Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Concord Neo η Peg Perego book plus s

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες,

Ψάχνω και εγώ για ένα καρότσι...

Ενδιαφέρομαι μάλλον για 2σε1 χωρίς πορτ-μπεμπε.

Εχω δει προς το παρόν αυτα τα 2...

concord neo & peg perego book plus s.

Τα έχει καμια σας να μου πει εντυπώσεις, συν πλην...

Ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες,

Ψάχνω και εγώ για ένα καρότσι...

Ενδιαφέρομαι μάλλον για 2σε1 χωρίς πορτ-μπεμπε.

Εχω δει προς το παρόν αυτα τα 2...

concord neo & peg perego book plus s.

Τα έχει καμια σας να μου πει εντυπώσεις, συν πλην...

Ευχαριστω πολυ!

Το 2ο είναι στιβαρό. Στιβαρό σημαίνει βέβαια και βαρύ/ δύσκολο στο κλείσιμο.

Στην κύλιση είναι εξαιρετικό, όποια κι αν είναι η επιφάνεια.

Η ένστασή μου είναι στο καθισματάκι του αυτοκινήτου. Δεν ξέρω, μπορεί όλα τα καθισματάκια για αυτές τις ηλικίες να είναι έτσι, αλλά φαινόταν άβολο για το μωρό και φυσικά έπρεπε να το αντικαταστήσουμε αρκετά πριν το έτος. Υποτίθεται ότι αυτά τα 2 σε 1 και 3 σε 1 συμφέρουν, αλλά αν έπρεπε να ξανακάνω ψώνια θα τα αγόραζα αυτά τα 2 ξεχωριστά (και σίγουρα δε θα έπαιρνα το πορτ μπεμπέ)

Για το concord δε γνωρίζω.

Το 2ο είναι στιβαρό. Στιβαρό σημαίνει βέβαια και βαρύ/ δύσκολο στο κλείσιμο.

Στην κύλιση είναι εξαιρετικό, όποια κι αν είναι η επιφάνεια.

Η ένστασή μου είναι στο καθισματάκι του αυτοκινήτου. Δεν ξέρω, μπορεί όλα τα καθισματάκια για αυτές τις ηλικίες να είναι έτσι, αλλά φαινόταν άβολο για το μωρό και φυσικά έπρεπε να το αντικαταστήσουμε αρκετά πριν το έτος. Υποτίθεται ότι αυτά τα 2 σε 1 και 3 σε 1 συμφέρουν, αλλά αν έπρεπε να ξανακάνω ψώνια θα τα αγόραζα αυτά τα 2 ξεχωριστά (και σίγουρα δε θα έπαιρνα το πορτ μπεμπέ)

Για το concord δε γνωρίζω.

Τι εννοείς αβολο για το μικρό??? Από άποψη ασφάλειας? Μεγέθους? ΜΕγάλωσε γρήγορα?

Τι εννοείς αβολο για το μικρό??? Από άποψη ασφάλειας? Μεγέθους? ΜΕγάλωσε γρήγορα?

Μεγέθους. Υποτίθεται ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μωρά έως 13κιλά (αν θυμάμαι καλά), εμείς το αλλάξαμε όταν ήταν 10κιλά η μικρή αλλά και πολύ πιο πριν ήταν στριμωγμένη. Το ίδιο καθισματάκι το δανείσαμε στον κουνιάδο μου για το μπέμπη του, ο μπέμπης είναι 2 -2,5 μηνών (ψιλοτεράστιος βέβαια, ήδη 7 κιλά) και μας είπαν ότι θα μας το επιστρέψουν γιατί δε χωράει ο μικρός.

Επίσης δεν ξέρω αν αυτά τα καθισματάκια είναι συμβατά με iso fix, δες το και αυτό, το iso fix βολεύει πάρα πολύ αν το ΙΧ σας έχει αυτή τη δυνατότητα...

To concord ειναι εξαιρετικό. Πάει παντού ακόμη και σε παραλία με άμμο, σε δύσβατους δρόμους με πέτρες , λακούβες κτλ. Η αλήθεια ειναι οτι ηταν απο τις καλύτερες αγορές που κάναμε. Αλλα τα μειονεκτήματα του ειναι πρώτον καταλαμβάνει αρκετό χώρο στο αυτοκίνητο και δεύτερον ειναι σχετικά βαρύ.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...