Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλαιο Φαληρο Ιδιωτικο Σχολειο Δημοτικο

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους

Η κορούλα μας είναι νηπιαγωγείο και του χρόνου θα πάει στο Δημοτικό.

Ως τώρα είμασταν στο Δημόσιο αλλά για Δημοτικό θα ήθελα να της προσφέρω ότι καλύτερο μπορούμε.

Μένουμε Παλαιό Φάληρο και θα ήθελα να βρω κάτι κοντά ( Νέα Σμύρνη - Φάληρο - Άλιμος )

Έχετε κάποια συμβουλή;

Ψάχνω να βρω ένα σχολείο με όλες τις βαθμίδες μαζί Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο

Είμαστε λίγο μπερδεμένοι με όσα ακούγονται αλλά μου έχουν τραβήξει την προσοχή τα παρακάτω τρία :

Λεόντειος, Γεννάδειος , Δελασάλ

Αν έχετε να μου προτείνετε και κάτι άλλο, ευχαρίστως.

Αν θέλετε στείλτε μου και pm

Με εκτίμηση

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους

Η κορούλα μας είναι νηπιαγωγείο και του χρόνου θα πάει στο Δημοτικό.

Ως τώρα είμασταν στο Δημόσιο αλλά για Δημοτικό θα ήθελα να της προσφέρω ότι καλύτερο μπορούμε.

Μένουμε Παλαιό Φάληρο και θα ήθελα να βρω κάτι κοντά ( Νέα Σμύρνη - Φάληρο - Άλιμος )

Έχετε κάποια συμβουλή;

Ψάχνω να βρω ένα σχολείο με όλες τις βαθμίδες μαζί Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο

Είμαστε λίγο μπερδεμένοι με όσα ακούγονται αλλά μου έχουν τραβήξει την προσοχή τα παρακάτω τρία :

Λεόντειος, Γεννάδειος , Δελασάλ

Αν έχετε να μου προτείνετε και κάτι άλλο, ευχαρίστως.

Αν θέλετε στείλτε μου και pm

Με εκτίμηση

Πρέπει να πεις κάτι παραπάνω γι αυτό που ψάχνεις. Τι ζητάς εσύ από το σχολείο? Γιατί αυτά τα σχολεία που αναφέρεις είναι πολύ διαφορετικά το ένα από το άλλο. Το Δελασαλ έχει γυμνάσιο λύκειο στον Πειραιά.

Καλησπέρα

Με ενδιαφέρει να είναι οργανωμένο, να υπάρχει σχέση δασκάλου μαθητή και όχι εμπόρου με πελάτη, καλό επίπεδο στις ξένες γλώσσες για να αποφύγω τα εξωτερικά φροντιστήρια, και να υπάρχουν και δραστηριότητες πχ θέατρο ή μουσική

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...