Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χαριζω 700μοναδες gonal

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια

Χθες τελειωσα με την διαδικασια της διεγερσης

και ανοιξα ενα καινουριο στυλο gonal το οποιο ληγει αυτο το μηνα εχει 700μοναδες εχω τηρισει ολους τους κανονες υγιεινής οποια ενδιαφερεται ας επικοινωνησει, ειμαι απο Ξανθη

ολα καλα θα πανε!!!!!!!

age.pngpreg.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια

Χθες τελειωσα με την διαδικασια της διεγερσης

και ανοιξα ενα καινουριο στυλο gonal το οποιο ληγει αυτο το μηνα εχει 700μοναδες εχω τηρισει ολους τους κανονες υγιεινής οποια ενδιαφερεται ας επικοινωνησει, ειμαι απο Ξανθη

ολα καλα θα πανε!!!!!!!

Συγχαρητήρια για την κίνησή σου να βοηθήσεις κάποια κοπέλα και σου εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα αποτελέσματα. Θα κάνεις άμεσα την εμβρυομεταφορά ή θα περιμένεις κάποιους κύκλους;

Συγχαρητήρια για την κίνησή σου να βοηθήσεις κάποια κοπέλα και σου εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα αποτελέσματα. Θα κάνεις άμεσα την εμβρυομεταφορά ή θα περιμένεις κάποιους κύκλους;

ευχαριστω να σαι καλα

θα περιμενω 2 κυκλους

ολα καλα θα πανε!!!

age.pngpreg.png

Γεια σου .Εχω ηδη ξεκινησει και χρειαζομαι αμεσα συμπληρωμα γκοναλ .Αν δεν την εχεις δωσει με ενδιαφερει. Μπορεις να με παρεις οσο πιο γρηγορα μπορεις τηλ 6972832188 ? Ευχαριστω και καλη επιτυχια την επομενη φορα.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια καλησπέρα!

Σήμερα άνοιξα ένα καινούριο στυλό gonal το οποίο λήγει τον Ιανουάριο κι έχει 750 μονάδες. Όμως επειδή ανοίχτηκε σήμερα πρέπει να χρησιμοποιηθεί άμεσα. Όποια ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει, είμαι από Κρήτη.