Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόσο καιρό προσπαθείτε για μωρο?

Recommended Posts

Ξέρω οτι υπάρχει και άλλο τοπικ με τον ίδιο τίτλο, αλλα εμάς με την υποβοηθούμενη δεν μας αγγίζει. Για την ακρίβεια όταν διαβάζω για εγκυμοσύνες 1,2,3 μήνα προσπαθειών εκνευρίζομαι κιόλας. Νιώθω αδικημένη.

Εμείς τωρα τον ΜΑΗ κλείσαμε τρία χρόνια προσπαθειών με φυσικό τροπο, σπερματέγχυση και εξωσωματικές.

Μου φαίνεται σαν να ηταν χτες ο πρώτος μήνας που προσπαθούσαμε και πίστευα οτι είμαι έγκυος.

Άλλες φορές μου φαίνεται οτι όλη μου την ζωή προσπαθώ να κανω μωρο, οτι μόνο αυτό σκέφτομαι όταν κοιμάμαι και ξυπνάω.

Πλέον εχω αρχίσει να σκέφτομαι οτι δεν θα γίνει ποτε.

Διαφημίσεις

Θετική σκέψη, καλή μου. Όλα θα γίνουν.

Εμείς αρχίσαμε να προσπαθούμε από το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά λόγω ηλικίας αρχίσαμε από νωρίς (Σεπτέμβριο) να εξετάζουμε το θέμα εξωσωματική. Τελικά τον προηγούμενο μήνα έκανα την πρώτη εξωσωματική, χωρίς επιτυχία, όμως δεν ηταν έκπληξη. Εδώ άλλα κορίτσια, πολύ νεότερα και παιδεύονται, εγώ στα 43,5 θα πετύχαινα με την πρώτη; Βάλαμε 2 εμβρυάκια 3 ημερών και έχουμε άλλα 2 στην κατάψυξη. Το καλοκαίρι θα προχωρήσω στη νέα εμβρυομεταφορά.

Ξέρω οτι υπάρχει και άλλο τοπικ με τον ίδιο τίτλο, αλλα εμάς με την υποβοηθούμενη δεν μας αγγίζει. Για την ακρίβεια όταν διαβάζω για εγκυμοσύνες 1,2,3 μήνα προσπαθειών εκνευρίζομαι κιόλας. Νιώθω αδικημένη.

Εμείς τωρα τον ΜΑΗ κλείσαμε τρία χρόνια προσπαθειών με φυσικό τροπο, σπερματέγχυση και εξωσωματικές.

Μου φαίνεται σαν να ηταν χτες ο πρώτος μήνας που προσπαθούσαμε και πίστευα οτι είμαι έγκυος.

Άλλες φορές μου φαίνεται οτι όλη μου την ζωή προσπαθώ να κανω μωρο, οτι μόνο αυτό σκέφτομαι όταν κοιμάμαι και ξυπνάω.

Πλέον εχω αρχίσει να σκέφτομαι οτι δεν θα γίνει ποτε.

Χρόνια πολλά! Γλυκιά μου μην αγχώνεσαι και μην απελπίζεσαι. Θα δεις. Όλα καλά θα σου πάνε και θα γίνεις μία πολύ καλή μανούλα!!! :-) :-) :-) καταλαβαίνω απόλυτα πώς νοιώθεις. Εμείς προσπαθούσαμε πέντε ατέλειωτα χρόνια. Και λέω ατέλειωτα γιατί εκανα τέσσερεις εξωσωματικές από τις οποίες οι τρεις έδωσαν εγκυμοσύνη που δεν προχώρησαν. Η μία στον πέμπτο μήνα... απελπισία και πολύς πόνος.... Τελικά δεν το έβαλα κάτω, βρήκα ένα πολύ καλό και προσεκτικό γιατρό, τον εμπιστεύτηκα, κάναμε ακόμα μία προσπάθεια και τώρα είμαι μανούλα μίας πανέμορφης μπεμπούλας!!!! Είναι όλη μας η ζωή!

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ. Βρες τον κατάλληλο γιατρό για σένα και προχωρήστε!!! Θα δικαιωθείς το συντομότερο. Σου το εύχομαι απο καρδιάς!!!!

Εμείς αρχίσαμε να προσπαθούμε από το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά λόγω ηλικίας αρχίσαμε από νωρίς (Σεπτέμβριο) να εξετάζουμε το θέμα εξωσωματική. Τελικά τον προηγούμενο μήνα έκανα την πρώτη εξωσωματική, χωρίς επιτυχία, όμως δεν ηταν έκπληξη. Εδώ άλλα κορίτσια, πολύ νεότερα και παιδεύονται, εγώ στα 43,5 θα πετύχαινα με την πρώτη; Βάλαμε 2 εμβρυάκια 3 ημερών και έχουμε άλλα 2 στην κατάψυξη. Το καλοκαίρι θα προχωρήσω στη νέα εμβρυομεταφορά.

