Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βιταμινες;;;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ο γυναικολογος σου θα σου δώσει ότι χρειάζεται να πάρεις έξτρα όχι από μόνη σου! Θα κάνετε εξετάσεις αίματος και θα σου δώσει το συμπλήρωμα που έχεις έλλειψη μόνο.

Μόνο σίδηρο και φολικο μου έδωσε.ΕΆν πήρε κάποια και κάτι άλλο;;;

Αυτά αρκούν δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι αν δε λείπει από τον οργανισμό σου.

Επιτρέψτε μου να αναφέρω ενα βότανο το οποίο εχω αρχίσει να χρησιμοποιώ και μου έχει διώξει όλο το στρές!Λέγεται ροδιόλα και πιστεύω πως είναι απαραίτητο σε όλες όσες-όπως εγώ-προσπαθούμε για παιδάκι γιατί μας χαρίζει πολύ θετική ενέργεια!

Διαφημίσεις

Επιτρέψτε μου να αναφέρω ενα βότανο το οποίο εχω αρχίσει να χρησιμοποιώ και μου έχει διώξει όλο το στρές!Λέγεται ροδιόλα και πιστεύω πως είναι απαραίτητο σε όλες όσες-όπως εγώ-προσπαθούμε για παιδάκι γιατί μας χαρίζει πολύ θετική ενέργεια!

Η κοπέλα είναι ήδη έγκυος και δεν πρέπει να παίρνει κανένα βότανο ή οτιδήποτε άλλο χωρίς την σύμφωνη γνώμη του γυναικολογου. Κάθε μήνα θα κάνει εξετάσεις και ο γιατρός θα της δώσει ότι χρειάζεται ανάλογα τα συμπτώματα που θα έχει στην εγκυμοσύνη.

χμ....Νομίζω πως δεν με διάβασες προσεκτικά!Αναφέρθηκα σε αυτές οι οποίες προσπαθούν για παιδάκι!Στις υπόλοιπες δηλώνω άγνοια και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου θα πρέπει να συμβουλεύονται τον γιατρό τους.

Διαφημίσεις

Αν σου πω την ιστορία μου ίσως νιώσεις καλύτερα.. Είμαι 28 ετών, 10 χρόνια με τον άντρα μου και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο παντρεμένη. Βάλαμε μπρος για μωράκι μετα από ένα χρόνο γάμου και μέσα σε 6 μηνες έμεινα 2 φόρες εγκυος και έχασα και τα δυο μωράκια μου με παλινδρομη το ένα στην 7η και το άλλο στην 11η εβδομαδα. Εχω κάνει 2 φορες αποξεση και τώρα είμαστε σε φάση που το ψάχνουμε με εξονυχιστικές εξετάσεις. Θέλουμε τόσο πολυ ένα μωράκι..

Δηλαδή δεν είσαι έγκυος, όπως έγραψες αρχικά άφησες να εννοηθεί ότι είσαι. Οι βιταμίνες δεν νομίζω ότι είναι η λύση στην παλινδρομη κύηση.. Σου εύχομαι αυτή την φορά τελειομηνη..

Αγάπη μου πως να νοιώσω καλύτερα που δεν βλέπω την οθόνη απο τα δάκρυα μου?!!!Τώρα θα έχεις ενα παραπάνω άτομο που θα σου στείλει θετική ενέργεια!Σου ευχομαι οτι καλύτερο στην ζωή σου και τα άσχημα να τα κλειδώσεις πίσω!

Φυσικά χριστινακι μου αν εχω θρομβοφιλια η κάτι άλλο δε λύνεται με τις πολυβιταμινες, τι γνωρίζω. Για άλλο λόγο ρώτησα..για να δω αν εσείς περνάτε κάτι άλλο στις εγκυμοσύνες σας.

aerostath μη λυπάσαι πρεπει να είμαστε δυνατές "όσο μπορούμε" και με ελπίδα πίστη επιμονή και την αγάπη των συζύγων μας θα έρθουν τα μωρά μας.

