Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γνωμη για μαστογραφία

Recommended Posts

Καλησπέρα, κορίτσια. Θα εκτιμούσα πολύ να μου γράψετε τη γνώμη σας σε ένα θέμα που με απασχολεί. Είμαι 43 ετών, πρόκειται να κάνω κάποια στιγμή εξωσωματική στο Αρεταίειο Αθηνών... όλα πια είναι έτοιμα... φάρμακα, εξετάσεις... ένα θέμα που είχα με ουρεόπλασμα, πήρα αντιβίωση και τώρα είμαι καθαρή... και μόνο μελανό σημείο η μαστογραφία. Έκανα τον Οκτώβριο και ο ακτινολόγος έγραψε ότι στο δεξί μαστό βλέπει "μια μικρή ομάδα μικροαποτιτανώσεων"... πήγα σε 2 μαστολόγους... η πρώτη (στο δημόσιο νοσοκομείου στο Ρίο) δεν έβλεπε καν πού είναι η "προβληματική" περιοχή, εντούτοις πρότεινε να κάνω υπέρηχο και ίσως βιοψία, αλλά φυσικά όχι στο νοσοκομείο, αλλά στο Ολύμπιον (ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο εδώ στην Πάτρα). Όταν ρώτησα γιατί όχι στο νοσοκομείο, μου απάντησε ότι τώρα μαθαίνουν να χειρίζονται τα μηχανήματα και ασυζητητί πρέπει να πάω στο ιδιωτικό. Ο δεύτερος δεν βρήκε επίσης κάτι ανησυχητικό, πρότεινε μια εντοπιστική, επίσης στο Ολύμπιον. Φυσικά κανείς από τους 2 δεν μου εδωσε γραπτή γνωμάτευση ότι δεν θεωρεί ότι πρόκειται για σημαντικό εύρημα. Δεν έκανα τίποτα, αφύ προέκυψαν διάφορα θέματα και ούτε ήθελα τόσο σύντομα να πάρω πάλι ακτινοβολία.

Αρχές του μήνα που είδα τον γιατρό μου, ζήτησε να διευθετήσω το θέμα με το ουρεόπλασμα (που έγινε) αλλά και γνωμάτευση από μαστολόγο ότι επιτρέπεται να κάνω εξωσωματική. Έκανα λοιπόν εντοπιστική, δεν έχει αλλάξει κάτι αυτούς τους 5 μήνες, ξαναπήγα στον δεύτερο μαστολόγο, ο οποίος με "μάλωσε" γιατί δεν την έκανα στο Ολύμπιον την εξέταση, δεν βρίσκει κάτι , αλλά αν όμως υπάρχει;;; Καταλαβαίνετε; Η γνώμη του μαστολόγου είναι ότι μάλλον δεν είναι κάτι, αλλά αν είναι κάτι, πρέπει να πάω, φυσικά στο Ολύμπιον να το κοιτάξω καλύτερα. Έχω μουλαρώσει, δεν θέλω με τίποτα να απευθυνθώ στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο - για το οποίο να σημειώσω δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα-, αλλά φοβάμαι ότι ο γιατρός μου δεν θα με αφήσει να ξεκινήσω το πρωτόκολλο χωρίς γνωμάτευση.

Έχω πελαγώσει... ο χρόνος με κυνηγά, είμαι ήδη 43 ετών.... και θεωρώ ότι θα χάσω πολύτιμους μήνες, άνευ λόγου!!! Έχετε να μου προτείνετε καλό μαστολόγο και ΑΝΘΡΩΠΟ στην Αθήνα; Γιατί ο άντρας μου μένει Αθήνα, μας έχουν φάει τα έξοδα, εξού και εξωσωματική θα κάνουμε σε δημόσιο νοσοκομείο. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε όλο αυτό το κατεβατό και πραγματικά περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας. :confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

ο γιατρος της εξωσωματικης σου ειναι Αθηνα σωστα? γιατι δεν σου συστηνει καποιο μαστολογο?

