Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εγκυος με διακεκομμένη συνουσία?

Recommended Posts

Γεια σας. Θα ήθελα να ανοοξω αυτό το θέμα για συζήτηση γιατί ειλικρινά δε το καταλαβαίνω το πως γίνεται ατύχημα με διακεκομμένη συνουσία. Το πρώτο μας μωρό το Πιάσαμε μετά από 4 μήνες προσπάθεια ενώ ακούω γνωστούς που λένε ότι πιασανε με το τίποτα με τα π.χ προσπερματικα υγρά. Πως γίνεται αν δε τελειώσει μέσα σου? Τόσο καρπεροι είναι πια??? Τόσο δυναμίτες? Ενώ άλλοι προσπαθουνε χρόνια. Ουφφφφφ. Εμπειρίες???

Διαφημίσεις

Γεια σας. Θα ήθελα να ανοοξω αυτό το θέμα για συζήτηση γιατί ειλικρινά δε το καταλαβαίνω το πως γίνεται ατύχημα με διακεκομμένη συνουσία. Το πρώτο μας μωρό το Πιάσαμε μετά από 4 μήνες προσπάθεια ενώ ακούω γνωστούς που λένε ότι πιασανε με το τίποτα με τα π.χ προσπερματικα υγρά. Πως γίνεται αν δε τελειώσει μέσα σου? Τόσο καρπεροι είναι πια??? Τόσο δυναμίτες? Ενώ άλλοι προσπαθουνε χρόνια. Ουφφφφφ. Εμπειρίες???

κι ομως λιλίκα μου φιλες μου από το πουθενά και με πολυκυστικές ωοθηκες έμεινε με προσπερματικά υγρα..ΣΙΓΟΥΡΑ!!

και οι 3 είχαν σοκαριστεί γιατί δεν σκέφτονταν γαμους και παιδιά...

τελικά είναι θεμα ψυχολογίας!!λίγο το σπέρμα να είναι καλό!!έγινε η δουλεια!!

3 περιπτωσεις!!!!3!!!!

Μα ειναι ελάχιστη ή ποσότητα αν υπάρχει ποσότητα! Και καλά δε τον το καταλαβαίνει ο άντρας ότι κάτι φεύγει? Δε ξέρω δυσκολεύμαι να το πιστέψω! Λένε επίσης ότι άμα έχει τελειώσει 24 ώρες πριν διατηρείται το σπέρμα στην επόμενη επαφή (μέσα στο πέος του άντρα) που και αυτό δε το πιστεύω γιατί τουαλέτα δε πάει,δε φεύγει έτσι?

ακριβως τα ιδια με σενα ελεγα κ περισσοτερα!μεχρι που εμεινα εγκυος μ αυτον τον τροπο κ καταπια τη γλωσσα μου!πριν λιγες μερες το μαθα κ εχω παθει σοκ γιατι πρωτον επι 7 χρονια χρησιμοποιουσαμε τη μεθοδο διακεκομενης κ δευτερον γεννησα πριν 6 μηνες

• Like 1

Με πιανει το παράπονο. Γιατι δε μπορουσα και γω να πιανω με τον αερα?πφφφφφφφ..... οταν τις αλουω αυτες τις ιστοριες και δεν τις πιστευω και εκνευρίζομαι...

Διαφημίσεις

γιατι σε πιανει παραπονο?4μηνες ειπες εκανες να πιασεις το πρωτο σου παιδι...το θεωρω μικρο διαστημα για να συλλαβει καποιος...κ εγω το πρωτο μου παιδι μετα απο 6 μηνες προσπαθειων ηρθε...οπως κ να χει κ εγω που δεν το πιστευα τωρα αναγκαστικα το πιστευω πως αλλιως εμεινα με τον κρινο?ο αντρας μου ορκιζεται οτι δεν εκανε "πονηρια"

Γιατι τωρα θελω δεύτερο και ψιλό προσπαθούμε αλλα εχω και γ πολυκυστικες και ανωρρικτικους κυκλους και ανωμαλη περιοδο και γονιμες μερες ανωμαλες και αυτες και θα ηθελα να ερθει και το δεύτερο ετσι τσακ μπαμ ξαφνικα. Για να πιασουμε το πρωτο ο γιατρος ειχε πει σεξ καθε 2 μερες 3 φορες τη βδομαδα τουλαχιστον και το καναμε αυτο και παλι περασαν 4 μηνες. Τωρα δεν εχουμε χρονο για τοσο συχνα γαμωτο..χεχεχε...

Το εψαξα στα αγγλικά και βρηκα τι παιζει!το σπερμα απο εξπερματωση μενει μεσα στην ουριθρα 24 ωρες ειτε αν τελιωσε με αυνανισμο ειτε μετα απο επαφη. Αν παει τουαλετα σκοτώνεται απο τα ουρα. Αν δε παει καο ακολουθησει διείσδυση αποβάλλεται μεσω των προσπερματικων υγρων και ετσι τυχαινει!

Λιλικα μην απογοητευεσαι.

Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Αλλοι ειναι πιο γονιμοι, αλλοι λιγοτερο. Μην σε επηρεαζει τι γινεται με τους αλλους. Κανε εσυ την δουλεια σου ;) και οπου ναναι θα ερθει και το δευτερο.

Τωρα το τι συμβαινει με τους υπολοιπους δεν μπορουμε να το ξερουμε. Αλλοι μπορει να υπερβαλλουν, αλλοι να λενε αληθεια, τι μας νοιαζει? Παντως κι εγω εμεινα με την πρωτη εγγυος και στα 2 μου παιδια και για το τριτο ελπιζω στα προσπερματικα υγρα, μιας και ο συζηγος δεν θελει αλλο... χαχαχαχα ελπιζω δλδ να γινεται!!!!!!!

