Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συστημένη αγαπημένη νταντά

Recommended Posts

Καλησπέρα

Είμαι παλιό μέλος και από εδώ πριν σχεδόν 8 χρόνια είχα βρεί απο αγγελία την αγαπημένη μας νταντά.

Μια γυναίκα που μεγάλωσε με σεβασμό φροντίδα και απεριόριστη αγάπη και τα δυο παιδιά μου, την κόρη απο 2 χρονών και τον γιο μου απο τεσσάρων ημερών.

Θέλω να βρει μια οικογένεια που θα την αγαπήσει όπως εμείς και είμαι απόλυτα σίγουρη ότι η ίδια θα φροντίσει τα παιδιά σας σαν δικά της.

Είναι Ελληνίδα, μένει Καλογρέζα, οδηγεί δεν καπνίζει και στα οχτώ χρόνια ζήτημα είναι να έχει λείψει από το σπίτι 2 φορές λόγω ασθένειας.

Παρακαλώ αφήστε μου πμ μόνο.

Ευχαριστώ

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Εχω να προτείνω καταπληκτική νταντά στο Νέο Ηράκλειο, πρόκειται για την κυρία που έχει μεγαλώσει τα 2 παιδια μου, αλλά και 15 περίπου παιδιά συνολικά. Νταντά με ολη την σημασία της λέξης, Ελληνίδα, μη καπνίστρια, με άπειρες αντοχές για παιχνίδι με το παιδι (δεν ανοίγει τηλεόραση ουτε 1') και τεράστια εμπειρία.

Το δικο μας ταξίδι μαζι της φτάνει στο τέλος απο Σεπτέμβριο καθώς η μικρή μου αρχίζει παιδικο και θέλω πολυ να της βρω μια οικογένεια που θα την εκτιμήσει, έχοντας ταυτόχρονα την σιγουριά οτι το παιδάκι τους ειναι στα καλύτερα χέρια.

Η κυρία για οικογενειακούς λόγους ενδιαφέρεται κατά κύριο λόγο να βρει μια οικογένεια στο Ν. Ηράκλειο, ίσως όμως και σε κοντινές περιοχές που συνδέονται με ΗΣΑΠ.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζι μου με π.μ.

Υ.Γ: Στο Ν. Ηράκλειο η κυρία αυτή ειναι πολυ γνωστή ως νταντά, οπότε οποίος επικοινωνήσει μαζι μου θα μπορέσει στη συνέχεια να την "τσεκάρει" και από άλλες πηγές!

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• 7 months later...

καλημέρα,

παίρνω το θάρρος να συστήσω νταντά μιας και πριν από 6 μήνες βρέθηκα στα ξαφνικά στην δυσάρεστη και πολύ αγχωτική φάση να μην έχω κάποιον να φροντίζει την μικρή μου ( μέχρι τότε είχα την μαμά μου η οποία έσπασε το πόδι της και εν μία νυκτί έπρεπε να βρεθεί άτομο για την κόρη μου )

Ευτυχώς ήμασταν τυχεροί και βρέθηκε στον δρόμο μας μια πολύ αξιόλογη και αγαπητή κυρία. Η μικρή μου ( που δεν είχε μείνει μέχρι τότε ποτέ με κάποιον ξένο) την λάτρεψε και την εμπιστεύτηκε αμέσως.

Εμείς θα την χρειαστούμε μέχρι τέλος του μήνα όπου μετά θα αναλάβει πάλι η μητέρα μου. Μακάρι να είχα την οικονομική δυνατότητα και να είχα και τις δύο!!!

Η νταντά εξυπηρετεί περιοχές στα νότια προάστια είναι Ελληνίδα, μη καπνίστρια και έχει αρκετή εμπειρία και αντοχές στα παιδιά.

Ελπίζω κάποια άλλη μαμά να βοηθηθεί γιατί ξέρω πόσο ψυχοφθόρο είναι να βρεις άτομο εμπιστοσύνης να αφήσεις το παιδί σου...

Παρακαλώ επικοινωνήστε με πμ μαζί μου

• 3 months later...
  • 4 εβδομάδες μετά...
  • 6 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...