Καλή επιτυχία!!

Καλησπερα Καντι,;)

να καταθεσω και εγω παω στα 5 χρόνια προσπαθειών στα 4 (ελεγα θα ερθει) άρχισα να ψάχνομαι με εξετάσεις βρηκα τι έφταιγε και παλι η πρωτη εξωσωματικη αρνητική!!!!

τωρα σκέφτομαι για δεύτερη απλα προσπαθώ να μην το εχω στο νου μου συνέχεια... οσο μπορω;) μου ειχε γινει εμμονη ιδεα και δεν σκεφτομουν τιποτα αλλο:oops:

απο τον Οκτώβρη που εμαθα οτι μονο με εξωσωματικη μπορω να κανω παιδια εχει αλλάξει η σχεση με τον σύζυγο μου σε πολλα επιπεδα αλλα και με τους γύρω ετσι αποφάσισα :) ΧΑΛΑΡΑ :) δεν θα παθω κατάθλιψη κιολας!!!

Ολα θα γινουν στην ωρα τους!!!

και εσυ θα γινεις μανουλα και εγω...!!!

ευχομαι οι βλαστοκυστες να μας ταιριαξουν και μας χαρισει ο Θεος παιδακι, ια

φιλιαααααα

Διαφημίσεις

Εύχομαι η επόμενη φορά σας να ειναι η τυχερή!!!

Τουλάχιστον δεν χάσατε χρόνο με άκαρπες προσπαθειες. Εμένα μου πηρε 1,5 χρόνο να πείσω τον άνδρα μου να κανει σπερμοδιαγραμμα....

Χρόνια πολλά! Γλυκιά μου μην αγχώνεσαι και μην απελπίζεσαι. Θα δεις. Όλα καλά θα σου πάνε και θα γίνεις μία πολύ καλή μανούλα!!! :-) :-) :-) καταλαβαίνω απόλυτα πώς νοιώθεις. Εμείς προσπαθούσαμε πέντε ατέλειωτα χρόνια. Και λέω ατέλειωτα γιατί εκανα τέσσερεις εξωσωματικές από τις οποίες οι τρεις έδωσαν εγκυμοσύνη που δεν προχώρησαν. Η μία στον πέμπτο μήνα... απελπισία και πολύς πόνος.... Τελικά δεν το έβαλα κάτω, βρήκα ένα πολύ καλό και προσεκτικό γιατρό, τον εμπιστεύτηκα, κάναμε ακόμα μία προσπάθεια και τώρα είμαι μανούλα μίας πανέμορφης μπεμπούλας!!!! Είναι όλη μας η ζωή!

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ. Βρες τον κατάλληλο γιατρό για σένα και προχωρήστε!!! Θα δικαιωθείς το συντομότερο. Σου το εύχομαι απο καρδιάς!!!!

Δίκιο εχεις και μια ιστορία σαν την δική σου περίμενα να διαβάσω. Απλά εμένα χοριακη δεν έχει ξεκολλήσει απο το 0,1 γι αυτό και απελπιζομαι. Φυσικα δεν συγκρίνεται ο πόνος με το να εισαι έγκυος και να σου παίρνουν πίσω την χαρά. Εγω προς το παρόν εχω κολλήσει στο 6 έμβρυα μου έχουν βάλει μα κανένα να μην εμφυτευτεί? γιατι?

Καλησπερα Καντι,;)

να καταθεσω και εγω παω στα 5 χρόνια προσπαθειών στα 4 (ελεγα θα ερθει) άρχισα να ψάχνομαι με εξετάσεις βρηκα τι έφταιγε και παλι η πρωτη εξωσωματικη αρνητική!!!!

τωρα σκέφτομαι για δεύτερη απλα προσπαθώ να μην το εχω στο νου μου συνέχεια... οσο μπορω;) μου ειχε γινει εμμονη ιδεα και δεν σκεφτομουν τιποτα αλλο:oops:

απο τον Οκτώβρη που εμαθα οτι μονο με εξωσωματικη μπορω να κανω παιδια εχει αλλάξει η σχεση με τον σύζυγο μου σε πολλα επιπεδα αλλα και με τους γύρω ετσι αποφάσισα :) ΧΑΛΑΡΑ :) δεν θα παθω κατάθλιψη κιολας!!!

