Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

στερεες κ διαροια

Recommended Posts

Καλησπερα!!ειμαστε 7μηνων.. απο5μιση μηνων καναμε μερες για να δω κενωση..(αποκλειστικος θηλασμος)6κλεισμενα ξεκινησαμε στερεεςμε αχλαδακι..συνεχισε να μη κανει κακακια καποιες μερες..σιγα σιγα στρωσαμε..μετα απο3εβδομαδες προσθεσαμε μοσχαρι ενω ηδη ειχα εισαγει χορτοσουπα..ενω η δυσκοιλιοητα συνεχιζόταν.. χωρις γκρινιεςομως...

Με τομοσχαρακι ακριβως τη δευτερη.μεραξεκινησαν οι διαροιες..η μιση διαροια μιση κανονικη κκενωση..μπερδεμα..σταματησα τομοσχαριτη τριτη μερα ν δω..εδωσα πορτοκαλι...ειπα ν αφησω ligo τομοοσχαρι..τριτη μερα σήμερα πορτοκαλι καναμε πρασινη διαροια.. ποσο μπερδεμα...απο το μοσχαρι κμετα κανει καθε μερα...απο τη μια ακρη δηλαδη δυσκιλιοτητα πηγαμε στη διαροια.. κανει κ κανονικες κενωσεις...κ καποιες π ειναι σαν πρασινωπος χαλβας...αλλες κανονικες...τι κανω;εχω καταμπερδευτει;;(πρωι μηλο η αχλαδι λιγο χυμο πορτοκάλι.. .. μεσημερι καροτο κολοκυθι πατατα πρασο λεμονι λαδι )ευχαριστω κ σγγνωμη για το μέγεθος

Διαφημίσεις

Μηπως κ το πορτοκαλι δημιουργει προβλημα;εννοειται κοβεις προς το παρον το μοσχαρι.προσρχτικα την εισαγωγη στις στερεες.μιλα με τον παιδιατρο σας οπωσδηποτε.συνεχιζεις να θηλαζεις;

Μηπως κ το πορτοκαλι δημιουργει προβλημα;εννοειται κοβεις προς το παρον το μοσχαρι.προσρχτικα την εισαγωγη στις στερεες.μιλα με τον παιδιατρο σας οπωσδηποτε.συνεχιζεις να θηλαζεις;[/QUOT

Ναι θηλαζω κανονικα... πρασινα κακακια δεν ειχαμε ουτε οταν μονο θηλαζαμε γιατι τωρα;;λες ν ειναι αλλεργια;;αυριο λεω ν βγαλω το πορτοκαλι ν βαλω μπανανα..με το σιδηρο ομως τι γινεται π δεν δινω κρεας;; ευχα ριστω για την αμεση απαντηση

Να σου πω τι θα εκανα εγω.αλλα μιλα με γιατρο οπωσδηποτε.2-3μερες θα θηλαζα μονο αντε το πολυ να εδινα λιγο μηλο-αχλαδι το πρωι κ πατατα-καροτο-κολοκυθακι το μεσημερι(βασικα μονο θα θηλαζα).για 2μερες δ εγινε κτ.τωρα ξεκινησατε το κρεας.αν εχετε φαει μπανανα δωσε.αν οχι ξανα,μη δωσεις τωρα πρωτη φορα.μπορει να ειναι κ αρρωστουλι.μηπως κανατε πρισφατα εμβολιο;η μπορει να επηρεαζεται κ απο τα δοντακια.αλλα σιγα-σιγα οι εισαγωγες αφου εχετε θεμα.αναλογα δυσκοιλιοτητα η διαρροια προσεχετε τι δινεις(μπανανες,μηλα,ρυζι η αχλαδι).εγω θα προσεχα λιγο κ τη διατροφη μου σαν να ειχα κ γω πρβλμ να βοηθησω το μωρο.θηλαζε κανονικοτατα να μην εχει θεμα αφυδατωσης.αλλα επειδη τη φοβαμαι τη διαρροια σε μωρα ειναι σοβαρη μιλα με το γιατρο σας.περαστικα να ειναι ολα

Να σου πω τι θα εκανα εγω.αλλα μιλα με γιατρο οπωσδηποτε.2-3μερες θα θηλαζα μονο αντε το πολυ να εδινα λιγο μηλο-αχλαδι το πρωι κ πατατα-καροτο-κολοκυθακι το μεσημερι(βασικα μονο θα θηλαζα).για 2μερες δ εγινε κτ.τωρα ξεκινησατε το κρεας.αν εχετε φαει μπανανα δωσε.αν οχι ξανα,μη δωσεις τωρα πρωτη φορα.μπορει να ειναι κ αρρωστουλι.μηπως κανατε πρισφατα εμβολιο;η μπορει να επηρεαζεται κ απο τα δοντακια.αλλα σιγα-σιγα οι εισαγωγες αφου εχετε θεμα.αναλογα δυσκοιλιοτητα η διαρροια προσεχετε τι δινεις(μπανανες,μηλα,ρυζι η αχλαδι).εγω θα προσεχα λιγο κ τη διατροφη μου σαν να ειχα κ γω πρβλμ να βοηθησω το μωρο.θηλαζε κανονικοτατα να μην εχει θεμα αφυδατωσης.αλλα επειδη τη φοβαμαι τη διαρροια σε μωρα ειναι σοβαρη μιλα με το γιατρο σας.περαστικα να ειναι ολα

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!θα τη παρω σημερα...εχτες το βραδυ εκανε κανονικα..θα δω παλι τωρα το πρωι..δεν θα δωσω πορτοκαλι..

Διαφημίσεις

Πως τα πατε σημερα;

Μετα τ φρουτα εκαανε κανονικα... χωρις πορτοκαλι..κ το μεσμερι μονο πατατα καροτο εδωσα ..κ περιμενω ν δω..πριν τρεις μερες ειχε συναχι κ φτερνισμα.. κ εχουμε πρησμενα ουλα.. παιζουν ρολο αυτα;;;

Μπορει τα πρασινα κακα να ηταν απο ιωση,η κατι που εφαγε το μωρο η εσυ.κ η διαρροια απο τα δοντια.εχει τυχει σε καποια παιδακια.συνεχιστε ετσι αυριο-μεθαυριο κ κανε μετα νεες εισαγωγες.ρωτα κ το γιατρο σας για αβοκαντο,κολοκυθα,γκυκοπατατα.ευχομαι να συνεχισει καλα