Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδοψυχίατροι Παίδων

Recommended Posts

Συγκεκριμένα για τραυλισμό σε παιδάκι προσχολικής ηλικίας. Αν γνωρίζεται κάποιον αξιόλογο παιδοψυχίατρο σε δημόσιο φορέα. Ευχαριστώ

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Διαφημίσεις

Αυτοί είναι παιδιάτρου αναπτυξιολογοι. Οχι παιδοψυχίατροι.

Ποιές ειδικότητες εγκρίνουν λογοθεραπείες? Η Αποστολοπούλου είδα οτι είναι παιδοψυχίατρος

95Jqp2.png

Ποιές ειδικότητες εγκρίνουν λογοθεραπείες? Η Αποστολοπούλου είδα οτι είναι παιδοψυχίατρος

Έχω φίλη που κανει ειδικότητα παιδοψυχιάτρου στο Παίδων. Πες μας τι ακριβώς θέλεις για να τη ρωτήσω.

Διαφημίσεις

Έχω φίλη που κανει ειδικότητα παιδοψυχιάτρου στο Παίδων. Πες μας τι ακριβώς θέλεις για να τη ρωτήσω.

Σ ευχαριστώ πολύ. Το παιδάκι μου παρουσιάζει περιστασιακό ψυχογενή τραυλισμό και θα ήθελα μια γνώμη ειδικού δημόσιου φορέα. Απλά δεν θέλω να πάω στα τυφλά, προτιμώ να πάω σε κάποια που έχει μια έξτρα εμπειρία σε τραυλισμό. Στα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας έμαθα ότι οι παιδοψυχίατροι βλέπουν πιο σοβαρές περιπτώσεις και τον τραυλισμό τον "βλέπουν" οι αναπτυξιολόγοι. Ισχυεί? Ποια ειδικό θα μου πρότεινε η φίλη σου?

95Jqp2.png

Σ ευχαριστώ πολύ. Το παιδάκι μου παρουσιάζει περιστασιακό ψυχογενή τραυλισμό και θα ήθελα μια γνώμη ειδικού δημόσιου φορέα. Απλά δεν θέλω να πάω στα τυφλά' date=' προτιμώ να πάω σε κάποια που έχει μια έξτρα εμπειρία σε τραυλισμό. Στα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας έμαθα ότι οι παιδοψυχίατροι βλέπουν πιο σοβαρές περιπτώσεις και τον τραυλισμό τον "βλέπουν" οι αναπτυξιολόγοι. Ισχυεί? Ποια ειδικό θα μου πρότεινε η φίλη σου?[/quote']

Η φίλη μου είπε οτι πρέπει να τον δει παιδοψυχίατρος, οχι αναπτυξιολογοι. Θα ρωτήσει αν κάποιος είναι πιο ειδικός και θα μου πει. Θα σε ενημερώσω.