Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ενέσεις κορτιζόνης και κινητικότητα μωρου

Recommended Posts

Καλησπέρα ήθελαν κάποια κοπέλα γνωρίζει να μου πει.έκανα χτες και προχτες ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονία του μωρού και έχω παρατηρήσει ότι μειώθηκαν οι κινήσεις του κατά πολύ....με δυσκολία το ακούω!!πήγα για υπέρηχο ήταν μια χαρά!!!είχε καμια κοπέλα ανάλογη εμπειρία???

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ήθελαν κάποια κοπέλα γνωρίζει να μου πει.έκανα χτες και προχτες ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονία του μωρού και έχω παρατηρήσει ότι μειώθηκαν οι κινήσεις του κατά πολύ....με δυσκολία το ακούω!!πήγα για υπέρηχο ήταν μια χαρά!!!είχε καμια κοπέλα ανάλογη εμπειρία???

Μην ανυσυχείς, είναι απόρροια του φαρμάκου σε κάποιες περιπτώσεις....και εγώ το είχα πάθει για 2-3 μέρες μετά από τη λήψη της κορτιζόνης.....αφού ο υπερηχος ήταν καλός, όλα βαίνουν καλά.....αν πάλι ανυσυχείς πολύ, πάρε ένα τηλέφνο το γιατρό σου...

Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι.....

Είναι στις παρενέργειες του φαρμάκου η μειωμένη κινητικότητα. Αν όμως είναι κατά πολύ ελαττωμένη και δεν το "ακούς", τότε καλά κάνεις και επικοινωνείς με το γιατρό σου. Διαρκεί από λίγες ώρες έως 1-2 μέρες μετά τις δόσεις.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.