Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κονδυλωματα

Recommended Posts

καλημερα πριν απο 1 βδομαδα πηγα στο γυναικολογο και μου βρηκε κονδυλωματα ανησηχω με τον ανδρα μου δεν εχουμε βρεθει χωρισ προφηλαξη που να κολησα ανησηχω ειναι κατι σοβαρο?

μπορει απο τουαλετα?

Διαφημίσεις

Με απλά λόγια , ο ιος HPV μεταδίδεται δια μέσου της σωματικής επαφής σημείων με σωματικά υγρά. Τα πιο ευαίσθητα σημεία είναι τα γεννητικά όργανα και η στοματική κοιλότητα !

Καταλαβαίνεις ότι μέσω κάποιας ή κάποιου είδους προσωπικής επαφής λοιπόν μπορεί να γίνει η μεταφορά.

Τον ιο τον έχει είτε ο ανδρας , είτε η γυναίκα και μεταδίδεται όταν είναι σε εξαρση.Ο ιος πάντα υπάρχει εαν τον αποκτήσεις αλλα δεν μεταδίδεται εαν δεν πάσχει ο άλλος (κάτι σαν τον απλό ερπη στα χείλια ...).Δεν φευγει όμως απο μόνο του θέλει θεραπεία laser, κρυοπυξα κλπ αλλα θεραπεύεται 100% και μετα απο 5 χρόνια καθαρά παπ θα είναι σαν να μην είχες ποτέ τίποτα!

Η γυναίκα με παπ τεστ θα το μάθει οτι έχει και ξέρει ποιός ευθύνεται:wink: Ο ανδρας δεν έχει έντονα συμπτώματα ή εμφανή και πάντα το παίζει δεν ξέρω...

Το θέμα είναι απο εδω και πέρα άμεσα θεραπεία, διότι οδηγεί σε καρκίνο τραχήλου και δες τι θα κάνει ο άνδρας σου για θεραπεία (εαν είναι ο υπαίτιος , εσυ μόνο ξέρεις τι έχει γίνει και πόσο καιρό είστε μαζί) διοτι εάν εσυ θεραπεύεσαι με ταλαιπωρία και σε ξανακολλά βάζεις σε κίνδυνο την υγεία σου.

Καλη συνέχεια

καλημερα πριν απο 1 βδομαδα πηγα στο γυναικολογο και μου βρηκε κονδυλωματα ανησηχω με τον ανδρα μου δεν εχουμε βρεθει χωρισ προφηλαξη που να κολησα ανησηχω ειναι κατι σοβαρο?

μπορει απο τουαλετα?

Καλησπέρα. Διάβασε εδώ: http://stopkondylomata.com/

Και απευθύνσου στον συγκεκριμένο γιατρό (Τζερμιάς). Είναι κορυφαίος στον συγκεκριμένο τομέα. Χρησιμοποιεί τα καλύτερα Laser που εξαλείφουν τα κονδυλώματα άμεσα, ανώδυνα και πλήρως. Το έχω τσεκάρει από διάφορο κόσμο, αλλά και από δύο συγγενείς μου. Και ξέρω επίσης ότι στην ομάδα του έχει και γυναίκες γιατρούς, στην περίπτωση που ντρέπεσαι να σε δει άντρας.