Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Recommended Posts

γεια σας αγαπητές συμφορουμίτισσες.

Νόμιζα ότι ήταν νωρις να ψάχνω από τώρα για τον μάϊο για το πάρτυ του μεγάλου μου γιου, αλλά τυχαία, πηγαίνοντας σε χώρο απασχόλησης που κάνει κ παιδικά πάρτυ, μου είπαν ότι ήδη έχουν ήδη κράτηση για τον μάϊο (!!!).

Θα ήθελα κάποιες ιδέες εκτός του κλασσικού παιδότοπου (διότι έχω ήδη βρει έναν που θα πάμε, εάν δεν βρούμε κάτι άλλο)

Είχα πάει σε ένα καφέ στην Λούτσα κ δίπλα ακριβώς από τα τραπεζάκια (για τους μεγαλους) είχε χώρο με καθισματάκια, τραπεζάκια, υλικά για ζωγραφική, παιχνίδια κλπ. Ήταν πολύ ωραίο.

Ξέρετε εάν υπάρχει κατι τέτοιο κ σε πειραιά - νίκαια - κορυδαλλό - αιγάλεω - κερατσίνι - χαϊδάρι ???

Επίσης άλλη ιδέα (κ σε εξωτερικό χώρο) ???

Τα παιδιά θα είναι προνήπια - νήπια σχεδόν όλα, σύνολο 50 άτομα μικροί μεγάλοι.

έχω ήδη πάει παλαιότερα στο σελεπίτσαρι κερατσίνι κ στο royal park στα καμίνια, οπότε καμμία άλλη ιδέα εκτός αυτών ? κ εκτός village κ εκτός voltafunpark στο φάληρο ? τα έχω δει όλα αυτά.

Ψάχνω κάτι πιο "ζεστό" και λιγότερο απρόσωπο.

σας ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

γεια σας αγαπητές συμφορουμίτισσες.

Νόμιζα ότι ήταν νωρις να ψάχνω από τώρα για τον μάϊο για το πάρτυ του μεγάλου μου γιου, αλλά τυχαία, πηγαίνοντας σε χώρο απασχόλησης που κάνει κ παιδικά πάρτυ, μου είπαν ότι ήδη έχουν ήδη κράτηση για τον μάϊο (!!!).

Θα ήθελα κάποιες ιδέες εκτός του κλασσικού παιδότοπου (διότι έχω ήδη βρει έναν που θα πάμε, εάν δεν βρούμε κάτι άλλο)

Είχα πάει σε ένα καφέ στην Λούτσα κ δίπλα ακριβώς από τα τραπεζάκια (για τους μεγαλους) είχε χώρο με καθισματάκια, τραπεζάκια, υλικά για ζωγραφική, παιχνίδια κλπ. Ήταν πολύ ωραίο.

Ξέρετε εάν υπάρχει κατι τέτοιο κ σε πειραιά - νίκαια - κορυδαλλό - αιγάλεω - κερατσίνι - χαϊδάρι ???

Επίσης άλλη ιδέα (κ σε εξωτερικό χώρο) ???

Τα παιδιά θα είναι προνήπια - νήπια σχεδόν όλα, σύνολο 50 άτομα μικροί μεγάλοι.

έχω ήδη πάει παλαιότερα στο σελεπίτσαρι κερατσίνι κ στο royal park στα καμίνια, οπότε καμμία άλλη ιδέα εκτός αυτών ? κ εκτός village κ εκτός voltafunpark στο φάληρο ? τα έχω δει όλα αυτά.

Ψάχνω κάτι πιο "ζεστό" και λιγότερο απρόσωπο.

σας ευχαριστώ πολύ

κανείς???? :cry:

Μας έχουν καλέσει & σε παιδική χαρά για παιδικό πάρτυ & σε πάρκο & περάσαμε πολύ ωραία...υπάρχουν πολλά πάρκα παντού..είναι ρίσκο ο καιρός όμως..τον Μάιο..Στα Καμίνια έχει χώρο μεγάλο με φουσκωτά το Royal park ..νομίζω το λένε, αλλά τα φουσκωτά του θέλουν ανανέωση...δυστυχώς γιατί ο χώρος είναι καλός..:(:o:mad:

Μας έχουν καλέσει & σε παιδική χαρά για παιδικό πάρτυ & σε πάρκο & περάσαμε πολύ ωραία...υπάρχουν πολλά πάρκα παντού..είναι ρίσκο ο καιρός όμως..τον Μάιο..Στα Καμίνια έχει χώρο μεγάλο με φουσκωτά το Royal park ..νομίζω το λένε, αλλά τα φουσκωτά του θέλουν ανανέωση...δυστυχώς γιατί ο χώρος είναι καλός..:(:o:mad:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω πάει στο Royal Park και συμφωνώ με αυτό που λες - ωραίος χώρος αλλά τα φουσκωτά θέλουν ανανέωση. Όμως ήθελα κάτι άλλο.... πιο "μαζεμένο", πιο "ποιοτικό", δεν ξέρω πως να το περιγράψω.

Πρέπει πάντως να σας πω ότι επειδή έχω ήδη κάνει παιδικό πάρτυ σε εξωτερικό χώρο ΧΩΡΙΣ ΦΟΥΣΚΩΤΑ κτλ, όσοι είχαμε μικρά παιδιά, όλη την ώρα τα κυνηγούσαμε. Δηλαδή ήταν κουραστικό κ για εμάς τους "οικοδεσπότες" και για τους περισσότερους από τους καλεσμένους.

• 4 weeks later...

Δυστυχώς δεν έχουμε τίποτα τέτοιο στις περιοχές μας. Πολλοί κάνουν γενέθλια στο παρκάκι δίπλα στην "γιορτή" στο Χαϊδάρι όμως θέλει λίγο κυνήγι και θα φάτε και πολύ χώμα. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν κάνουν γενέθλια στο πάρκο δίπλα στην γιορτή που ειναι κάτι σαν Εθνικός Κήπος. Είναι πανέμορφα και μολις μπαίνεις έχει μια καφετέρια με μια μικρή παιδική χαρά. Μάιος ειναι καλοκαίρι μωρέ οπότε έχεις περισσότερες επιλογές.

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν έχουμε τίποτα τέτοιο στις περιοχές μας. Πολλοί κάνουν γενέθλια στο παρκάκι δίπλα στην "γιορτή" στο Χαϊδάρι όμως θέλει λίγο κυνήγι και θα φάτε και πολύ χώμα. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν κάνουν γενέθλια στο πάρκο δίπλα στην γιορτή που ειναι κάτι σαν Εθνικός Κήπος. Είναι πανέμορφα και μολις μπαίνεις έχει μια καφετέρια με μια μικρή παιδική χαρά. Μάιος ειναι καλοκαίρι μωρέ οπότε έχεις περισσότερες επιλογές.

Καλό ακούγεται. Θα κάνουμε μία βόλτα. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Πέρσι μας είχε καλέσει μία συμμαθήτρια εδώ:

http://www.minisportsclub.gr/

Είχαμε περάσει πολύ καλά και οι γονείς και τα παιδιά, το φαγητό ήταν καλό και νομίζω ήταν σχετικά οικονομικά. Είναι στο κέντρο του Πειραιά αλλά Κυριακή που πήγαμε εμείς, δεν είχε πρόβλημα στάθμευσης.

Πέρσι μας είχε καλέσει μία συμμαθήτρια εδώ:

http://www.minisportsclub.gr/

Είχαμε περάσει πολύ καλά και οι γονείς και τα παιδιά, το φαγητό ήταν καλό και νομίζω ήταν σχετικά οικονομικά. Είναι στο κέντρο του Πειραιά αλλά Κυριακή που πήγαμε εμείς, δεν είχε πρόβλημα στάθμευσης.

Maya ευχαριστώ για την απάντηση. Εκεί είχα πάει αρχικά (αν δεις στο πρώτο μου μήνυμα). Μου άρεσε πολύ, αλλά νομίζω ότι ενδείκνυται για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, δηλαδή από Α' Δημοτικού κ πάνω (τα παιδάκια-καλεσμένοι μας θα είναι 3-5 ετών). Δεν έχεις και κατευθείαν οπτική επαφή με όλους τους χώρους αλλά μέσω κάμερας κ οι μαμάδες με τα μικρότερα παιδάκια νομίζω ότι θα είναι συνέχεια σήκω - κάτσε κλπ (κ εγώ το ίδιο γιατί ο μικρός μου είναι 3,5 ετών). Κατά τα άλλα είναι όντως κάτι διαφορετικό από έναν συνηθισμένο παιδότοπο και πολύ περιποιημένος χώρος.

Maya ευχαριστώ για την απάντηση. Εκεί είχα πάει αρχικά (αν δεις στο πρώτο μου μήνυμα). Μου άρεσε πολύ, αλλά νομίζω ότι ενδείκνυται για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, δηλαδή από Α' Δημοτικού κ πάνω (τα παιδάκια-καλεσμένοι μας θα είναι 3-5 ετών). Δεν έχεις και κατευθείαν οπτική επαφή με όλους τους χώρους αλλά μέσω κάμερας κ οι μαμάδες με τα μικρότερα παιδάκια νομίζω ότι θα είναι συνέχεια σήκω - κάτσε κλπ (κ εγώ το ίδιο γιατί ο μικρός μου είναι 3,5 ετών). Κατά τα άλλα είναι όντως κάτι διαφορετικό από έναν συνηθισμένο παιδότοπο και πολύ περιποιημένος χώρος.

Δεν είδα να το αναφέρεις κάπου (ακόμα δεν το βλέπω, αλλά είμαι και μίας κάποιας ηλικίας... οπότε δικαιολογείται:D).

Είσαι σίγουρη ότι λέμε για το ίδιο? γιατί αυτό που αναφέρω εγώ δεν παρακολουθείς τα παιδιά με κάμερες. Οι γονείς κάθονται δίπλα στο κύριο χώρο (όπου γίνεται η διασκέδαση των παιδιών) και τα βλέπουν μέσα από τζάμι, επίσης έχει μία κατασκευή για τα μικρά παιδάκια, στην οποία δεν έχουν οι γονείς άμεση οπτική επαφή, είναι όμως πολύ κοντά και υπάρχει υπεύθυνη. Άλλωστε δεν υπάρχουν τρίτοι, μόνο οι καλεσμένοι του πάρτι.

Και πάλι όμως το πάρτι ήταν για 6χρονα. Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα ήταν ένα πάρτι με 3χρονα εκεί.

Καλή επιτυχία, έτσι κι αλλιώς....

"Νόμιζα ότι ήταν νωρις να ψάχνω από τώρα για τον μάϊο για το πάρτυ του μεγάλου μου γιου, αλλά τυχαία, πηγαίνοντας σε χώρο απασχόλησης που κάνει κ παιδικά πάρτυ, μου είπαν ότι ήδη έχουν ήδη κράτηση για τον μάϊο (!!!). "

Maya, αυτό εννοούσα χωρίς να πω το όνομα..... σορρυ για την παρανόηση κ το μπλέξιμο, ευχαριστώ πολύ κ πάλι. σίγουρα στα υπόψιν για του παραχρόνου. :-):-):-)

Διαφημίσεις

• 3 years later...

είχα ανοίξει εγώ το θέμα παλαιότερα, αλλά λέω να σας προτείνω αυτό http://oloipaizoun.gr/ ,  είναι για παιδιά από 8 ετών και πάνω. Πολύ ωραίος και ιδιαίτερος χώρος και πεντακάθαρος και τυχαία το βρήκα ψάχνοντας στο ιντερνετ. Πήγαμε και περάσαμε πολύ ωραία, τα παιδιά ξετρελάθηκαν (και οι γονείς).