Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απορία

Recommended Posts

Λοιπόν έχω ένα σημαδι γέννησης στο στήθος μου που είναι σαν ελιά αλλά είναι αρκετά μεγάλο και απλά αναρωτιέμαι αν ας πούμε είναι να βρεθώ με κάποιον σε επαφή και το δει υπάρχει περίπτωση να ξενερώσει; γιατί ειναι κάτι που με κάνει να ντρέπομαι για το σώμα μου και με κάνει να αισθάνομαι άσχημα που το έχω και δε μπορώ να το ξεπεράσω σκέφτομαι όλη την ώρα ότι οτιδήποτε και να γίνει αν κάποιος το δει θα ξενερώσει ξαφνικά. Και ήθελα να ρωτήσω επίσης αν κάποιος -α έχει βρεθεί στην περίπτωση μου και πως το αντιμετώπισε το άλλο άτομο εκείνη τη στιγμή. Όπως και αν θα ξενερωνατε αν βλέπατε κάτι τέτοιο την ώρα που ετοιμάζεστε να έρθετε σε επαφή με κάποιον-α άνδρα-γυναικα αντίστοιχα. Ευχαριστώ :confused:

Διαφημίσεις

Γεια σου!

Να μην νιωθεις ασχημα για τιποτα πανω στο σωμα σου!!!

Να το αγαπας οπως ειναι.!!!

Εαν ομως πιστευεις πως μπορει καποιος να "ενοχληθει" ή να τον εκπληξει πες το μια περα ετσι σαν χαβαλε..

Πχ: ρωτησε τον αν αυτος εχει καποιο σημαδι και πες του πως εσυ εχεις χωρις ομως να δειξεις πως σε ενοχλει!

Και να θυμασαι πως οι ιδιαιτεροτητες κανουν καποιον ανθρωπο μοναδικο και οι "ατελειες" πιο γοητευτικο!!!

εαν δεν του αρεσει σημαινει πως δεν αξιζει να ειναι διπλα σου !!!

😊

Το πρώην αγορι σου πως αντέδρασε για παράδειγμα οταν σε είδε;;;

Είχες επαφές μέχρι τώρα,δεν γνωρίζω των αριθμο των συντρόφων,αλλά έχεις μια εμπειρία και μια ιδέα...

Καλησπερα.

Διαβασα το μηνυμα σου και εχω να σου πω τα εξης :

Ναι, υπαρχει περιπτωση να ξενερωσει μονο αν ειναι καποιος κομπλεξικος που κατα βαθος δεν σ αγαπαει και ψαχνει να βρει κουσουρια. Και τοτε δεν θα αξιζει καν να ειναι διπλα σου.

Αν ειναι ομως καποιος σωστος που Σ ΑΓΑΠΑΕΙ ουτε θα τον νοιαξει καν. Η αξια ενος ανθρωπου δεν καθοριζεται απο το αν εχει ενα σημαδι, το οποιο κιολας ΔΕΝ επελεξε να το εχει.

Εξ αλλου και ο αλλος δεν ειναι τελειος, για να ψαχνει να κοιταει τις δικες σου ατελειες.

Δεν χρειαζεται να απολογηθεις ουτε να νιωθεις ασχημα. Αν σε ρωτησει, θα του απαντησεις απλα και κατανοητα τι ειναι αυτο που εχεις. Nothing more, nothing less.

Το βασικοτερο ειναι ομως ΕΣΥ να νιωθεις ομορφα με τον εαυτο σου και να το αποδεχθεις. Ειναι αυτο που εχεις ενα κομματι του εαυτου σου, αλλα ΔΕΝ σε καθοριζει αυτο. Εισαι και εχεις τοσα αλλα ωραια στοιχεια, μην κολλας σ αυτο, και μην αισθανεσαι ασχημα και μην σε απασχολει τι μπορει να σκεφτουν οι αλλοι. Χεστους. Οσοι κρινουν, ας κοιταξουν πρωτα τη δικη τους 'τελειοτητα'.

Σορρυ αν ειμαι καπως αποτομη αλλα δεν σου τα λεω εκ του ασφαλους. Εχω ενα τεραστιο σημαδι στην πλατη μου απο επεμβαση, μια τομη μηκους πανω απο 40 εκατοστα, το οποιο θα εχω για παντα. Ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα λογω αυτου ειτε σε σχεση ειτε σε παρεα. Και δεν το κρυβω καν, φοραω κανονικα εξωπλατες μπλουζες το καλοκαιρι και στραπλες φορεματα και δεν με νοιαζει αν το δει καποιος και τι θα σκεφτει και αν θα ξενερωσει. Ας σκεφτει ο,τι θελει. Και αν με απορριψει λογω αυτου (κατι που δεν εχει συμβει), καλυτερα για μενα, γιατι παει να πει οτι γλυτωσα απο εναν σκαρτο ανθρωπο. Το εχω αποδεχθει αυτο που εχω, νιωθω καλα με μενα και παω παρακατω.

Κοπελιες ξεκολλατε απο τα ηλιθια προτυπα 'ομορφιας' που μας σερβιρουν μες στη μαπα τηλεοραση/ περιοδικα/ γονεις/ φιλοι/ κοινωνια κτλ. Η αξια μας δεν καθοριζεται απο ελιες και απο γραμμουλες. ;) ;)