Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοήθεια σχετικά με έκτοπο κύηση

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας!Με λένε Ελένη,είμαι 37 ετών,έμεινα έγκυος για πρώτη φορά μετά απο 9 μήνες προσπάθειας τον προηγούμενο μήνα και πήγα την 5η εβδομάδα για υπέρηχο όπου διαγνώστηκε εκτοπος κύηση με μια μάζα στην δεξιά μου σάλπιγγα.Η χοριακή μου άρχισε να πέφτει απότομα(απο 1040 σε 2 μερες 825 κ σε 4 μερες 200) και ο γιατρός μου είπε πως παλλινδρόμησε και θα απορροφηθεί απο τον οργανισμό, πριν μια εβδομάδα η χοριακή έπεσε στο 200 και απο την επομενη ειχα περιοδο.Αύριο επαναλαμβανω την χοριακη να δω αν μηδενιστηκε και τελος του μηνα θα κανω υπέρηχο.Θέλω να ρωτήσω αν αυτό το μήνα θα έχω κανονικά ωορηξία, απο ποια σάλπιγγα και αν μπορω να αρχίσω πάλι τις προσπάθειες.Θέλω μετά την επόμενη περίοδο(η οποία θα είναι κανονικά στις 26 μέρες?) να κάνω σαλπιγγογραφία, απλα για να μην χασω 2 κύκλους, ξέρει καμιά αν μπορώ να προσπαθήσω απο τώρα?

Διαφημίσεις

θα πρεπει να ρωτησεις τον γιατρο σου γι'αυτο και μονο αυτον.

ακομα και μετα την περιοδο η χοριακη σου μπορει να δειξει παραπανω απο μηδεν. θα πρεπει να περιμενεις να μηδενιστει.

το θεμα ειναι ορμονικο. με την εγκυμοσυνη οι ορμονες αλλαζουν τελειως. και ωορρηξια να κανεις σ'αυτον τον κυκλο, ισως οι ορμονες να μην ειναι ιδανικες για εγκυμοσυνη. γιατι βιαζεσαι?

καλυτερα να περιμενεις 2 κυκλους και να ξαναξεκινησεις τις προσπαθειες σου, παρα να βιαστεις με αμφιβολα αποτελεσματα.

Καλημέρα!Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, έκανα χθες χοριακή κ ήταν 25, σε μια εβδομαδα πάλι κι αν έχει μηδενιστεί θα κάνω υπέρηχο και απο τον επόμενο μήνα να ξαναπροσπαθήσω μου είπε ο γιατρός.Σκέφτομαι να κάνω σαλπιγγογραφία την επόμενη περίοδο για να δω σε τι κατασταση ειναι οι σάλπιγγες,εδώ που είμαι θέλει 200 ευρώ και μάλλον θα πάω στο νοσοκομείο του Ρίου.Εχει κάνει καμιά πρόσφατα? Είναι επίπονο?