το πανεπιστημιακο της πατρας δεν ειναι καλο? τα πανεπιστημιακα συνηθως φημιζονται για τους γιατρους τους....

την εξεταση εσυ τελικα που την εκανες? σε ιδιωτη στην Πατρα?

συγγνωμη για τις τοσες ερωτησεις....

στη θεση σου ή θα το επαιρνα αποφαση και θα πηγαινα στο κεντρο που μου λενε οι 2 μαστολογοι ωστε να παρω γραπτη γνωματευση ή θα ερχομουν αθηνα σε καποιο δημοσιο νοσοκομείο ή και πατρα αν υπαρχει αντιστοιχη ειδικοτητα.

συγκεκριμενο γιατρο δεν εχω να σου προτεινω αλλα ξερω για το νοσοκομειο αγια ολγα οτι θεωρειται καλο σε τετοια θεματα.

kalispera!

se parakalo min viastis na ksekinisis tis prospathies, ke min kanis "ekptosis" sto psaksimo tou thematos tou mastou!

vres ena kalo mastologo pou an sou pi na proxorisis tha ine toso sigouros pou tha theli na vali ke tin ipografi tou!!!!!

sou stelno me pm tin mastologo mou (ke tis mamas mou, exoume istoriko) ala ine se idiotiko ke ipotheto oti protimas kapion sto dimosio!!!!

Εγω έχω να σου προτείνω τον κο Σταυρίδη ο οποίος είναι στον Άγιο Σάββα παράρτημα Ασωπίου , πρωινό ραντεβού δε πληρώνεις τίποτα. Πάρε τηλέφωνο στο 1535 να κλείσεις ραντεβού.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, σας ευχαριστώ για τηνάμεση ανταπόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί μόλις γύρισα από μαστολόγο, καθηγητή πανεπιστημίου που είδε τις μαστογραφίες μου, με ψηλάφησε και με βεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και τίποτα ανησυχητικό δεν υπάρχει. Μάλιστα αυτή η μικρή ομάδα μικροαποτιτανώσεων υπήρχε και στην πρώτη μου μαστογραφία του 2013, οπότε με ευχαρίστηση και σιγουριά ο άνθρωπος μου έδωσε βεβαίωση ότι μπορώ να προχωρήσω σε εξωσωματική. Κλαίω από ανακούφιση εδώ και μισή ώρα που έφυγα από το γραφείο του!!! Τώρα πια, νομίζζω ότι είμαστε έτοιμοι και αρχές Απριλίου θα είμαι σε θέση να ξεκινήσω.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες

Κορίτσια, σας ευχαριστώ για τηνάμεση ανταπόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί μόλις γύρισα από μαστολόγο, καθηγητή πανεπιστημίου που είδε τις μαστογραφίες μου, με ψηλάφησε και με βεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και τίποτα ανησυχητικό δεν υπάρχει. Μάλιστα αυτή η μικρή ομάδα μικροαποτιτανώσεων υπήρχε και στην πρώτη μου μαστογραφία του 2013, οπότε με ευχαρίστηση και σιγουριά ο άνθρωπος μου έδωσε βεβαίωση ότι μπορώ να προχωρήσω σε εξωσωματική. Κλαίω από ανακούφιση εδώ και μισή ώρα που έφυγα από το γραφείο του!!! Τώρα πια, νομίζζω ότι είμαστε έτοιμοι και αρχές Απριλίου θα είμαι σε θέση να ξεκινήσω.

Μπράβο!!! Τέλεια νέα!!!! Καλη αρχη λοιπον!!!!!με το καλο!!!!

εγώ έχω τον κο Μαρινόπουλο στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. πολύ καλοί και οι μαστολόγοι του Αγ. Σάββα. πάρε να κλείσεις απογευματινό ραντεβού.

για τον αγιο σαββα ξερω και εγω...οχι αγια ολγα - δεν ξερω καν πως μου ηρθε αυτο!

καλη επιτυχια!!