Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σύλληψη στη περίοδο γίνετε ????

Recommended Posts

Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας ,έχω κύκλο 31-33 ημέρες με το σύντροφο μου ήρθαμε σε επαφή την 8η μέρα του κύκλου όπου ακόμη είχα περιοδο,3 ώρες μετά την επαφή μου σταμάτησε το αίμα, παρατήρησα 15 μέρες μετά την επαφή ότι είχα ροζ αιματακι στο εσώρουχο μου. Εδω και 6μερες έχω πρησμένο στήθος με την σημερινή ημέρα να είναι κ πρώτη ημέρα καθυστέρησης,εχω πόνους περιόδου και ειμαι πολύ πρησμένη χαμηλά στη κοιλιά εδώ και τρεις μέρες και χθες είχα αναγούλες κ έκανα εμετό μια ώρα μετά το γεύμα. Γίνετε να έχω μείνει έγκυος μέσα σ τη περίοδο??Σας παρακαλω σε οποια εχει σθμβει κατι αντιστοιχο ας μου απαντηση...σας ευχαριστω....

Διαφημίσεις

Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας ,έχω κύκλο 31-33 ημέρες με το σύντροφο μου ήρθαμε σε επαφή την 8η μέρα του κύκλου όπου ακόμη είχα περιοδο,3 ώρες μετά την επαφή μου σταμάτησε το αίμα, παρατήρησα 15 μέρες μετά την επαφή ότι είχα ροζ αιματακι στο εσώρουχο μου. Εδω και 6μερες έχω πρησμένο στήθος με την σημερινή ημέρα να είναι κ πρώτη ημέρα καθυστέρησης,εχω πόνους περιόδου και ειμαι πολύ πρησμένη χαμηλά στη κοιλιά εδώ και τρεις μέρες και χθες είχα αναγούλες κ έκανα εμετό μια ώρα μετά το γεύμα. Γίνετε να έχω μείνει έγκυος μέσα σ τη περίοδο??Σας παρακαλω σε οποια εχει σθμβει κατι αντιστοιχο ας μου απαντηση...σας ευχαριστω....

anoula καλησπέρα. μπορεί η περίοδός σου να κρατάει 8 μέρες (ή όσο κρατάει) αλλά οι ορμονικές διεργασίες για την ωορρηξία γίνονται ταυτόχρονα. αν ο κύκλος σου είναι 31-33 μέρες πάντα σταθερός είναι πολύ δύσκολο η ωορρηξία να έγινε 9η 10η 11η μέρα κοκ ώστε να έμεινες έγκυος.σε κύκλο 31-33 γίνεται συνήθως 15η και πάνω έως 20η περίπου. αν πάρουμε σαν μη δεδομένο το ''πάντα 31-33'' και έτυχε σε αυτόν τον κύκλο να είχες ωορρηξία τις μέρες που σου έγραψα παραπάνω τότε ναι υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης. είσαι στις 20+ μέρες από την επαφή πηγαινε κάνε μια χοριακή η οποία θα σου δείξει σίγουρα αν είσαι ή δεν είσαι και θα σου λυθεί η απορία. ότι άλλο πούμε εμείς εδώ,έχοντας ή μη έχοντας αντίστοιχο παράδειγμα,είναι απλά εικασία! καλή επιτυχία στο αποτέλεσμα που θέλεις!

Κράτα το

Κράτα το

ΑΝΝΑ!

Το πόσες μέρες έχει αίμα περιόδου η κάθε γυναίκα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το πότε κάνουμε ωορρηξία και είμαστε γόνιμες. Είναι ακριβώς όπως σου τα γραφει το λουκουμαδάκι, αλλά σε παρακαλώ μπες στον κόπο να το γκουγκλάρεις γιατι φαινεται ότι δεν εχεις ιδεα απο αυτα και εχεις μεινει σε ό,τι λεγανε πριν 100 χρόνια οι μανάδες κι οι γιαγιαδες μας και σε βλέπω να "την πατας" χωρίς να το πάρεις είδηση.

Η φράση "μένω έγκυος μεσα στην περίοδο" δεν υπάρχει στον ιατρικό κόσμο.

Ψαξε και ενημερωσου, τα ξερεις λάθος και η σωστη πληροφόρηση θα σου χρειαστεί και αν προσπαθείς για εγκυμοσύνη αλλά και αν θες να την αποφύγεις.

Ενημερωσου.

Κορίτσια σας ευχαριστώ και τις δυο .θα περιμένω και την αυριανή ημέρα και αν δεν μου έρθει θα πάω να κάνω εξέταση.το συζήτησα με το αγόρι μου και με κορόιδευε και μου είπε ότι αν εχω μείνει έγκυος έτσι θα κάνουμε τεστ dna όσο και αν με αγαπαει θέλοντας να μου πει ότι δεν γίνετε..Και γνωρίζω για τις γόνιμες ημέρες απλά δεν είχα ποτέ πρησμένο στήθος τόσες μέρες κ πόνους 3 μέρες, 2-3 ώρες πριν αδιαθετήσω ποναω κ την πρώτη ημέρα έχω ελαφρός πρησμένο στήθος θέλω να κάνουμε παιδί θα χαιρόμουν με κάτι τέτοιο αλλά το αγόρι μου θέλει πρώτα να παντρευτούμε να τελειώσουμε με το σπίτι κ μετά..