Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα, θέλω τις εμπειρίες σας απο το frezylac pure 1.

Αυτήν την στιγμή χρησιμοποιώ το hipp αλλά με κούρασε το ότι πρέπει να το παραγγέλνω απο το ιντερνετ κάθε φορά γιατί τα φαρμακεία μας δεν το προμηθεύονται. Οπότε είπα να το γυρίσω σε κάποιο που μπορώ να το βρίσκω εδώ πιο εύκολα.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Διαφημίσεις

Το Frezylac έχει γενικά τη φήμη ότι είναι "βαρύ" γάλα και στην περίπτωση του μικρού μου αυτό οπωσδήποτε ίσχυε. Είχα ένα κουτί Humana δείγμα, και μόλις τελείωσε τον γύρισα στο Frezylac, επειδή αυτό μας είχαν συστήσει στο μαιευτήριο (περιττό να πω ότι προσπάθησα φανατικά να θηλάσω, αλλά ποσότητες ... μηδενικές).

Άρχισε να σπαράζει στο κλάμα. Ανοήτως δεν κατάλαβα κι αγόρασα και δεύτερο κουτί Frezylac. Θρήνος όλη τη νύχτα. Μόλις το'πιασα το υπονοούμενο και επέστρεψα στο Humana, ησύχασε ο κακομοίρης.

Καλημέρα, θέλω τις εμπειρίες σας απο το frezylac pure 1.

Αυτήν την στιγμή χρησιμοποιώ το hipp αλλά με κούρασε το ότι πρέπει να το παραγγέλνω απο το ιντερνετ κάθε φορά γιατί τα φαρμακεία μας δεν το προμηθεύονται. Οπότε είπα να το γυρίσω σε κάποιο που μπορώ να το βρίσκω εδώ πιο εύκολα.

Καλησπέρα μανούλα!είναι μια καλή επιλογή πιστεύω,τουλάχιστον για'μας!αφού δεν είχα πλέον γάλα,δοκιμάσαμε πάρα πολλά γάλατα που κάποια τα έβγαζε γιατί της έπεφταν βαριά,κάποια χειροτέρευαν τους κολικούς μας,με άλλα έκανε 5 μέρες να ενεργηθεί και αλλά δεν πινόντουσαν!αφού σταμάτησαν οι κολικοί που έπινε ειδικό γάλα,αρχίσαμε το frezylac 1 και είμαι πολύ ευχαριστημένη!τώρα πιά πίνουμε το 2!

uZcJp3.pngEueBp3.png

• 4 weeks later...

το πιναμε κ εμεις αλλα εβγαζε γουλιες ρευοταν σαν να της επεφτε βαρυ κ τον τελευταιο καιρο της εκανε δυσκοιλιοτητα.

Διαφημίσεις