Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καθυστέρηση και εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Γεια σε ολα τα μέλη του φόρουμ !!! Συγχαρητήρια για την δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας που όλες οι μανούλες μπορούν να πουν τον προβληματισμό τους και να μοιραστούν τις αγωνίες του χωρις καμια ντροπή. Ειμαι νέος μέλος και διαβάζω συχνά το τι γράφετε χώρις να ειχα ποτε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα εγω προσωπικά με θεμα εγκυμοσύνης η καθυστέρησης.. Με λενε Δέσποινα και ειμαι 22 χρόνων ήρθε λοιπον η ωρα να μοιραστώ και εγω κατι μαζι σας ... Εχω 18 μέρες καθυστέρηση ο κύκλος μου ειναι σχετικά σταθερός μια μερα πανω μια κάτω και αυτο ειναι η δεύτερη φορα που μου συμβαίνει, η Πρωτη λόγω αλλαγής τρόπου ζωής γυμναστήριο διατροφή και ολα τα σχετικά !!! Τωρα ομως αυτή την φορα δεν ξερω αν συμβαίνει λόγω του οτι ταξίδεψα και αγχώθηκα με διαφορά θέματα όπως επισης μετα απο λίγο αρρώστησα η αν ειναι εγκυμοσύνη (αν και με τον σύντροφο μου προσέχουμε αλλα υπάρχει και αυτή η μια πιθανότητα που ποτε δεν εισαι απόλυτα σίγουρος ) .;; Έκανα ενα τεστ και βγήκε αρνητικό!! Θελω να πάω σε γυναικολόγο και κακώς που δεν το εχω κανει ακομα αλλα ήθελα την γνώμη σας ειναι λογικό να εχω τόσο πολλη καθυστέρηση απο ολα αυτα ;; Φυσικά αν έρθει ενα μωράκι θα το κρατήσω και ας πάνε ολα πίσω !!!(Θα το ήθελα πολυ). Σας ευχαριστώ πολυ για τον χρονο σας,Να έχετε μια καλη και ήρεμη εγκυμοσύνη όσες περιμένετε το μωράκι σας,να μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες εσείς οι κοπέλες που το θέλετε πολυ και ας δημιουργούνται εμπόδια και μπράβο σε όλες εσάς που ειστε ηδη μανούλες και συνεχίζετε να βοηθάτε κι άλλες κοπέλες σε αυτο το φόρουμ,να χαίρεστε τα παιδάκια σας.Τιποτα πιο αληθινό απο ενα παιδικό χαμογελo

Διαφημίσεις

Διαταραχή του κύκλου μπορεί να έχεις από διάφορες αιτίες.

Επειδή έχεις επαφές, καλό θα ήταν να κάνεις μια χοριακή. Εξαρτάται, αν αντέχεις την αβεβαιότητα ή όχι, μπορείς να την κάνεις άμεσα ή να περιμένεις ακόμα λίγες ημέρες.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαταραχή του κύκλου μπορεί να έχεις από διάφορες αιτίες.

Επειδή έχεις επαφές, καλό θα ήταν να κάνεις μια χοριακή. Εξαρτάται, αν αντέχεις την αβεβαιότητα ή όχι, μπορείς να την κάνεις άμεσα ή να περιμένεις ακόμα λίγες ημέρες.

Σας ευχαριστώ πολυ !! Θα περιμένω ως το Σαββατοκύριακο και Δευτέρα θα πάω να κάνω μια χοριακη και θα κλείσω ενα ραντεβού στον γυναικολόγο.