Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΝΗΠΙΟ ή ΞΑΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ? ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Recommended Posts

ήθελα να ρωτήσω όσους ξέρουν....από σεπτέμβρη είναι να πάει ο μικρός προνήπιο... αυτό στο οποίο ανοίκουμε δεν ξέρω αν είναι καλό ..έχω αμφιβολία... αυτό που είναι καλό δεν ανοίκουμε και όπως καταλαβαίνεται δεν μας παίρνουν...θέλουν ΔΕΚΟ που δεν έχω, μου είπαν να κάνω και τα χαρτιά μου στον παιδικό... δεν ξέρω τι να κάνω.. παιδικό πάλι ή προνήπιο? Ο παιδικός έχει το πλεονέκτημα της ώρας αρχίζει 7 και τελειώνει 3.45 συν του ότι είναι μέχρι 31/7 ... το προνήπιο όμως μαθαίνουν πιό πολλά φαντάζομαι.. δεν ξέρω τι είναι καλύτερο... Μήπως ξέρεις κανείς οικονομικά σχολεία ιδιωτικά που να είναι ευχαριστημένος, στα νότια προάστια... από ελληνικό μέχρι και κορωπί. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κ γω το ιδιο ακριβως διλημα ειχα αλλα θα το στειλω προνηπιο μαθαινουν περισσοτερα πραγματα σαφως το χω επιβεβαιωση από τη κορη μου που είναι πιο μεγαλη κ επισης προτιμω τωρα που είναι μικρακι να σχολαει λιγο νωρίτερα γιατι κουραζετε πιο ευκολα παρα να καθεται μια ωρα παραπανω κ να μου βγαινει μετα σε γκρινια γιατι χανει τον υπνο του, όμως κ αυτό το φιξαρεις αμα πεσεις σε καλο ανθρωπο δασκαλο κ σου κανει μια εξαιρεση. Αν κ Εμας στο νηπιο ειχαν μεσα το ένα τμημα κ προνηπια που σχολουσαν 4 παρα μαζι με τα νηπια κ άλλο τμημα για αυτά που θελαν να σχολανε 12.30 ρωτησε το μη σκας τσαμπα. Επισης κανεις αιτηση κ στα δυο κ διαλέγεις μετα αφου τα χεις ψαξει όλα πιο πριν να χεις χρονο να αποφασισεις όταν ξεκινησουν. Αν παλι θες ιδιωτικο εγω που το χω ψαξει αλλα δε θα καταληξω σε τετοιο τσαμπα τα λεφτα θεωρω εχω ακουσει τα καλυτερα για τη μικρη Χρυσαλλιδα βαλτο στο γκουγκλ θα στο βγαλει πρωτο.

age.png

CfYbp2.png

ήθελα να ρωτήσω όσους ξέρουν....από σεπτέμβρη είναι να πάει ο μικρός προνήπιο... αυτό στο οποίο ανοίκουμε δεν ξέρω αν είναι καλό ..έχω αμφιβολία... αυτό που είναι καλό δεν ανοίκουμε και όπως καταλαβαίνεται δεν μας παίρνουν...θέλουν ΔΕΚΟ που δεν έχω, μου είπαν να κάνω και τα χαρτιά μου στον παιδικό... δεν ξέρω τι να κάνω.. παιδικό πάλι ή προνήπιο? Ο παιδικός έχει το πλεονέκτημα της ώρας αρχίζει 7 και τελειώνει 3.45 συν του ότι είναι μέχρι 31/7 ... το προνήπιο όμως μαθαίνουν πιό πολλά φαντάζομαι.. δεν ξέρω τι είναι καλύτερο... Μήπως ξέρεις κανείς οικονομικά σχολεία ιδιωτικά που να είναι ευχαριστημένος, στα νότια προάστια... από ελληνικό μέχρι και κορωπί. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.

ο παιδικος που πηγαινει το μικρο σου, δεν εχει τμηματα αναλογα με την ηλικια των παιδιων??αν εχει,τοτε μια χαρα προνηπια θα εχει και μια χαρα πραγματα θα μαθουν...οι ιδιωτικοι παιδικοι σταθμοι,εχουν τα πλεονεκτηματα που αναφερεις στα ωραρια...ο μικρος μου τελειωνει το νηπιο σε ιδιωτικο παιδικο που εχει και νηπιαγωγειο και πηγαινει εκει απο 18 μηνων και δεν εχει κανενα θεμα ...

γιατι ομως πιστευεις οτι σε εναν ιδιωτικο παιδικο στα προνηπια το παιδι σου θα υστερησει σε τυχον γνωσεις??

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

είναι δημόσια και τα δύο και ο παιδικός και το προνήπιο - και βασικά το προνήπιο που ανοίκουμε δεν είναι πολύ καλό γιαυτό το σκεφτόμουν αλλα οκ ... νομίζω ότι αυτό θα κάνω... αίτηση και στα δύο και μετά επιλέγω... ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας. Μήπως ξέρει κανείς για την Σχολή Ποριώτου πληροφορίες είναι στο Κορωπή νήπιο και δημοτικό ή ίσως για την Θεομήτορ... αν ξέρετε .. ευχαριστώ.