Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

Recommended Posts

Καλημέρα. ειμαι καινουργια στο forum. Εχω κάνει δυο εξωσωματικες. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και στις δύο. Είμαι 43 χρονών χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε εγώ ούτε ο σύμτροφος μου. Εχουμε κάνει όλες τις εξετάσεισ. Εχω χαμηλή ΑΜΗ λόγω ηλικίας οπότε εχω αγχωθεί αρκετά. υπάρχει αλλη κοπέλα στην ηλικια μου που προσπαθεί; κ θα ηθελα αν γνωριζει καποια κοπελα εναν καλο γιατρο για βελονισμό.

Διαφημίσεις

Καλημέρα. ειμαι καινουργια στο forum. Εχω κάνει δυο εξωσωματικες. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και στις δύο. Είμαι 43 χρονών χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε εγώ ούτε ο σύμτροφος μου. Εχουμε κάνει όλες τις εξετάσεισ. Εχω χαμηλή ΑΜΗ λόγω ηλικίας οπότε εχω αγχωθεί αρκετά. υπάρχει αλλη κοπέλα στην ηλικια μου που προσπαθεί; κ θα ηθελα αν γνωριζει καποια κοπελα εναν καλο γιατρο για βελονισμό.

Καλωσήρθες! Αν εξαιρέσουμε το γεγονός του αρνητικού αποτελέσματος εισαι ευχαριστημένη από το κεντρο, το γιατρό, την όλη αντιμετώπιση κ διαδικασία; Όταν λες αρνητικό τι εννοείς; Έκσνες ΕΤ κ πήρες 0 χοριακή; Τι πρωτόκολλο ακολούθησες πόσα ωοθυλάκια έκανες κ πόσα ωάρια γονιμοποιήθηκαν; Τι ποιότητας κ τι διαιρέσεων; Λόγω ηλικίας κ μόνον μπορείς να μεταφέρεις κ πάνω απο 3. Κανένα δεν εμφυτεύτηκε;Έκανες απλή IVF; Πολλά τα ερωτήματα τα ξέρω αλλα πρέπει να μας δώσεις παραπάνω πληροφορίες...Αν θες φυσικά...Για το βελονισμό που ρωτάς δε γνωρίζω κάτι...έχω διαβάσει οτι άλλες κοπέλες τις βοήθησε κ άλλες οχι...Αυτα...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...