Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξωσωματικη με δοτρια ωαριων

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια είμαι 45 ετών και μετά από εξετάσεις η μόνη λύση να αποκτήσω παιδί

είναι με δοτρια ωαριων. Το δίλημμα μου είναι ******** ή Γενεσης? Ή κάπου αλλού? Προσωπικές εμπειρίες? Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπέλα μου. Εγώ απέκτησα τα δίδυμα κοριτσάκια μου στο Γένεσις του Πάντου στην Αθήνα μετά από δύο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές σε άλλο κέντρο. Κάπως ψυχρά κ απρόσωπα αλλά ο σκοπός επετεύχθη οπότε έμεινα ευχαριστημένη!!! Γνώμη μου είναι να επισκεφτείς όσα κέντρα σε ενδιαφέρουν κ να μάθεις πληροφορίες κ για τη διαδικασία της δωρεάς σε καθένα από αυτά! Ότι άλλη βοήθεια χρειαστείς εδώ είμαστε.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, όταν λες αποτυχημένες τι ευτεγε? Έκαναν αυτοί κάπου λάθος, κάποια παράληψη τούς, ελληψη υπευθυνότητας? Τελειος πληροφοριακά για να ξέρω αν θα πρέπει να προσέξω κάτι. .και πάλι σε ευχαριστώ. ..

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δε γνωρίζει ακριβώς τι φταίει όταν μια μεταφορά καλών εμβρύων δεν οδηγεί σε εγκυμοσύνη! Στον Πάντο αυτό που αλλάξανε σε σχέση με τις προηγούμενες φορές ήταν ότι μου μετέφεραν βλαστοκύστες! Προφανώς αυτό μου ταίριαξε καλύτερα! Στο ξαναλέω η συμβουλή μου είναι να πας από κοντά να πάρεις πληροφορίες κ να δεις ποιό κέντρο σου ταιριάζει εσένα καλύτερα. Γνώμη μου επίσης να διαλέξεις ένα από τα μεγάλα κ γνωστά γιατί έχουν τα πλεονεκτήματα της εξειδίκευσης και της εμπειρίας. Εύχομαι να είσαι τυχερή κ σύντομα εγκυούλα!

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας,την γνώμη σας για το Ιασώ σας παρακαλω..

Κωσταρας γιατρός τον γνωρίζετε?

Ευχαριστω

Η γνωμη μου ειναι εαν θελεις να δοκιμασεις και στο Ιασω να επισκεφθεις τους Ζερβομανωλακη, Βασιλοπουλο και Κωσταρα. Μετα να δεις ποιος σου ταιριαζει.