Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γενετιστης

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Μετα απο δυο παλινδρομες και έχοντας κανει ολες τις βασικές εξετάσεις (Καρυοτυπο κλπ) χωρις να υπαρχει κανενα πρόβλημα, ψάχνω να βρω κάποιον γενετιστή στην αθηνα μηπως και μας βοηθήσει στο θεμα μας.

Εχω δει θέματα παρόμοια αλλα επειδη ειναι λιγο παλια αν κάποια κοπέλα εχει πρόσφατη εμπειρία απο καποιον καλο που να ειναι και ανθρωπος παρακαλώ θα εκτιμούσα πολυ να μου έλεγε την εμπειρία της.

Αν για καποιο λογο δεν επιτρεπεται η ερώτηση η τα ονόματα στείλτε μου πμ.

Ευχαριστω πολυ.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

Δεν τον λες και τον πιο συμπαθητικό άνθρωπο του κόσμου αλλά θεωρείται "όνομα" και η προσωπική μου εντύπωση είναι ότι ξέρει τι του γίνεται. Αν σου πεις να κάνεις εξετάσεις μην θεωρήσεις ότι σώνει και ντε πρέπει να τις κάνεις εκεί αλλά νομίζω ότι για να σε καθοδηγήσει τουλάχιστον είναι καλός. Μιλάω για τον Πάγκαλο και το Intergenetics. Έχει λίγο ύφος αλλά μην ψαρώσετε. Όταν πληρώνεις τόσα για επίσκεψη (δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς αλλά είναι πολλά) έχεις δικαίωμα να πάρεις τον χρόνο σου και να κάνεις όσες ερωτήσεις θες. Εγώ συνήθως προετοιμάζω μία λίστα ερωτήσεων από πριν.

Καλή επιτυχία!

Καλησπέρα,

Δεν τον λες και τον πιο συμπαθητικό άνθρωπο του κόσμου αλλά θεωρείται "όνομα" και η προσωπική μου εντύπωση είναι ότι ξέρει τι του γίνεται. Αν σου πεις να κάνεις εξετάσεις μην θεωρήσεις ότι σώνει και ντε πρέπει να τις κάνεις εκεί αλλά νομίζω ότι για να σε καθοδηγήσει τουλάχιστον είναι καλός. Μιλάω για τον Πάγκαλο και το Intergenetics. Έχει λίγο ύφος αλλά μην ψαρώσετε. Όταν πληρώνεις τόσα για επίσκεψη (δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς αλλά είναι πολλά) έχεις δικαίωμα να πάρεις τον χρόνο σου και να κάνεις όσες ερωτήσεις θες. Εγώ συνήθως προετοιμάζω μία λίστα ερωτήσεων από πριν.

Καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση αλλα και για τη συμβουλή.

Εχω ηδη τη λίστα με τις ερωτήσεις έτοιμη.

Να σαι καλα, τα καλυτερα ευχομαι.

Appe μου,δεν γνωριζω κατι για το θεμα,αλλα επειδη σε εχω χασει καιρο και διαβασα για δευτερη παλινδρομη γι αυτο σου γραφω.Ειχα μεινει στην πρωτη.Αν σου προεκυψε ξανα εγκυμοσυνη και κατεληξε παλινδρομη λυπαμαι.......τι να πω....σε τετοιες περιπτωσεις ειναι πολυ δυσκολο.

Ευχομαι να βρεις ακρη και η επομενη να ειναι τυχερη.

GdD5p3.png

Διαφημίσεις

Appe μου,δεν γνωριζω κατι για το θεμα,αλλα επειδη σε εχω χασει καιρο και διαβασα για δευτερη παλινδρομη γι αυτο σου γραφω.Ειχα μεινει στην πρωτη.Αν σου προεκυψε ξανα εγκυμοσυνη και κατεληξε παλινδρομη λυπαμαι.......τι να πω....σε τετοιες περιπτωσεις ειναι πολυ δυσκολο.

Ευχομαι να βρεις ακρη και η επομενη να ειναι τυχερη.

Cat μου τι κανεις κοριτσακι μου;πως παει η εγκυμοσυνη σου;

Δυστυχως αυτο εγινε παλι και παλι στο δεύτερο μηνα και αφου ειχαμε δει και το μωρο.

Προσπαθω να βρω καποιον γενετιστή να μας βοηθήσει με καποιες επιπλέον εξετάσεις ισως η μια δευτερη γνώμη τελοσπαντων γιατι αυτες που εχουμε κανει δεν εχουν τιποτα.

Cat μου τι κανεις κοριτσακι μου;πως παει η εγκυμοσυνη σου;

Δυστυχως αυτο εγινε παλι και παλι στο δεύτερο μηνα και αφου ειχαμε δει και το μωρο.

Προσπαθω να βρω καποιον γενετιστή να μας βοηθήσει με καποιες επιπλέον εξετάσεις ισως η μια δευτερη γνώμη τελοσπαντων γιατι αυτες που εχουμε κανει δεν εχουν τιποτα.

Καλα ειμαι appe μου.Δοξα το Θεο προχωραει καλα.Ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος.

Πραγματικα,να βιωσεις τετοιο πραγμα 2η φορα δεν παλευεται.:(

Καλα κανεις και ψαχνεσαι.Ισως ετσι παρεις απαντησεις.

Ευχομαι η 3η να ειναι η τυχερη σου φορα και να σας γεμισει χαρα.

Θα μαθαινω νεα σου.

GdD5p3.png

Καλα ειμαι appe μου.Δοξα το Θεο προχωραει καλα.Ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος.

Πραγματικα,να βιωσεις τετοιο πραγμα 2η φορα δεν παλευεται.:(

Καλα κανεις και ψαχνεσαι.Ισως ετσι παρεις απαντησεις.

Ευχομαι η 3η να ειναι η τυχερη σου φορα και να σας γεμισει χαρα.

Θα μαθαινω νεα σου.

Να σαι καλα κοριτσακι μου.

Καλη συνεχεια στη εγκυμοσυνη σου.

😘😘