Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δώρο καλοκαιριού

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, θα ηθελα μια βοήθεια απο όποιον γνωρίζει (μιας και δεν εχω καταφέρει ακομα βα έρθω σε επαφή με το ΙΚΑ και θέλω να εχω και μια ιδέα πριν μιλήσω στον εργοδότη μου).

Εργάζομαι σε μια εταιρία 10 έτη και απο αρχές Μαρτίου μέχρι και σημερα ειμαι σε αναρρωτική αδεια λόγω επαπειλούμενης κύησης. Δικαιούμαι να παρω επίδομα αδειας λόγω καλοκαιριού; (Στην εταιρία που ειναι παντα βάζουν σε όλους τους υπαλλήλους το δώρο μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ας μην εχεις ζητήσει αδεια καλοκαιρινή περίοδο). Το δώρο αυτο θα μπει απο τον εργοδότη; Θα ειναι μέρος ή όσο παίρνω όσα χρονια ειμαι εκει; Το ΙΚΑ δίνει τέτοιο επίδομα, όπως πχ του Πάσχα ή Χριστουγέννων, ή ειναι υποχρέωση του εργοδότη;

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας, θα ηθελα μια βοήθεια απο όποιον γνωρίζει (μιας και δεν εχω καταφέρει ακομα βα έρθω σε επαφή με το ΙΚΑ και θέλω να εχω και μια ιδέα πριν μιλήσω στον εργοδότη μου).

Εργάζομαι σε μια εταιρία 10 έτη και απο αρχές Μαρτίου μέχρι και σημερα ειμαι σε αναρρωτική αδεια λόγω επαπειλούμενης κύησης. Δικαιούμαι να παρω επίδομα αδειας λόγω καλοκαιριού; (Στην εταιρία που ειναι παντα βάζουν σε όλους τους υπαλλήλους το δώρο μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ας μην εχεις ζητήσει αδεια καλοκαιρινή περίοδο). Το δώρο αυτο θα μπει απο τον εργοδότη; Θα ειναι μέρος ή όσο παίρνω όσα χρονια ειμαι εκει; Το ΙΚΑ δίνει τέτοιο επίδομα, όπως πχ του Πάσχα ή Χριστουγέννων, ή ειναι υποχρέωση του εργοδότη;

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων!

Μην ασχολείσαι με το Ικα.Δίνει μόνο Πάσχα και Χριστούγεννα και αυτά θα πρέπει να τα ζήτησείς, δεν μπαίνουν αυτόματα

Εμένα ο εργοδότης μου έβαζε δώρο κανονικά αλλά δεν ξέρω αν είναι έτσι η απλά το κάνει .Γενικά είναι γενναιόδωροι.

• 2 years later...

καλησπερα σας!!ηθελα να ρωτησω αν δικαιουμαι επιδομα αδειας απο τον εργοδοτη μου!!

δουλευω απο αρχεσ 2015!εφυγα με αδεια κυοφοριασ τελοσ οκτωμβρη 2017 ,μετα πηρα αδεια λοχειας και τωρα ειμαι στο εξαμηνο του οαεδ που τελειωνει σε λιγεσ μερεσ!!δικαιουμαι επιδομα αδειασ απο τον εργοδοτη η οχι??