Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φρέσκο γάλα και πως το διατηρούμε εκτός σπιτιού;

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!Έχω ένα κοριτσάκι 13 μηνων και τώρα ξεκινήσαμε να πίνουμε φρέσκο γάλα. Θα ήθελα να ρωτήσω εσείς ποιο γάλα έχετε επιλέξει για το μωράκι σας; και επίσης αν θέλετε να φύγετε εκτός σπιτιού πως το μεταφέρετε; Το γάλα σε σκόνη ήταν πιο εύκολο να το πάρουμε μαζί σε μια έξοδο. Το φρέσκο γάλα; πως;

Διαφημίσεις

αν χρειαστει να παρεις γαλα μαζι σου, μπορεις να τοποθετησεις το μπιμπερο με το γαλα μεσα σε ισοθερμικο σακουλακι για μπουκαλια που θα το διατηρησει κρυο...διαφορετικα καλο θα ηταν,να απεφευγες γευμα με γαλα το οποιο θα ειναι εκτος ψυγειου για ωρα...εγω εδινα το ολυμπος bio που ειναι για παιδια απο ενος ετους (αλλα το ξεκινησα απο τριων ετων και ανω,μεχρι τοτε εδινα γαλα σκονη) και τωρα δινω το ροδοπη...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

εγω εδινα κουκακη. τωρα δινω απ τον αυτοματο πωλητη θες γαλα πιες...

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

σε θερμος διατηρειται για λιγο,αλλα αποφυγε το οσο μπορεις γιατι το γαλα αλλοιωνεται γρηγορα μου εχουν πει.

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Το πιο βολικό και ασφαλές είναι να αγοράζεις ένα μικρό μπουκαλάκι φρέσκο γάλα. Αν είναι καλοκαίρι το πίνει κατευθείαν με ένα καλαμάκι, αν είναι χειμώνας έχεις μαζί σου ένα πλαστικό ποτήρι ή μπιμπερό και το ζεσταίνεις είτε σε μια καφετέρια είτε σε θερμαντήρα αυτοκινήτου (δεν έχω εγώ προσωπικά αλλά ξέρω ότι υπάρχουν).

Διαφημίσεις

Εκτός και βρεθείτε εκτός πολιτισμού, φρέσκο γάλα θα βρείτε παντού - ακόμα και στα περίπτερα.

Σταση σε μια καφετέρια να σας το ζεστάνουν και μαμ.

Εναλλακτική λύση ένα μικρό εβαπορέ. Πάει παντού.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

• 2 weeks later...

Καλημέρα!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις σας! Νομίζω πως το πιο βολικό για εμένα τελικά είναι να παίρνω το γάλα σε θερμός έτσι ώστε να μένει κρύο και να αγοράσω ένα θερμαντηρα αυτοκινήτου και όταν χρειαστεί να πιει το γαλατάκι του να το ζεστάνω εκει!