Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βρε λέτε να υπνοβατεί?

amarylis

Recommended Posts

το έχω χάσει ή παίζει αυτό το σενάριο?

:?

ο μικρός ξυπνάει κάποια βράδια και μιλάει...καλά πέρα από τις φορές που μας φωνάζει, μιλάει και..μόνος του?στο αρκουδάκι του?στου κοριτσιού απέναντι? :shock: τί να πω..δεν ξέρω! :)

Χτες πάλι ξύπνησε στις 3 ξημερώματα και έλεγε(σε ποιόν απευθυνόταν άγνωστο!) "Πάρτο, δε θες?ε?" :shock:

πήγε ο σύζυξ τον ξάπλωσε και μετά από λίγο ξανακοιμήθηκε!

εσάς σας τα κάνουν αυτά ή υπάρχει περίπτωση να παραμιλάει στον ύπνο του και να μην το καταλαβωαίνει?δεν είναι μικρούλι ακόμη όμως?μάλλον έχω ξεφύγει ε?

Μήπως το κληρονόμησε από εμένα?όταν ήμουν μικρή παραμιλούσα στον ύπνο μου, ή ακόμη χειρότερα άνοιγα τα μάτια μου και έκανα πχ. ότι σιδερώνω,κλπ(αυτά βέβαια δεν τα θυμόμουν μου τα λέγανε την επομένη οι δικοί μου, οι οποίοι όποτε συνέβαινε αυτό, έδινα κανονικά show έτσι?ποπ κορν, τσιπς και ...it's show time! :lol: )

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα η μικρή παραμιλάει :):):)

Δεν με έχει ανησυχήσει όμως γιατί ακούω ότι πολλά παιδάκια το κάνουν.

Την πρώτη φορά που το έκανε ακούω ξαφνικά μέσα στη νύχτα "μαμά τι φολέθω θήμελα?"(=τι θα φορέσω σήμερα?). Είμαστε και κοκέτες τρομάρα μας! :):):):):)

6qjVp3.png

:lol::lol::lol:

Δεν ηξερα οτι παραμιλουν απο τοσο μικρα,αλλα ειναι φως φαναρι!! Κανα ονειρο θα βλεπει το παιδι!! Κι εγω απο πολυ μικρη,σιγουρα απο το νηπιαγωγειο θυμαμαι που μου ελεγαν οι γονεις μου οτι στον υπνο μου επιανα κανονικα την κουβεντα!! Απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου,εβλεπα 3-4 ονειρα και ακομα και μεχρι σημερα τα οποια μαλιστα θυμαμαι το επομενο πρωι. Το καλυτερο ηταν στις διακοπες που κοιμομασταν στο τροχοσπιτο(ενας χωρος 2χ4) δεν τους αφηνα να κλεισουν ματι! Ο μονιμος φοβος μου ηταν μην ξεστομισω τιποτα στον υπνο μου (για κανα γκομενακι)και το μαθουν οι γονεις μου!! :lol::lol:

Παντως αν υπνοβατει,να το προσεξεις! Να κλειδωνεις πορτες το βραδυ και τετοια! :D

Ενας φιλος μου που υπνοβατει ενα βραδυ σηκωθηκε με τις πυτζαμες,εβαλε παπουτσια,βγηκε απο το σπιτι του και πηγε στο ψιλικατζιδικο να παρει μπυρες!! Βεβαια οι γονεις του το καταλαβαν οταν γυρισε που τον ρωταγαν που ηταν κι αυτος ελεγε "εδω απεναντι πηγα να παρω μπυρες,αλλα εχει κλεισει" :lol::lol: Παλι καλα που μενει σε ησυχη γειτονια και δεν κυκλοφορουν πολλα αμαξια,για φαντασου να εμενε στην Πατησιων :lol:

Να σου ζησει ο πολυλογας σου!

Εχω πεθανει στο γελιο κοριτσια να στε καλα!!! :lol::lol::lol:

Τελειος ο τυπος με τις μπυρες....

Κι εγω πρεπει να παραμιλουσα και σιγουρα θα λεγα για γκομενακια και τετοια!

Και επειδη κι εγω σε ενα τροχοσπιτο εχω περασει τα καλοκαιρια μου,φροντισα στην εφηβεια μου,να στησω ενα μικρο σκηνακι διπλα και να κοιμαμαι σε αυτο! :lol::lol:

Καλημέρα! :D

μάλλον από μενα πήρε τελικά ο μικρός!εγώ μέχρι και (δεν θυμάμαι ακριβώς πότε αλλά σε ηλικία που μου τα λέγανε την επόμενη μέρα τα κατορθώματά μου και γινόμουν ρόμπα!) υπνοβατούσα..αλλά όχι το κλασσικό που βλέπουμε στις ελληνικές ταινίες με τα χέρια τεντωμένα να περπατάω :lol: , όχι, αλλά πχ. έκανα ότι άνοιγα την βρύση μπροστά μου(την οποία μόνο εγώ έβλεπα, καθότι βρύση στο κρεβάτι δεν παίζει!)και έπινα νερό, ή έκανα ότι σιδέρωνα..αχ!από μικρή μάλλον προνοούσα ότι όταν γεννήσω δεν θα χω χρόνο για δουλειές όπου και για αυτό έκανα στον ύπνο μου ότι προλάβαινα! :lol:

Τί να πεις..άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν λοιπόν και η δικιά μου παραμιλάει ξαπλωμένη ωστόσο. Οκ αυτό.προχθές το πρωί φώναξε μαμά μπαμπά πάει ο άντρας μου και η μικρή ήταν με κλειστα μάτια και το αρκουδάκι αγκαλιά μπροστά στην πάντα κλειδωμένη μπαλκονοπορτά της. ανάβει το φώς ο άντρας και η μικρή σαστισμένη του λεέι "Μπαμπά τι κάνω εδώ,μπαμπά δεν περαπάτησα για να έρθω εδώ". μάλλον έχουμε ένα μικρό υπνοβάτη μέσα στο σπίτι. Το πιό γελοιό έιναι ότι ο άντρας μου εχει υπνοβατήσει μία φορά σε ηλικία περίπου 15. πήρε το πάπλωμα του μετακίνησε μία συρταριέρα και προσπαθούσε να το σφηνώσει από πίσω της. :lol::lol::lol:

• 2 weeks later...

emena i kori moy se ilikia 1.5 me 2 eixe ipnovatisei 2-3 fores pige apo ti krevatokamara stin koyzina ke ksanagirise sto krevati tis.

pantos epeidi to psaksa ke se alla site apo epistimonikis apopsis. i ipnovasia paroysiazete me poikiloys tropoys se prosxolikes ilikies xoris na xei epidraseis sti metepita zoi toy pedioy. apla an isxiei kati tetio prepei na prosexeis poli me ta epikindina meri toy spitioy opos skales aixmira antikimena ke alla...

1-2-3MPOMPIRES!!!