Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποση αγωνια πια?

Recommended Posts

4η μερα καθυστερησης με 3 αρνητικα τεστ συν μια αρνητικη χοριακη! Ας ερθει στη τελικη και ας στενοχωρηθω παρα αυτο το μαρτυριο.

Διαφημίσεις

4η μερα καθυστερησης με 3 αρνητικα τεστ συν μια αρνητικη χοριακη! Ας ερθει στη τελικη και ας στενοχωρηθω παρα αυτο το μαρτυριο.

Βρε κορίτσι μην απογοητεύεσαι...

Οτι έγινε έγινε...

Μήπως ήσουν σε παγωμένα νερά αυτές τις μέρες κ κρύωσες;;;

rhIYp3.png

Με το αγχος καθυστερεί περισσοτερο αν ειναι να σου ερθει.βγες μια βολτα χαλάρωσε και οτι ειναι να γινει θα γινει,αν σεν ειναι αυρο το μηνα θα ειναι τον επομενο!καλη επιτυχια σου ευχομαι

Κοριτσια μου τις τελευταιες δυο μερες ειμαι εντελως χαλαρη και εχω φτασει στις 5 μερες... πηρα τον γυναικολογο μου και θα με δει σημερα. Μακαρι τελικα να ειμαι! Το θελω τοσο πολυ!

Κοριτσια μου τις τελευταιες δυο μερες ειμαι εντελως χαλαρη και εχω φτασει στις 5 μερες... πηρα τον γυναικολογο μου και θα με δει σημερα. Μακαρι τελικα να ειμαι! Το θελω τοσο πολυ!

δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα αν η χοριακη αιματος βγηκε αρνητικη,τοτε εγκυος δεν εισαι...μονο με λαθος στο εργαστηριο μπορεις να ελπιζεις σε κατι...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Διαφημίσεις

Μπορει να δει κάτι ο γιατρός αν εχεις 5 μερες καθυστέρηση?

Αν θέλεις ενημέρωσε μας το βράδυ, γιατι είχα την εντύπωση οτι οι γιατροι αρνούνται να σε δουν με τόσο μικρή καθυστέρηση.

Μολις επεστρεψα με inofert και προγεστερονη. Μου ειπε πως εχω υγρα εγκυμοσυνης αλλα μπορει και να μην ισχυει. Επισης εχω και πολυκυστικες. Μου ειπε να κανω μια ακομα χοριακη για να σιγουρευτω. Αυταααα 😟

Μολις επεστρεψα με inofert και προγεστερονη. Μου ειπε πως εχω υγρα εγκυμοσυνης αλλα μπορει και να μην ισχυει. Επισης εχω και πολυκυστικες. Μου ειπε να κανω μια ακομα χοριακη για να σιγουρευτω. Αυταααα 😟

Α τέλεια! Υπάρχει ελπίδα δηλαδη, να την κανεις σε διαφορετικό εργαστήριο.