Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χαμηλη ΑΜΗ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ... ΕΧΩ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΜΕ ΕΝΕΣΙΜΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ Κ ΜΙΑ ΜΕ CLOMIPHENE. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ! ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΕΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ (ΑΜΗ 5 ΚΑΙ FSH 24,5) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ Κ ΠΩΣ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ Κ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ??

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ... ΕΧΩ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΜΕ ΕΝΕΣΙΜΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ Κ ΜΙΑ ΜΕ CLOMIPHENE. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ! ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΕΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ (ΑΜΗ 5 ΚΑΙ FSH 24,5) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ Κ ΠΩΣ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ Κ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ??

Θα συμφωνήσω με τον γιατρό σου. ξεκίνα εξωσωματική όσο μπορείς πιο γρήγορα. η fsh ειναι πολύ υψηλή. τι κατώτερη τιμή φτάνει;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Συμφωνω κι εγω. Η εξωσωματικη ειναι η καλυτερη λυση. Οι εξετασεις δεν αντιστοιχουν καθολου με την ηλικια σου... Ειναι καλο που το εντοπισατε και μπορειτε να κινηθειτε αναλογα. Καλη επιτυχια σου ευχομαι!

καλησπέρα,

εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη από γυναικολόγο που δεν ασχολείται με εξωσωματικές. είμαι 30 χρονών και είχα χαμηλή ΑΜΗ επίσης. πριν ενάμιση χρόνο, ένας γιατρός που συνεργάζεται με κλινική εξωσωματικής μου είπε κατευθείαν για εξωσωματική και μου έδωσε κ έντυπο για να κάνω αίτηση. πήρα και δεύτερη γνώμη. ο δεύτερος γιατρός, ο γυναικολόγος μου, μου είπε οτι οι γόνιμες μέρες μου δεν είναι η 12-14, αλλά η 8-10 και ότι η ΑΜΗ δεν τον ενοχλεί που είναι χαμηλή. με έβαλε να κάνω εξετάσεις προγεστερόνης και προλακτίνης και ήταν οκ. τον επόμενο μήνα είχα μείνει έγκυος φυσιολογικά. αν χρειαστεί να πάρεις και δεύτερη και τρίτη γνώμη. ίσως χρειαστεί να ρυθμίσεις πρώτα πχ θυροειδή. δεν είμαι γιατρός για να σε βοηθήσω περισσότερο, αλλά ψάξτο.

καλησπέρα,

εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη από γυναικολόγο που δεν ασχολείται με εξωσωματικές. είμαι 30 χρονών και είχα χαμηλή ΑΜΗ επίσης. πριν ενάμιση χρόνο, ένας γιατρός που συνεργάζεται με κλινική εξωσωματικής μου είπε κατευθείαν για εξωσωματική και μου έδωσε κ έντυπο για να κάνω αίτηση. πήρα και δεύτερη γνώμη. ο δεύτερος γιατρός, ο γυναικολόγος μου, μου είπε οτι οι γόνιμες μέρες μου δεν είναι η 12-14, αλλά η 8-10 και ότι η ΑΜΗ δεν τον ενοχλεί που είναι χαμηλή. με έβαλε να κάνω εξετάσεις προγεστερόνης και προλακτίνης και ήταν οκ. τον επόμενο μήνα είχα μείνει έγκυος φυσιολογικά. αν χρειαστεί να πάρεις και δεύτερη και τρίτη γνώμη. ίσως χρειαστεί να ρυθμίσεις πρώτα πχ θυροειδή. δεν είμαι γιατρός για να σε βοηθήσω περισσότερο, αλλά ψάξτο.

συμφωνω και εγω κοριτσι μου, ρωτα και κανεναν αλλον εισαι μικρη και δεν ειναι τοσο χαλια οι εξετασεις σου;)

εχεις κανει σαλπιγγογραφια; δεν πας απευθείας εξωσωματικη χωρις να ελέγξεις ολους τους παραμέτρους πιστευω

καλη επιτυχια οτι και εαν κανεις!!!!

Διαφημίσεις

εν συνεχεια μονο να σου πω ενα παράδειγμα

4χρονια προσπαθουσε απο τα 24 η αδελφη μου με δυο σπερματεγχυσεις και διεγερσεις... μονο οταν σταμάτησε να το σκέφτεται και να αγχώνεται εμεινε εγκυος... εχει τωρα τρια πιτσιρικια το ενα πισω απο το αλλο τα εκανε (φυσικα και της ειχαν προτείνει εξωσωματικη οι γιατροι)

τι να πω ηταν μαλλον τοτε ηταν η ωρα της

Κοριτσια ευχαριστω που μου απαντησατε!!

