Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βρεφονηπιακός ή γυναίκα;

Recommended Posts

καλησπέρα κυρίες μου

Θα ήθελα την γνώμη σας για το τι να κάνω την κόρη μου. Σε λίγο καιρό (Γενάρη μήνα ) τελειώνει η άδεια ανατροφής τέκνου και θα πρέπει κάποιος άλλος να την φροντίσει. Θα είναι περίπου 14 μηνών και προβληματίζομαι για το αν είναι καλό να την κρατήσει μια γυναίκα στο σπίτι. Έχω βρει μια που μεγάλωσε τα παιδιά μιας φίλης και είναι πολύ καλή, αλλά σκέφτομαι πως μόνο του το μωρό μου εδώ μέσα με μία ξένη γυναίκα δεν θα είναι καλά. Εσείς τι λέτε?

Και φυσικά από τότε που γεννήθηκε σκέφτομαι την ώρα που θα την αποχωριστώ και σφίγγεται η καρδιά μου. Υπάρχει κάποιος φορέας που να παρέχει ψυχολογική στήριξη;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μαριάννα

CS28p2.png

to trito moy moraki tha erxotan ton Septembrio

Διαφημίσεις

Μαριάννα όποτε και να αφήσεις το παιδί σου η καρδιά σου θα σφίγγεται, εγώ έβαλα το μωρό σε βρεφονηπιακό σταθμό όταν ήταν 2,5 μηνών, δεν ήθελα να βάλω ξένη γυναίκα στο σπίτι με ένα μωρό που δεν μπορεί να σου πει τίποτα, ήμουνα βέβαια συνηδειτοποιημένη για το τι θα περάσουμε από ιώσεις όπως και έγινε, όμως εκεί έχει κόσμο είναι καλύτερα, το παιδί είναι πιο κοινωνικό τώρα.

Πάρε τηλέφωνο στο 801 801 1177, είναι η γραμμή - σύνδεσμος που αναφέρεται και στην αρχική σελίδα του http://parents.org.gr και είναι της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του παιδιού και του εφήβου.

http://parents.org.gr/news/?sid=233

όλα εξαρτουνται απο τις συνθήκες που θα υπάρχουν στον σταθμό.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.