Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Tεστ ωορηξιας

Recommended Posts

Γειά σας και απο μένα. Διαβάζω πολύ συχνά τις απόψεις και τις εμπειρίες και πραγματικά με έχουν βοηθήσει πολύ. Προσπαθούμε και έμεις για παιδάκι και ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει. Στις 9/12 έκανα σαλπιγγογραφία , όλα καλά , και μου είπε η ακτινολόγος θα προσπάθησεις σε 2 μέρες δλδ 11/12. Την παρασκευή κάνω και το τεστ ωορρηξίας και μου έβγαλε χαμογελάκι , ότι δλδ είμαι στις γόνιμες μέρες και είχαμε ελεύθερα επαφές, όμως από εχτές έχω πόνους περιόδου , βάρος κτλ, δλδ σήμερα άντε το πολύ αυριο θα έχω περίοδο. Και αναρωτιέμαι αν είχα ωορηξία την Παρασκευη - Σάββατο δε θα έπρεπε να έχω συμπτώματα περιόδου τόσο νωρίς. Γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό? Εχει συμβεί σε κάποια κάτι αντιστοιχο? Είναι αξιόπιστα τα τεστ ? ΤΟ συγκεκριμένο είναι της clear blue . Σας ευχαριστώ πολύ :-)

Διαφημίσεις

Κορίτσι καλησπέρα.Ναι απ'οτι ξέρω είναι αξιόπιστα τα ψηφιακά τεστ ωορρηξίας της clear blue.Τα έχω κάνει και εγώ.Τώρα μπερδεύτηκα λίγο να σου πω.Μετά την ωορρηξία η περίοδος έρχεται σε 14-16 μέρες,άντε καμιά φορά και σε 12.Εσένα πως είναι δυνατόν να σου έρθει τόσο νωρίς?Και κανονικά όταν κάνεις σαλπιγγογραφία δε κάνει να έρθεις σε επαφή εκείνο το μήνα λόγω της ακτινοβολίας,έτσι μου είχαν πει εμένα στο νοσοκομείο που την είχα κάνει.Εσένα σου είπαν τη δεύτερη μέρα κιόλας?Πρώτη φορά το ακούω αυτό.Τέλος πάντων μην απελπίζεσαι όλα καλά θα πάνε.:lol:

Oly κι εμένα τον μήνα της σαλπιγγογραφιας ο γιατρός μου μου απαγόρευσε ελεύθερες επαφές και μου είχε φανεί περίεργο που παντού άκουγα ότι τους επέτρεπαν κατευθείαν. Τώρα δε νιώθω μόνη τουλάχιστον. 😊

Nicole κι εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο για να είναι πόνοι περιόδου. Μήπως στην επαφή τραυματιστηκες κάπου?

Oly κι εμένα τον μήνα της σαλπιγγογραφιας ο γιατρός μου μου απαγόρευσε ελεύθερες επαφές και μου είχε φανεί περίεργο που παντού άκουγα ότι τους επέτρεπαν κατευθείαν. Τώρα δε νιώθω μόνη τουλάχιστον. 😊

Nicole κι εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο για να είναι πόνοι περιόδου. Μήπως στην επαφή τραυματιστηκες κάπου?

Επειδή είμαι πολύ προσεκτική γενικά, ρώτησα δυο γιατρούς και μου είπαν και οι δυο το ίδιο, ότι μπορώ να κάνω ελεύθερα απο τον ίδιο κύκλο, και ότι η ακτινοβολία είναι ελάχιστη και έχει αποδειχθεί πως δεν προκαλεί προβλήματα στο έμβρυο, ακόμα και αν η γυναίκα μείνει έγκυος στον ίδιο κύκλο που έγινε η εξέταση.

Αυτοί οι πόνοι περιοδου που έχω πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω...:shock::shock:

Καλησπέρα.

Έχω ακούσει ότι μετά τη σαλπιγγογραφια πιάνεις πιο εύκολα.

Ελπίζω να ειναι αυτό.τα συμπτώματα ειναι ίδια και στις δυο περιπτώσεις.

Καλή επιτυχία!!

Διαφημίσεις

:lol:μακάρι Appe μου, θα είναι το ωραιότερο δώρο της ζωής μου :lol:. Οι έντονοι πόνοι της περιόδου έχουν υποχωρήσει , βρε λες να είμαι εγκυούλα ? Ας μην ξεσηκώνομαι όμως και μετά απογοητευτώ , σύμφωνα με το τεστ ωορρηξίας περιμένω περίοδο Παρασκευή - Σάββατο.....μακάρι να μην έρθει :lol::lol:

:lol:μακάρι Appe μου, θα είναι το ωραιότερο δώρο της ζωής μου :lol:. Οι έντονοι πόνοι της περιόδου έχουν υποχωρήσει , βρε λες να είμαι εγκυούλα ? Ας μην ξεσηκώνομαι όμως και μετά απογοητευτώ , σύμφωνα με το τεστ ωορρηξίας περιμένω περίοδο Παρασκευή - Σάββατο.....μακάρι να μην έρθει :lol::lol:

Στο εύχομαι να είσαι.το καλύτερο δώρο.ισχυει.

Μην ενθουσιάζεται όμως γιατί αν δεν είσαι θα απογοητευτείς.

Καλή επιτυχια.:-)