Βιολετα μου θα σταθω στο δικο σου μηνυμα.. Εχω υποθυρεοιδισμο και ειναι ρυθμισμενος πλεον. Εντοπισα κ υψηλη προλακτινη η οποια ρυθμθστηκε κ αυτη με dostinex. Οσο αφορα την ωορηξια μου ειναι κ εμενα 8η με 11η μερα το πολυ κ το ξερω γιατι τη νιωθω κ την εχω παρακολουθησει πολλες φορες κ με υπερηχο.. σκεφτηκα κ εγω να παρω 2η γνωμη κ 3η αν χρειαστει απο γιατρο που δεν ασχολειται με εξωσωματικες... θα το κανω κ ο θεος βοηθος!! Παντως φαινεται οτι τα πραγματα με μενα ειναι πολυ σοβαρα κ πρεπει να βιαστω!!

συμφωνω και εγω κοριτσι μου, ρωτα και κανεναν αλλον εισαι μικρη και δεν ειναι τοσο χαλια οι εξετασεις σου;)

εχεις κανει σαλπιγγογραφια; δεν πας απευθείας εξωσωματικη χωρις να ελέγξεις ολους τους παραμέτρους πιστευω

καλη επιτυχια οτι και εαν κανεις!!!!

Εχω κανει σαλπιγγογραφια κ ειναι διαβατες οι σαλπιγγες! Ευτυχως!

Εχω κανει σαλπιγγογραφια κ ειναι διαβατες οι σαλπιγγες! Ευτυχως!

Βιολετα μου θα σταθω στο δικο σου μηνυμα.. Εχω υποθυρεοιδισμο και ειναι ρυθμισμενος πλεον. Εντοπισα κ υψηλη προλακτινη η οποια ρυθμθστηκε κ αυτη με dostinex. Οσο αφορα την ωορηξια μου ειναι κ εμενα 8η με 11η μερα το πολυ κ το ξερω γιατι τη νιωθω κ την εχω παρακολουθησει πολλες φορες κ με υπερηχο.. σκεφτηκα κ εγω να παρω 2η γνωμη κ 3η αν χρειαστει απο γιατρο που δεν ασχολειται με εξωσωματικες... θα το κανω κ ο θεος βοηθος!! Παντως φαινεται οτι τα πραγματα με μενα ειναι πολυ σοβαρα κ πρεπει να βιαστω!!

καλησπερα χιονατι8.;) εφοσον το αποφασισες καλη επιτυχια να σου ευχηθώ με τη πρωτη!!!

εγω δυστυχώς δεν εχω σαλπιγγες οποτε για εμενα ειναι πραγματικα μονοδρομος η εξωσωματικη. απλα προσπαθησε οσο το δυνατον να μην αγχώνεσαι για ολη τη διαδικασία, πολλες κοπελες με χειροτερες εξετασεις και μεγαλυτερη ηλικια απο τι δικη σου τα καταφεραν, μη νιωθεις πιεσμενη οτι πρεπει να βιαστεις,:-)

που θα κανεις την εξωσωματικη και με ποιον γιατρο αληθεια; αν θες στειλε μοη πμ

Κι εγώ θα σου πω να μην αγχώνεσαι γιατί αυτό πολλές φορές είναι ο πιο βασικώς ανασταλτικός παράγοντας. Μανούλα θα γίνεις 100%, είσαι μικρή κοπέλα ακόμα, δεν υπάρχει αμφιβολία!!!! Δεν είμαι γιατρός, αλλά αυτό το ξέρω. Απλά θα πρέπει να βρεις τον τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στον οργανισμό σου. Δοκίμασε να ενισχύσεις τον οργανισμό σου και με εναλλακτικούς τρόπους. Αφού έχεις γενικά θεματάκια με τις ορμόνες ψάξε και λίγο στην κινέζικη ιατρική, γιατί και εξωσωματική να κάνεις, καλό είναι να πας με τις καλύτερες συνθήκες. Εγώ 32 ετών με ΑΜΗ 0,4 και 2,5 χρόνια προσπάθειες κάνω τώρα την πρώτη εξωσωματική, κυρίως γιατί δεν έχω άλλο υπομονή και κουράγιο να προσπαθώ μόνη, γιατί αυτό μου δημιουργεί πολύ μεγάλο άγχος, αν και δεν σημαίνει πως η εξωσωματική είναι εγγυημένα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος. Εγώ πιστεύω σε φυσικούς τρόπους. Απλά θέλει πιο πολύ προσπάθεια. Επειδή όμως γιατροί δεν είμαστε, πάρε διάφορες γνώμες, γιατί όντος ο συνδυασμός AMH-FSH που έχεις φαίνεται είναι λίγο δύσκολη περίπτωση, κυρίως στο θέμα ανταπόκρισης, εκεί καμιά φορά εναλλακτικοί τρόποι είναι πιο αποτελεματικοί και μην πέσεις και σε κάποιον που σε πάει από εξωσωματική σε εξωσωματική χωρίς αποτελέσματα. Ενημερώσου για όλες τις εναλλακτικές που έχεις. Σου εύχομαι πάντως από την καρδιά μου καλή επιτυχία! Και μην ξεχνάς ποτέ: Μανούλα θα γίνεις!!!

Διαφημίσεις