Ολα θα γινουν στην ωρα τους!!!

και εσυ θα γινεις μανουλα και εγω...!!!

ευχομαι οι βλαστοκυστες να μας ταιριαξουν και μας χαρισει ο Θεος παιδακι, ια

φιλιαααααα

Βιολέτα μου κατάθλιψη δεν θα πάθουμε, απλά με φοβίζει στο οτι αναλώνομαι σε αυτό και μπορει στο τέλος να μην γίνει τίποτα.

Τι εννοείς βρήκες τι έφταιγε? και δεν το φτιάξατε?

Βιολέτα μου κατάθλιψη δεν θα πάθουμε, απλά με φοβίζει στο οτι αναλώνομαι σε αυτό και μπορει στο τέλος να μην γίνει τίποτα.

Τι εννοείς βρήκες τι έφταιγε? και δεν το φτιάξατε?

Καντι μου για εμένα έλεγα σχετικά με την κατάθλιψη,, ήμουν στα πρόθυρα:-(

παντα να ελπιζεις οτι η νεα προσπάθεια θα σε κανει μανουλα εγω με αυτο σκεπτικό παω και οσες χρειαστεί!! θα τα καταφέρουμε αυτο ειναι σιγουρο!!!

νομιζα σου ειχα στειλει πμ παλια σχετικά....

εκανα λαπαροσκοπηση και αφαιρεσα υδροσαλπιγγες.... βρηκαμε αιτια το διορθωσαμε αλλα μηδεν χοριακη!!!! μπορει να ειναι και κατι αλλο θα το ψαξουμε σιγα σιγα παράλληλα με επομενη ή επομενες εξωσωματικες!!!!

Καντι μου για εμένα έλεγα σχετικά με την κατάθλιψη,, ήμουν στα πρόθυρα:-(

παντα να ελπιζεις οτι η νεα προσπάθεια θα σε κανει μανουλα εγω με αυτο σκεπτικό παω και οσες χρειαστεί!! θα τα καταφέρουμε αυτο ειναι σιγουρο!!!

νομιζα σου ειχα στειλει πμ παλια σχετικά....

εκανα λαπαροσκοπηση και αφαιρεσα υδροσαλπιγγες.... βρηκαμε αιτια το διορθωσαμε αλλα μηδεν χοριακη!!!! μπορει να ειναι και κατι αλλο θα το ψαξουμε σιγα σιγα παράλληλα με επομενη ή επομενες εξωσωματικες!!!!

Ναι μου τα χες γράψει σορρυ δεν θυμόμουν. Ετσι κι εμείς ψάχνουμε σιγά σιγά.

Καλημέρα Κάντι, αν και εμείς τα έχουμε ξαναπεί, εγώ μάλλον σπάω κάθε ρεκόρ. 7 χρόνια άκαρπων προσπαθειών, τα τελευταία 3-4 χρόνια μπήκα στον χορό της υποβοηθούμενης, πιστέψε με έχω νιώσει πολλές φορές όπως και εσύ. Υπομονή και δύναμη χρειάζεται!!!

• 2 weeks later...

Καλημέρα εγω δεν προσπαθω καιρο αλλα ξεκινησα προσπαθειες με τους χειροτερους οιωνους και έχοντας μια ωοθηκη και μια σαλπιγγα και πολλα χειρουργεια σε διαφορα μερη του σωματος απο ατυχημα, περιττο να πω οτι νιωθω κομμάτια που εξαιτίας των συμφυσεων στην κοιλια εχω προβλημα και βγηκε και η ωοθηκη, το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι ειμαι κομματια και φυσικα παω για εξωσωματικη τον επομενο μηνα..

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Γεια σας κι από εμένα κορίτσια μου!!! Αχ, ανήκω κι εγώ σε αυτή την κατηγορία. Προσπαθώ 6 ολόκληρα χρόνια αλλά τζίφος!!! Πριν 4 χρόνια είχα καθυστέρηση 2 μέρες, έκανα χοριακή η οποία ήταν χαμηλή και την ίδια μέρα αδιαθέτησα. Βιοχημική είπε ο γιατρός. Πήρα μια μικρή χαρά γιατί το ότι έγινε σύλληψη είπα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αλλά από τότε τίποτα. Έκανα 2 σπερματεγχύσεις, πολλεεεεεεεεές εξετάσεις (όλες καλές εν τω μεταξύ) και 2 εξωσωματικές με βλαστοκύστες στην κάθεμία. Αρνητικές οι χοριακές!!! Και δώστου κλάμα κάθε φορά! Πριν την δεύτερη εξωσωματική έκανα υστεροσκόπηση όπου μου έκανε ο γιατρός 4 "αυλάκια" στην μήτρα για καλύτερη εμφύτευση. Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα πετύχει αλλά έμεινα με την χαρά. Anyway... :confused: Πάντως χαρά στο κουράγιο μας!!! :roll:

Γεια σας κι από εμένα κορίτσια μου!!! Αχ, ανήκω κι εγώ σε αυτή την κατηγορία. Προσπαθώ 6 ολόκληρα χρόνια αλλά τζίφος!!! Πριν 4 χρόνια είχα καθυστέρηση 2 μέρες, έκανα χοριακή η οποία ήταν χαμηλή και την ίδια μέρα αδιαθέτησα. Βιοχημική είπε ο γιατρός. Πήρα μια μικρή χαρά γιατί το ότι έγινε σύλληψη είπα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αλλά από τότε τίποτα. Έκανα 2 σπερματεγχύσεις, πολλεεεεεεεεές εξετάσεις (όλες καλές εν τω μεταξύ) και 2 εξωσωματικές με βλαστοκύστες στην κάθεμία. Αρνητικές οι χοριακές!!! Και δώστου κλάμα κάθε φορά! Πριν την δεύτερη εξωσωματική έκανα υστεροσκόπηση όπου μου έκανε ο γιατρός 4 "αυλάκια" στην μήτρα για καλύτερη εμφύτευση. Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα πετύχει αλλά έμεινα με την χαρά. Anyway... :confused: Πάντως χαρά στο κουράγιο μας!!! :roll:

Κοριτσακι μην αγχώνεσαι το ανχος μας εχει φαει ολες μας ειμαι 7 χρονια με τον αντρα μου και εχω 3 αποβολες (1 ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ,1 ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ,1 ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ.)Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ .ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΤΟ ΕΧΑΣΑ 3 ΜΗΝΩΝ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΕΜΙΣΗ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ:-D:-D

Κοριτσακι μην αγχώνεσαι το ανχος μας εχει φαει ολες μας ειμαι 7 χρονια με τον αντρα μου και εχω 3 αποβολες (1 ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ,1 ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ,1 ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ.)Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ .ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΤΟ ΕΧΑΣΑ 3 ΜΗΝΩΝ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΕΜΙΣΗ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ:-D:-D

Αχ κοπέλα μου τι έχεις τραβήξει κι εσύ!!! Πω πω, πραγματικά έχεις μεγάλη δύναμη μέσα σου! Να συνεχίσεις έτσι αισιόδοξη! Εύχομαι η επόμενή σου φορά να είναι αυτή που θα σου χαρίσει ένα υγιές παιδάκι!!!

Κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε όλες, έχει ο Θεός!!!

• 2 weeks later...
fwteinoula

ειχα κανει 7 αποτυχημενες εξωσωματικες μέχρι να πετυχει η 8η (αλλαξα κέντρο και γιατρό και ίσως να επαιξε ρόλο...). Μην απελπίζεσαι και μην στενοχωριέσαι. Υπομονή χρειάζεται. Δεν είναι πολύ καιρός που κατηγορούσα τον εαυτό μου ότι δεν θα έκανα ποτε παιδι και κυρίως στενοχωριόμουνα για τον άντρα μου ( αν και ποτέ δεν μου είχε πει τιποτα).

Όμως καταλαβαίνεις πως είναι αυτά…η κακη ψυχολογική κατάσταση σου δημιουργεί εμμονές…. Ευτυχώς όλα καλά, αν και ακόμα είναι νωρις , έχω μελλον μέχρι το τέλος αλλα θέλω να είμαι έστω μια φορά αισιόδοξη. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Σου εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά!!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση και την ενθάρρυνση!!!

Όταν ακούω για πολλές εξωσωματικές νιώθω αχάριστη που παραπονιέμαι αλλά δεν ξέρω κι εγώ πόσες με περιμένουν ακόμη! Τα καλά νέα και αυτά που κρατάω είναι ότι με υπομονή και επιμονή καταφέρανε πολλά κορίτσια να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!!! Αυτό μου δίνει δύναμη να προχωρήσω!!! Κάθε φορά που ακούω για εγκυμοσύνη από κοπέλα εδώ χαίρομαι τόσο πολύ και συγκινούμαι!!! Σε αντίθεση με γνωστές μου κοπέλες που μένουν εύκολα, φυσικά δεν τις φθονώ γιατί τις θεωρώ ευλογημένες, αλλά με παίρνει το παράπονο και ξεσπάω σε κλάματα! Ελπίζω να είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθω!!! Σε ευχαριστώ και πάλι και μέσα από την καρδιά μου να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!! :):):)