Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θαύμα ελλήνων νίκησαν μέσω της διατροφής την υπογονιμότητα

Recommended Posts

http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF/cover-story/122933/%CE%B8%CE%B1%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1

Για οσους απο εμας πιστεψαμε στα nk kyttara και ο ρολος τους στην υπογονιμοτητα. Μπορει η δημοσιευση να ειναι παλια σιγουρα πολλα ζευγαρια θα καταφεραν να αποκτεισουν ενα αγγελουδι με τη θεραπεια αυτη.

Διαφημίσεις

κρατα μικρο καλαθι σε πολλα απο αυτα που ακους και διαβαζεις σχετικα...μακαρι να ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα και ολα να λυνοντουσαν με διατροφες και βιταμινες...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

κρατα μικρο καλαθι σε πολλα απο αυτα που ακους και διαβαζεις σχετικα...μακαρι να ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα και ολα να λυνοντουσαν με διατροφες και βιταμινες...

ειναι μια δημοσιευση που αφορα ελληνικη ομαδα ιατρων.

εγω λογω nk αυξημενων και ειδικη θεραπεια καταφερα εδω και καποιους μηνες να εχω στην αγκαλια μου το πιο ομορφο πλασμα.

ειναι μια δημοσιευση που αφορα ελληνικη ομαδα ιατρων.

εγω λογω nk αυξημενων και ειδικη θεραπεια καταφερα εδω και καποιους μηνες να εχω στην αγκαλια μου το πιο ομορφο πλασμα.

Δηλαδη εισαι σιγουρη πως εξ αιτιας των NK δεν μπορουσες πριν να κανεις παιδακι? Γιατι κ εγω ψαχνομουν με τα καταραμενα nk αλλα τελικα κανενας γιατρος δεν τα δεχεται κ οι θεραπειες που προτεινουν ειναι παλαιωμενες κ μη αποδεκτες απο την επιστημονικη κοινοτητα.... Καλα εκανες κ ανεβασες το αρθρο αλλα θελω να πω πως και εγω τρεχω πλεον στα μοναστηρια και σε τρελογιατρους κ μη, αλλα αν ερθει ποτε το παιδακι μου δεν νομιζω πως θα ειμαι σιγουρη τι ακριβως με βοηθησε... Η διατροφη της Μπαλαμωτη? Η ζωνη της Αγιας Ειρηνης? Τα Profertil? Οι εμβρυολογοι?? Το ταμα στη Παναγια??

Δεν ξερω .... Τροφη για σκεψη...