Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευχή...για μωράκι

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.

Είμαι η MakeAWish και είμαι 35 ετών. Είμαι 3 χρόνια παντρεμένη και τους τελευταίους μήνες προσπαθούμε να κάνουμε μωράκι με τον άντρα μου αλλά δεν έρχεται...Γενικά ο κύκλος είναι (σχετικά) σταθερός (30-34) μέρες. Σήμερα βρίσκομαι στη δεύτερη μέρα καθυστέρησης και δε ξέρω πως να νιώσω. Είπα να μην κάνω τεστ ακόμα γιατί γενικά αισθάνομαι πολύ έντονα τα συμπτώματα της περιόδου...παρόλα αυτά, θα το ήθελα τόσο πολύ να μην έρθει (η περίοδος) και να έρθει το μωράκι!!!! Έχω αρχίσει και αγχώνομαι και λόγω ηλικίας (φαντάζομαι ότι όσο μεγαλώνουμε, τόσο γίνονται πιο αδύναμα τα άτιμα τα αυγουλάκια!). Τέλος πάντων...δώστε μου τη θετική σας ενέργεια!!!!!! Σας φιλώ όλες!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.

Είμαι η MakeAWish και είμαι 35 ετών. Είμαι 3 χρόνια παντρεμένη και τους τελευταίους μήνες προσπαθούμε να κάνουμε μωράκι με τον άντρα μου αλλά δεν έρχεται...Γενικά ο κύκλος είναι (σχετικά) σταθερός (30-34) μέρες. Σήμερα βρίσκομαι στη δεύτερη μέρα καθυστέρησης και δε ξέρω πως να νιώσω. Είπα να μην κάνω τεστ ακόμα γιατί γενικά αισθάνομαι πολύ έντονα τα συμπτώματα της περιόδου...παρόλα αυτά, θα το ήθελα τόσο πολύ να μην έρθει (η περίοδος) και να έρθει το μωράκι!!!! Έχω αρχίσει και αγχώνομαι και λόγω ηλικίας (φαντάζομαι ότι όσο μεγαλώνουμε, τόσο γίνονται πιο αδύναμα τα άτιμα τα αυγουλάκια!). Τέλος πάντων...δώστε μου τη θετική σας ενέργεια!!!!!! Σας φιλώ όλες!

μακάρι κορίτσι η ευχή σου να πραγματοποιηθεί!δεν θέλει άγχος όμως, είναι πολύ κουραστικό να το ακούς αλλά ισχυει!

φιλια και καλή επιτυχία!

Το ξέρω ότι δεν θέλει άγχος..έχεις απόλυτο δίκιο καλή μου αλλά κάθε μήνα που τη βλέπω να έρχεται με πιάνει μεγάλη στεναχώρια....Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...