Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Recommended Posts

Το εκανα θεμα στο chat και απλα θα ηθελα και την γνωμη σας..

ο Φουντουκος 19 μηνων πια δεν ειχε παιξει με κανενα παιχνιδι ως τωρα...

το δωματιο του ηταν γεματο απο τα λεγομενα εκπαιδευτικα παιχνιδια της fisher price και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε αλλα ΠΟΤΕ δεν ασχοληθηκε με κατι.

Πριν λιγες μερες μια φιλη εκπαιδευτικος μου μιλησε για τα ξυλινα παιχνιδια.

Πηγα να αγορασω αλλα η τιμη ηταν απαγορευτικη και ετσι βρηκα τον εισαγωγεα που για καλη μου τυχη ηταν και γνωστος και πραγματικα η διαφορά στην τιμη ηταν παρα πολυ μεγαλη .

του πηρα μια φαρμα με ζωακια και τουβλακια πυργους...

ε,λοιπον εχει 3 μερες και δεν ξεκολαει απο την φαρμα του,τα βαζουμε φαγητο νερο τα βαζουμε για υπνο και περναμε πολυ ομορφα ..

οποτε θετω 2 ερωτηματα..

1.το τεραστιο κερδος που βγαζουν τα καταστηματα παιχνιδιων (οχι ολα)

2.τελικα καθε παιδι εχει τις προτιμησεις του ή ΄το ξυλινο παιχνιδι ειναι καλυτερο με διαφορά απο τα άλλα???

ειναι τυχαιο που σε Γερμανια Αγγλια στους παιδικους σταθμους εχουν μονο ξυλινα παιχνιδια?

τα δικα σας παιδια παιζουν γενικως με παιχνιδια?

Διαφημίσεις

και ο δικος μου δεν επαιζε και πολυ με τα παιχνιδια του , τα βαριοταν μετα απο λίγο , του αρεσουν ομως πολυ τα παραμυθια και γενικως τα βιβλια .

τωρα τελευταια πηρα ενα παραμυθι με μαγνήτες (ζωακια ) να τα κολαει εκει που αντιστοιχουν στο παραμυθι,και παιζει με τις ωρες.

Του αρεσει επισης να βγαζει και να βαζει τις μπαταριες απο ολα τα παιχνιδια, κοντρολ κ.τ.λ.

Τα ξύλιαν παιχνίδια, εφόσον δεν είναι γεμάτα εντομοκτόνα κλπ, είναι και πιο υγιεινά για τα παιδιά. Το κόστος είναι βέβαια μεγαλύτερο αλλά μάλλον αξίζει τον κόπο...

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

• 4 years later...

ξυλινα οικονομικα ποια ειναι?

γιατι plan toys pintoys ακριβα

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Εμένα πάλι οι δικές μου ποτέ δεν αγάπησαν τα ξύλινα, επειδή δεν είχαν έντονα χρώματα. Νομίζω ότι είναι στο παιδί και δεν εξαρτάται τόσο από την ποιότητα του υλικού, όσο από το είδος του παιχνιδιου΄. Μπορεί να του έπαιρνες ένα άλλο ξύλινο και να μην τον εντυπωσίαζες.

Διαφημίσεις

τα δικα σας παιδια παιζουν γενικως με παιχνιδια?

Θα ξεκινησω απαντοντας στην τελευταια σου ερωτηση.

Ο μεγαλος μου γιος επαιξε με τα παιχνιδια της Fisher Price οταν αρχισε να καταλαβαινει τι μπορει να κανει και σιγουρα οχι μικροτερος απο 1μιση ετος. Δεν ειναι τυχαιο οτι τα περισσοτερα απο αυτα ειναι πχ απο 1 μεχρι 3 χρονων... Ο μικρος που ειχε δασκαλο αρχισε να παιζει πιο νωρις.

Εμεις εχουμε παρει καποια ξυλινα παιχνιδια και καποια μας τα εχουν δωρησει. Εδω εχει και φθηνα ξυλινα ενδεχομενος οχι τοσο καλα ποιοτικως. Παντως εγω δεν τους τα πολυδινω γιατι ειναι λιγο βαρια οταν τα φας στο κεφαλι. Επισεις νομιζω οτι και τα ξυλινα που ειναι βαμενα παλι επικυνδυνα ειναι αν τα βαλουν στο στομα τους..