Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΗ.

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ .ΕΝΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ .ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΜΗΝΕΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ. ΟΤΝ ΚΑΠΩΣ ΗΡΕΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟΙ.ΕΝΙΩΘΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ..ΔΥΣΠΕΨΙΕΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ....ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΗΡΘΕ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ...ΔΙΑΤΑΣΗ ΔΕΞΙΑΣ ΚΟΙΛΙΑς ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΚΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ.ΚΛΑΙΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣ (ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ) ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑς ΚΟΥΡΑΣΑ

Διαφημίσεις

Προς Θεού κούκλα μου δεν μας κούρασες...

Ολόψυχα και μέσα απο την καρδιά μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί ξέρω τι σημαίνει να πηγαίνουν στραβά όλα απο την αρχή.... Δόξα το Θεό όμως πάμε καλά και να δεις οτι και εσύ θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στην επόμενη εξέταση. Συνήθως η Β' επιπέδου βγάζει κάποια μυστήρια αποτελέσματα και απ'ότι έχω καταλάβει και απο μαρτυρίες άλλων κοριτσιών εδώ στο φόρουμ τελικά απλά ήταν λάθος "συναγερμός"... Το μωρό σ'αυτή την φάση κάνει άλματα στην ανάπτυξή του και φαίνονται "αλλιωμένες" κάποιες ενδείξεις (εμένα μου έδειξε υδράμνιο και υπερβαρο τον μπέμπη ..... τα οποία μετά απο 15 μέρες ήταν σε νορμάλ νούμερα).

Επειδή πιστεύω πολύ άναψα ένα κεράκι για τις ψυχούλες που έχουμε μέσα μας και να πάνε για όλες μας όλα καλά. Αυριο ξημερώνει η γιορτή του Αγ. Ιωάννη του Ελεήμονα και εύχομαι να ανακουφίσει την ψυχή ολων μας....

Υπομονή, ηρεμία και κλάψε για να φύγει η ένταση απο μέσα σου... Θα ξεσπάσεις και μετά θα ηρεμήσεις γιατί οφείλεις στο μπεμπακι σου να δείξεις δύναμη.

Κουραγιο,αισιοδοξια και καλη δυναμη!Ευχομαι οντως να ειναι μια λαθος μετρηση.....

Ναί, ναί σκέψου θετικά!

Σου έυχομαι ό,τι καλύτερο για το μωράκι σου! Όλα θα πάνε καλά!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Διαφημίσεις

Ax βρε κοριτσάκι, το ίδιο άγχος έχουμε όλες, όλο και κάτι προκύπτει, έτσι για να αγχωνόμαστε ακόμα πιο πολύ.

Εχω συμπεράνει ότι οι γιατροί υπερβάλλουν λίγο, ίσως για να καλύπτουν τα νώτα τους και μας στέλνουν για εξετάσεις, ελέγχους, επανελέγχους κλπ κλπ. Ίσως τελικά να μην είναι τίποτα αυτό που είδαν στη β' επιπέδου.

Καλή επιτυχία στην εξεταση, να σκέφτεσαι (και να το πιστεύεις) ότι όλα θα πάνε καλά!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και τώρα στην καινούργια εξέταση. Ηρέμησε, μην έχεις τόσο άγχος. Γενικά καταλαβαίνω ότι η εγκυμοσύνη είναι μία περίοδος γεμάτη άγχος για να πάνε όλα καλά για την καινούργια ζωούλα που έρχεται στον κόσμο. Κι εγώ έχω φάει τρελές φρίκες. Όσο μπορείς σκέψου θετικά γιατί όσο αγχώνεσαι τόσο στενοχωριέται και το μωράκι σου. Σκέψου ότι όλα θα πάνε καλά και επίσης είσαι στο τέλος του 6, η επιστήμη κάνει θαύματα, σκέψου οτι η ιατρική αποκλείεται να αφήσει να σου συμβεί κάτι σεσένα ή στο μωρό. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!Μην στενοχωριέσαι, να μας γράψεις τα νέα σου!

Σου ευχομαι τελικα να μην ειναι τιποτα και να πανε ολα καλα μεσα πο την ψυχη μου.. προσπαθα να μενεις ηρεμη οσο μπορεις ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε και οταν εχεις νεα πες μας τελικα τι εγινε

dev364pp___.png

uiphp3.png

Επειδή όπως και η Demi7 κι εγώ πιστεύω πολύ θα προσευχυθώ κι εγώ να πάνε όλα καλά.Ο Θεός είναι μεγάλος και δεν μας αφήνει ποτέ.Κάνε υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ .ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑς. ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΙ...

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΑΓΧΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟ...

Διαφημίσεις

καλη μου πιστευω πως ειναι απλα ενα λανθασμενο αποτελεσμα.ξερεις τι επαθα εγω?με καθαρη αυχενικη διαφανεια μου βγαινει η εξεταση PAP-A 1:30 για συνδρομο down.ξερεις τι περασα για σχεδον 1,5 μηνα μεχρι την αμνιοπαρακεντηση?και ολα αυτα για ενα λαθος αποτελεσμα.σου ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα!

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

καλημέρα!!μην αγχώνεσαι γιατί αγχώνεται και στεναχωριέται και το μωράκι σου!!θα κάνεις επαναληπτική και όλα θα είναι καλά,θα δεις..πάντα τα λένε τραγικά για να είναι οι γιατροι καλυμμένοι δυστυχώς ή ευτυχώς η εγκυμοσύνη κρατάει αρκετούς μήνες και διάφορα μπορούν να συμβούν.πρέπει να είσαι δυνατή γιατί τα μωράκια θέλουν δυνατές μαμάδες.

μου έλεγαν να είμαι ήρεμη στην εγκυμοσύνη για να έχω και ήρεμο μωράκι.αν και πέρασα πολλά,λόγω δύσκολης εγκυμοσύνης και 2 μήνες σε απόλυτη κατάκλιση, δεν τα άφηνα να με αγγίξουν,δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά το κοριτσάκι μου είναι ένας άγγελος.όλο χαμογελάει και το κλάμα του δεν το έχουμε ακούσει.,φτου φτου..

καλή συνέχεια

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!