Διαφημίσεις

Φυσικά χριστινακι μου αν εχω θρομβοφιλια η κάτι άλλο δε λύνεται με τις πολυβιταμινες, τι γνωρίζω. Για άλλο λόγο ρώτησα..για να δω αν εσείς περνάτε κάτι άλλο στις εγκυμοσύνες σας.

Εγώ παίρνω μόνο σίδηρο και βιταμίνη D, αυτά που έχω έλλειψη.

Δέσποινα γεια σου κι απο δω,

Αν επιτρέπεται τι εξετάσεις σου έδωσε ο γιατρός σου για τις παλινδρομες;

Εχω κι εγω στο ιστορικό μου παλινδρομη και κάναμε καποιες εξετάσεις.

Εχω κάνει τις άπλες αιματολογικές ουρά θυρεοειδή σακχαρο που ειναι καλές και τώρα καρυοτυπο θρομβοφιλια μετάλλαξη όλο το πακέτο. Κάποιοι γυναικολογοι τις δίνουν μετα απο 3 παλινδρομες έμενα μετα τις 2 μου είπε να τις κάνω γιατι δεν εχω παιδιά.

Καλα έκανε.εμενα μου τις έδωσε στη πρωτη και ελπιζω τελευταία.

Επέμενα κι εγω πολυ οτι δε θελω να το ξαναπεράσω ολο αυτο.

Τελικα ειχα θρόμβοφιλια αλλα για την παλινδρομη μαλλον έφταιγε η προγεστερονη μου.η θρόμβοφιλια ειναι αιτία για μεγαλύτερους μήνες.

Ελπιζω να βρείτε την άκρη και να ειναι καλες οι εξετάσεις σας.

Πραγματικά θα ηθελα πολυ να εχω κάτι οτιδήποτε που να θεραπεύεται βέβαια παρά να ειναι όλες οι εξετάσεις καλές και να μας πούνε πάλι ότι ηταν τυχαίο γεγονός γιατι δε θα τ' αντέξω! Δεν μπορώ ειλικρινά να μπω σε τρίτη εγκυμοσυνη και να βασιστώ στην τύχη. Πιστεύω κι εγώ ότι μπορει να υπάρχει θέμα θρομβοφιλιας γιατι η πρώτη παλινδρόμησε την 7η και η δευτερη την 11η.

Πραγματικά θα ηθελα πολυ να εχω κάτι οτιδήποτε που να θεραπεύεται βέβαια παρά να ειναι όλες οι εξετάσεις καλές και να μας πούνε πάλι ότι ηταν τυχαίο γεγονός γιατι δε θα τ' αντέξω! Δεν μπορώ ειλικρινά να μπω σε τρίτη εγκυμοσυνη και να βασιστώ στην τύχη. Πιστεύω κι εγώ ότι μπορει να υπάρχει θέμα θρομβοφιλιας γιατι η πρώτη παλινδρόμησε την 7η και η δευτερη την 11η.

Πάντες οσο μπορεις πιο γρήγορα γιατι αργούν να βγουν.ειδικα ο καρυοτυπος.

Ευχομαι το καλύτερο τοτε.

Και τώρα appe παίρνεις κάτι για την προγεστερόνη και την θρομβοφιλια;

Για την προγεστερονη έπαιρνα χάπια οταν έκανα πρόκληση ωορρηξίας.τωρα τα εχω αφήσει ολα στη τύχη τους μεχρι το πασχα γιατι δεν άντεχα αλλο τη πίεση και το αγχος.ηρεμησα..τελικα έκανα εξέταση τον προηγούμενο μηνα και ως δια μαγείας η προγεστερονη μου ηταν κανονική.

Για τη θρόμβοφιλια μου είπε οτι μολις μείνω έγκυος θα κάνω ενέσεις αντιπηκτικες στη κοιλιά μεχρι να γεννήσω και για 40 μερες μετα.