Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μήπως είμαι έγκυος;;

Recommended Posts

Με τον σύντροφό μου ήρθαμε σε επαφή ακριβώς την ημέρα της ωορρηξίας.. Τώρα έχω φοβερές ζαλάδες και τάσεις λιποθυμίας όλη την διάρκεια της ημέρα.. Έχω ανακατωσουρες σε σημείο να μην μπορώ να φάω.. Έχει τέτοιο καιρό. Βρέχει και εγώ δεν ανέχομαι ρουχα πάνω μου. Ζεστενομαι πολύ. Και Διαγόρα αλλά.. Αλλά μου ήρθε περίοδο. Είναι η τρίτη μέρα και δεν έχω σχεδόν καθόλου αίμα. Ενώ άλλες φορές μου κρατάει 6-7 ημέρες. Υπάρχει περίπτωση.;;;

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

αφου αδιαθετησες οχι δεν υπαρχι περιπτωση. Οι ανακατωσουρες ερχονται συνηθως μετα την τεταρτη εβδομαδα...δηλ οχι πριν την καθυστερηση.Μηπως σε τριγυριζει κατι?

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

ΚΑΛΗΜΕΡΑ/ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ / ΟΛΟΥΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΓΚΥΟΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ , ΕΙΜΑΙ 36 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΡΟΖ ΥΓΡΑ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΖΟΜΑΙ (ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ??????

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ :confused::confused::-P:razz::-P

Πόσες μέρες κύκλο εχεις;

Ποτέ ήταν η ΤΗΠ σου;

Μερικές φορές και στην ωορρηξία υπάρχει μικρή αιμορραγία. Σε περίπτωση που έγινε η γονιμοποίηση δεν έχει γίνει ακόμα η εμφύτευση(μετα από μια μερα δεν γίνεται θέλει τουλάχιστον 6) οποτε υπομονή!

Διαφημίσεις

Ειχα περιοδο στις 25/12 και κυκλο 28 ημερες

Καλημερα σας κοριτσακια!

Κι εμενα 25 ξεκινησε αλλα απ οτι μου ειπε η γιατρος 1 μερα θεωρειται η μερα που η ροη ειναι κανονικη, οποτε εγω υπολογιζω απο 26.12!

Πηγαινοντας για υπερηχο την 11η μερα, η γυναικολογος μου ειπε οτι εχω ενδομητριο 10 και ωοθυλακιο 18-19, οποτε την επομενη η την μεθεπομενη θα εσπαγε το αυγουλακι. Οποτε ειχαμε επαφη την ιδια, την επομενη και την μεθεπομενη. Ευχομαι και προσευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τυχερη αν και με τοσα προβληματα, το βρισκω απιθανο! Βεβαια το στηθος ειναι πρησμενο και κατα διαστηματα ποναει και χτες ειχα την εντυπωση πως θα αδιαθετησω, αλλα μεχρι το βραδυ σταματησε αυτο το αισθημα.

χτες ειχα την εντυπωση πως θα αδιαθετησω, αλλα μεχρι το βραδυ σταματησε αυτο το αισθημα.

Αυτό το συναίσθημα του "θα αδιαθετήσω" το είχα για μέρες (πόνος στην κοιλιά, πόνος στη μέση) και ήμουν σίγουρη ότι δεν ήμουν έγκυος, αλλά αφού η περίοδος δεν φαινόταν, έκανα τεστ και βγήκε θετικότατο. Τα συμπτώματα ήταν ακριβώς τα ίδια με αυτά της περιόδου. Πολλές φορές, τα συμπτώματα περιόδου είναι ακριβώς τα ίδια με της εγκυμοσύνης. Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι η υπομονή, η καθυστέρηση και ένα θετικό τεστ. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να έχεις σύντομα το πολυπόθητο αποτέλεσμα!

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία