Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προετοιμασία για σπερμοδιάγραμμα.

Recommended Posts

Την τελευταία φορά που έκανα σπερμοδιάγραμμα(πριν 1.5χρονο) είχα 5 ημέρες αποχή και πήγε ανέλπιστα καλά(80εκατομύρια). Πρέπει να κάνω τώρα ένα μιας και έχω κιρσοκήλη και ο ουρολόγος μου επέμεινε να κρατήσω 3 μέρες αποχή. Εγώ θέλω να κρατήσω 5 αφ'ενός για να βγάλω καλύτερα αποτελέσματα αφ'ετέρου για να είναι συγκρίσιμα με το προηγούμενο, γιατί μου είπε 3? Παρεπιπτόνοτς έχετε να μου προτείνετε κάποιον χειρούργο θεσσ/κη?

Διαφημίσεις

Την τελευταία φορά που έκανα σπερμοδιάγραμμα(πριν 1.5χρονο) είχα 5 ημέρες αποχή και πήγε ανέλπιστα καλά(80εκατομύρια). Πρέπει να κάνω τώρα ένα μιας και έχω κιρσοκήλη και ο ουρολόγος μου επέμεινε να κρατήσω 3 μέρες αποχή. Εγώ θέλω να κρατήσω 5 αφ'ενός για να βγάλω καλύτερα αποτελέσματα αφ'ετέρου για να είναι συγκρίσιμα με το προηγούμενο, γιατί μου είπε 3? Παρεπιπτόνοτς έχετε να μου προτείνετε κάποιον χειρούργο θεσσ/κη?

Καλημέρα. Ο σύζυγος μου έκανε εγχείρηση κιρσοκηλης πριν δύο χρόνια. Εμάς ο γιατρός μας λέγεται Εμμανουηλιδης Γιάννης και χειρουργει στον άγιο λουκα. Είναι πολύ καλός. Καλά σου είπε ο γιατρός σου 3 μέρες αποχή. Έχουμε κάνει πολλά σπερμοδιαγραμματα και έχουμε μάθει πολλά. Η αποχή είναι 3 βαριά βαριά 4 μέρες. Το σπέρμα δεν είναι όλους τους μήνες ίδιο. Ανεβοκατεβαινει. Γι αυτό λένε ότι πρέπει να κάνεις κάθε τρεις μήνες σπερμοδιαγραμμα, κάθε τόσο ανανεώνεται. Καλή επιτυχία.

Και εμείς έχουμε κανει πολλα σπερμοδιαγραμματα η 3ήμερο μερα ειναι πράγματι η πιο κατάλληλη για να δώσεις δείγμα. Μπορείς να βρεις άπειρα άρθρα στο Ίντερνετ που εξηγούν για ποιο λόγο. Καλή επιτυχία!

Κ ο σύζυγος πάντα με 3 ημέρες αποχή. Την κιρςοκήλη τελικά την έκανες; Αν εισαι κοντά στα 40 πολύ πιθανόν να μην έχει νόημα αυτή η επέμβαση. Βρες έναν καλό ανδρολογο να σε αναλάβει κ μετα βλέποντας κ κάνοντας. Επίσης το σπερμο διάγραμμα καλό θα είναι να το κανεις σε εξειδικευμένο κέντρο. Το σπερμα ανανεώνεται κάθε 3 μήνες οποτε 1,5 χρόνος πάει πολύ...Οτι άλλο θες να ρωτήσεις ειμαστε στη διάθεση σου.

υγ: προετοιμάζεσαι για να κάνεις παιδάκι;

jTRQp2.png KPxIp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω θα σου ελεγα το χειρουργείο να το κανεις αν ειναι απολύτως απαραίτητο.

Γιατι εύκολα σε στέλνουν για εγχείρηση κιρσοκηλης χωρίς εγγυημένα αποτελέσματα. Ενώ υπάρχουν σκευάσματα που μπορεί να σε βοηθήσουν πραγματικά.

Οι ουρολόγοι επιμένουν στο να χειρουργούν την κιρσοκήλη, οι γυναικολόγοι λένε ότι δεν χρειάζεται εκτός κι αν πονάει ο άντρας. Εμένα ο σύζυγος έκανε επέμβαση λαπαροσκοπικά στα 39 του, δε τον βοήθησε καθόλου, δεν είδαμε καμία διαφορά (τσάμπα πήγαν τόσα λεφτά).

Είμαι 24 λέω να κάνω την επέμβαση αυτό το πάσχα,ευχαριστώ για τη βοήθεια.

εννοειτε οτι θα κανεις την επεμβαση και συντομα! στην ηλικια που εισαι, η ολη κατασταση ειναι αναστρεψιμη με σχεδον 100% επιτυχια...μην το σκεφτεσαι καν...

(το θεμα δεν ειναι να βγαλεις ενα καλο σπερμοδιαγραμμα μια δεδομενη στιγμη αλλα να εχεις προβλημα...το θεμα ειναι να θεραπευσεις το οποιο προβλημα...5 μερες αποχη,ειναι πολλες,το πολυ μεχρι 3 συνιστουν οι γιατροι)

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Διαφημίσεις

Αυτή είναι μάλλον ερώτηση για ουρολόγο αλλά υπάρχουν τουλάχιστον 2 επιλογές η οπισθοπεριτοναική και η υποβουβωνική. Σε αυτό το άρθρο http://ikee.lib.auth.gr/record/111026 λέει πως η δεύτερη έχει κάποια πιθανότητα αύξησης του όρχι ενώ η πρώτη είναι γνωστό πως έχει μικρότερη πιθανότητα εμφάνισης υδροκήλης.Επίσης σκέφτομαι να την κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο λόγω χρημάτων,σκεφτόμουν τον Ευάγγελο Ιωαννίδη στο Παπαγεωργίου. Τι προτείνετε?

• 2 weeks later...

Σήμερα πήρα τ'αποτελέσματα απ'το σπερμοδιάγραμμα και έχω χαμηλή κινητικότητα, ο ουρολόγος μου πρότεινε να κάνω την επέμβαση άμμεσα όπως και σκοπεύω να κάνω.Ευχαριστώ για τη βοήθεια.