Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καθυστέρηση

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια είμαι καινούρια στο φόρουμ αλλά σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό. Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα. Εγώ έχω πολυκυστικες ωοθήκες και μέχρι τα 20 δεν είχα κανονικά περίοδο και επειδή είμαι και αρκετά κιλά ο γιατρός δεν ήθελε να μου δώσει αντισυλληπτικα. Τέλος πάντων βρήκα έναν γιατρό που μου έστρωσε τον κύκλο μου. Μέχρι τώρα που είμαι 25 είχα σταθερό κύκλο. Τώρα έχω εδώ και 17 μέρες καθυστέρηση. Την μέρα που ήταν να μου έρθει η περίοδος ήρθαν όλο Κ όλο δύο σταγόνες και σταμάτησε. Την 5 η μερα της καθυστέρησης έκανα τεστ Κ βγήκε αρνητικό. Μετά από εκεί δεν το έδωσα σημασία αλλά ακόμα η περίοδος δεν έχει έρθει. Από συμπτώματα δεν έχω τίποτα πέρα από πολλά υγρα που μια είναι λευκά και μια μπεζ και μερικές φορές κάποια τραβηγματα . Σας παρακαλώ πείτε μου τι μπορεί να είναι. ? Παίζει το τεστ να έκανε λάθος? Η απλά αλλάζει ο κύκλος μου?

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ελσα,

Είναι αρκετά πιθανον να ξερρυθμιστηκε ο κυκλος σου.

Δυστυχως δεν μπορούμε να ξερουμε αν υπάρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης. Δεν ξερουμε τις επαφες σου , τις γονιμες κτλ.

Τα τεστ μερικες φορές δειχνουν και αργοτερα, εξαρταται πότε έγινε η σύλληψη.

Παντως κάνε μια επισκεψη στον γυναικολόγο σου να δεις τι γινεται.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου :D Είχα 5 φορές ελεύθερη επαφή αυτόν τον μήνα. Απλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολο να μείνεις έγκυος αν έχεις πολυκυστικες.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου :D Είχα 5 φορές ελεύθερη επαφή αυτόν τον μήνα. Απλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολο να μείνεις έγκυος αν έχεις πολυκυστικες.

Είναι δύσκολο επειδή δυσκολευεσαι να κάνεις ωορρηξία στις πολυκυστικές. Δεν ειναι όμως και κανόνας αυτό.

Εσύ, αν είχες ρυθμισμένο κύκλο είχες καλή ωορρηξία λογικά.

Πάντως μην το αφήσεις. Αν έχει ξερρυθμιστει ο κύκλος καλύτερα να τον φτιάξεις αμέσως να μην ταλαιπωρηθείς απο την αρχή.

Επίσης, αν το ζητούμενο σου είναι οτι θες να μείνεις έγγυος (αυτό ειναι αφού εχεις ελευθερες επαφες :D , τι λέω;; )

ο γιατρός θα σε βοηθήσει είτε με φυσικό τροπο(υπερηχο-παρακολουθηση ωορρηξίας) , είτε με καποιο βοηθητικό φάρμακο που προκαλει ωορρηξια.

Και τα δύο ειναι πολύ συχνά σε εμάς με τις πολυκυστικές.

καλη επιτυχία!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

βρε κοριτσιαααααα 3 μερες καθυστερηση με 2 αρνητικα τεστ και μια αρνητικη χοριακη!!! Αν παω γυναικολογο τι λετε να μου πει???