυνη μου,που εχω διπλα μου εναν αντρα που νε υπερφροντιζει εγω ειμαι ολη την μερα μερα μεσα στο ανχος..εχω διαβασει οτι οι παλινδρομες κυησεις συμβαινουν πολυ συχνα...ολη την μερα ειμαι μ ενα κινητο στο χερι και ψαχνω...δεν ξερω κ γω τ ψαχνω γ να καθυσυχαστω,και τελικα ανχωνομαι πιο πολυ.εχω ραντεβου σε δυο βδομαδες στον γιατρο και τρεμω...τρεμω ν κανω υπερηχο μην τυχον κ δεν ακουστει η καρδουλα του μωρου μ...πειτε με τρελη αλλα ειναι ο μεγαλυτερος φοβος π εχω νιωσει σε ολη μου την ζωη.:-(:-(:cry:

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα! Ειμαι 24 ετων και ειμαι στην 7η βδομαδα..πριν μια βδομαδα αξουσαμε την καρδουλα του...ηταν οτι πιο ομορφο εχω ακουσει...παρολα αυτα,αντι να απολαμβανω την εγκυμοσυνη μου,που εχω διπλα μου εναν αντρα που νε υπερφροντιζει εγω ειμαι ολη την μερα μερα μεσα στο ανχος..εχω διαβασει οτι οι παλινδρομες κυησεις συμβαινουν πολυ συχνα...ολη την μερα ειμαι μ ενα κινητο στο χερι και ψαχνω...δεν ξερω κ γω τ ψαχνω γ να καθυσυχαστω,και τελικα ανχωνομαι πιο πολυ.εχω ραντεβου σε δυο βδομαδες στον γιατρο και τρεμω...τρεμω ν κανω υπερηχο μην τυχον κ δεν ακουστει η καρδουλα του μωρου μ...πειτε με τρελη αλλα ειναι ο μεγαλυτερος φοβος π εχω νιωσει σε ολη μου την ζωη.:-(:-(:cry:

Kαλημερα:D εγω ειμαι 22 χρονων κ εγγυος στην 8η εβδομαδα!!στην αρχη ειχα αγχωθει κ εγω κ οταν λεμε αρχη εννοω γυρω στην 5 εβδομαδα!!!αλλα πιστεψε με αυτο δεν βοηθα ουτε εσενα ουτε το μωρο σου πουθενα!!!!!!σιγουρα συμβαινουν πολλα αλλα δεν πρεπει να ζεις μ αυτο το αγχος κ να φοβασαι συνεχεια γιατι εινσι σαν να το περιμενεις!εγω φαντασου 2 εβδομαδες πριν ειχα μια μικρη αποκκοληση κ μου εδωσε κ κατι κολπικα χαπακια ο γιατρος κ το 1ο πραγμα π μου ειπε ειναι θετικα συνσισθηματα κ οχι αγχος!!!τωρα ειμαι μια χαρα κ εγω κ το μωρο μου!!!!μα σκεφτεσαι θετικα αυτο χρειαζεται το μικρο σου αλλα κ εσυ...κ κοιτα οσο μπορεις να χαρεις την πιο ομορφη περιοδο της ζωης σου χωρις να σκεφτεσαι αρνητικα κ να αγχωνεσαι!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!Εγώ είμαι 28 χρονών και στην 14 εβδομάδα!!!Καταρχάς είναι λογικό να έχειςανχος το οποίο θα μειώνεται περνοντας οι εβδομάδες!!!!Επειδή κ εγώ έψαχνα πολύ στο ίντερνετ θα σου πω σε τι συμπέρασμα κατέληξα! !!!Πρώτων οι περισσότερες εγκυμοσυνες είναι τελειομηνες κ καταλήγουν να δώσουν ένα γλυκό μωράκι στην αγκαλια της μαμάς κ του μπαμπα!!!!Περίπου το 70% άρα οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας!!!!Δεύτερον αν μπαινεις στο ίντερνετ με αναζήτηση τύπου παλινδρομη κύηση κ οτιδήποτε άλλο σε επιπλοκές εγκυμοσυνης λογικό δεν είναι εκεί να γράφουν μόνο οι κοπελες με αυτήν την εμπειρία? Δηλαδή πατάς παλινδρομη κύηση κ βλέπεις 50 μυνηματα πχε αυτήν την εμπειρία κ λες να σε πολλές συμβαίνει! !!!Όχι δεν συμβαίνει σε τόσο πολλές απλά εκεί γράφουν όσες έχουν αυτή την εμπειρία κ όχι αυτές που δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα! !!!Και θα σου πω κ κάτι άλλο πολύ σημαντικο! !!!Όταν έκανα την αυχενική στο κέντρο που πήγα ξάπλωσα κ είχα απέναντι μου μια 40 ιντζων οθόνη που έβλεπα το μωρο! !!!Ήμουν τόσο χαρούμενη κ γέλαγα κ το κοριτσάκι μου έκανε τούμπες κούναγε χέρια πόδια κ η εμβρυολογος μου πε ότι παίρνει τα θετικά μου συναισθήματα για αυτό είναι τόσο ζωηρή! !!!Προχωρόντας η εξέταση κ πιέζοντας η γιατρός την κοιλιά μου με την γεμάτη γεμάτη φουσκα μου απτά νερά αρχίσα να πιέζομαι κ να μην νιώθω άνετα (ένιωθα ότι θα τα κάνω πανω μου χαχαχα)κ το μωράκι σταματησε να είναι τόσο ζωηρο όσο εγώ άρχιζα να έχω ανχος μη μου φύγουν τα τσι****α!!!!άρα είμαι πλέον σίγουρη ότι ότι νιώθω νιώθει για αυτό αποφασισα να την κάνω μόνο ευτυχισμένη κ να σκεφτομαι μόνο την ζωή μας μαζί της!!!!!Σκέψου θετικά έχεις την τέλεια ηλικία για εγκυμοσυνη κ όλα θα πάνε καλά!!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κι από εμένα! Εγω είμαι στην 7η εβδομάδα.. Εχω κι εγώ άγχος αρκετό.. Και να φανταστείς ο γιατρός μου έχει κλείσει ραντεβού την άλλη εβδομάδα για να ακουσουμε καρδουλα και τρέμω αν θα την ακουσω.. Είχα μια αποβολη πριν δύο μήνες και αυτό χειροτερευει τις σκέψεις μου.. Όμως δεν πρέπει γιατί κάνουμε κακο στα μωρουλινια μας! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...