• 4 months later...

καλησπερα!πριν 3 μηνες εκανα αποξεση λογω παλινδρομης κυησης...υπαρχει κ παραπανω παλαιοτερο ποστ...η συλληψη εγινε με διακεκομενη συνουσια...να σημειωσω οτι 10 χρονια στη σχεση με διακεκομενη δεν υπηρξε ποτε θεμα εγκυμοσυνης...τωρα μετα απο 4 μηνες απο την αποξεση εχω παλι στα χερια μου τεστ θετικο παλι με τη μεθοδο αυτη...σκεφτομαι μηπως σκεφτομουν αρνητικα επειδη δεν θελαμε μηπως ημουν τελικα αχαριστη κ γι αυτο το χασα κ εχω χιλιες ενοχες γι αυτο κ τωρα παλι φοβαμαι μην ειναι παλι παλινδρομη η κατι αρνητικο...τη δευτερα θα με δει ο γιατρος...εχω τρια παιδια κ δεν πηγαιναμε για αλλο μωρο...παρ ολα αυτα αναλαμβανω τις ευθυνες μου 100% γιατι τελικα δεν ειναι ασφαλης μεθοδος προφυλαξης οπως νομιζα . δεν θελω παλι να σκεφτομαι αρνητικα κ ας εχω αγχος πολυ για το αν κ πως θα τα καταφερω...τη καταγραυγη του κοσμου του τυπου "πατε καλα??" τα οικονομικα κ αλλα πολλα που δε μ αφηνουν να χαρω...δεν εχω μιλησει με κανεναν γι αυτο καθε συμβουλη θα ηταν ευπροσδεκτη.ευχαριστω

Διαφημίσεις

καλησπερα!πριν 3 μηνες εκανα αποξεση λογω παλινδρομης κυησης...υπαρχει κ παραπανω παλαιοτερο ποστ...η συλληψη εγινε με διακεκομενη συνουσια...να σημειωσω οτι 10 χρονια στη σχεση με διακεκομενη δεν υπηρξε ποτε θεμα εγκυμοσυνης...τωρα μετα απο 4 μηνες απο την αποξεση εχω παλι στα χερια μου τεστ θετικο παλι με τη μεθοδο αυτη...σκεφτομαι μηπως σκεφτομουν αρνητικα επειδη δεν θελαμε μηπως ημουν τελικα αχαριστη κ γι αυτο το χασα κ εχω χιλιες ενοχες γι αυτο κ τωρα παλι φοβαμαι μην ειναι παλι παλινδρομη η κατι αρνητικο...τη δευτερα θα με δει ο γιατρος...εχω τρια παιδια κ δεν πηγαιναμε για αλλο μωρο...παρ ολα αυτα αναλαμβανω τις ευθυνες μου 100% γιατι τελικα δεν ειναι ασφαλης μεθοδος προφυλαξης οπως νομιζα . δεν θελω παλι να σκεφτομαι αρνητικα κ ας εχω αγχος πολυ για το αν κ πως θα τα καταφερω...τη καταγραυγη του κοσμου του τυπου "πατε καλα??" τα οικονομικα κ αλλα πολλα που δε μ αφηνουν να χαρω...δεν εχω μιλησει με κανεναν γι αυτο καθε συμβουλη θα ηταν ευπροσδεκτη.ευχαριστω

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!! Μη σκέφτεσαι αρνητικά βρε για αυτό που σου έτυχε πριν λίγους μήνες. Ακριβώς αυτο: έτυχε. Δε σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα! Από αυτά που γράφεις νομίζω ότι το θες πολυ το μωράκι. Οπότε μη λάβεις υπόψη το τι θα πει ο κόσμος. Θα ακούσεις την καρδιά σου. Όταν λες ότι δεν το έχεις πει σε κανέναν εννοείς ούτε στον άντρα σου?

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!! Μη σκέφτεσαι αρνητικά βρε για αυτό που σου έτυχε πριν λίγους μήνες. Ακριβώς αυτο: έτυχε. Δε σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα! Από αυτά που γράφεις νομίζω ότι το θες πολυ το μωράκι. Οπότε μη λάβεις υπόψη το τι θα πει ο κόσμος. Θα ακούσεις την καρδιά σου. Όταν λες ότι δεν το έχεις πει σε κανέναν εννοείς ούτε στον άντρα σου?[/QUOT

σ ευχαριστω πολυ που μου απαντησες...εγω δεν ηθελα αλλο μωρο τουλαχιστον προς το παρον ποτε δε λεω ποτε ...γιατι εχω ζοριστει πολυ με τα τρια καθως εχουν μικρη διαφορα .εδω μετα τρια κ οι πιο πολλοι μου λεγανε πριν γεννησω ακομα "σε λυπαμαι"...δεν εχω επανελθει κιολας σωματικα ο αντρας μου αργοτερα λεει δε θα χε προβλημα για ενα τεταρτο(αισιοδοξος ανθρωπος)...κ φυσικα εκεινος κ εγω το γνωριζουμε...μηπως σκεφτομαι λεω εγω με το χαζο μου το μυαλο τις προαλλες παλινδρομησε γιατι δεν υπηρξε ολοκληρωμενη επαφη κ συνεπως σπερματοζωαριο τελειο?ρωταω βλακεια καθαρα το ξερω απλα αναρωτιομουν...