Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αίμα στο πιπί 3 ετών κορίτσι

Recommended Posts

Έψαξα κατι και δε βρήκα άλλο θέμα αυτης της ηλικίας, σε αυτή την ενότητα!

μήπως σας έχει τύχει?

βρήκαμε λίγο αιματάκι στο πιπι!

η μικρή 3 ετών, τις προηγούμενες ημέρες κράταγε κάπως το πιπί της σαν να κατουριέται,

όπου εξωτερικά ελέγχοντας την ευαίσθητη περιοχή, δεν υπήρχε κάποιο θέμα - όλα οκ!

οπότε πιστεύαμε ότι απλώς κατουριέται κ δε παει τουαλέτα.

και στην κοιλιά δεν έχει κανέναν πόνο ή κάτι άλλο να την ενοχλεί.

Τα ούρα είναι κανονικά στο χρώμα.

Χτές και σήμερα είχε μια μικρή σταγονίτσα ρόζ δηλαδή αιματάκι , στο χαρτί που την σκούπισα, και στο εσώρουχο είχε ελάχιστο, και

όταν την έλεγξα είδα στην ευαισθητη περιοχή, ελάχιστο αιματάκι, χωρίς πάλι να βλέπω κάτι συγκεκιρμένο άλλο πράγμα διαφορετικό.

το αιματάκι ήταν ανεπαίσθητο αλλά φυσικά ανησυχητικό ! :idea::(!

έκλεισα απευθείας ραντεβου με παιδίατρο αύριο το απόγευμα για εξέταση,,κ για αυριο πρωί μας είπε να δωσουμε ουρα για καλλιεργεια και γενική.

θα ήθελα όμως τα φώτα σας, και την εμπειρία σας σε τέτοιο αντίστοιχο συμβάν.

Τι κάνατε, τι σας σύστησαν κλπ. Φαντάζομαι ότι θα μας πει η παιδίατρος για αντιβίωση/αντιβιογραμμα της καλλιεργειας, ίσως κολπίτιδα? ουρολοίμωξη?

το καημενουλι μας!

θα βοηθούσε φυσικά και να ακούσω εσείς τι κάνατε κ πως το αντιμετωπίσατε κλπ.!!!

Διαφημίσεις

Κυστίτιδα νομίζω κι εγώ. Κανονικά θα έπρεπε να ζητήσει άμεσα καλλιέργεια να δώσετε και αμέσως μετά να ξεκινήσετε αντιβίωση.

Αν μπορείς δώσε αρκετά υγρά και λίγο χαμομήλι να πιει, ίσως και 2 ποτήρια αν γίνεται, θα βοηθήσει μην την πιάσει πόνος ώσπου να τα κάνετε όλα αυτά. Περαστικά.

εμενα η δικια μου ειχε καπου χτυπησει και ειχα δει λιγο αιμα.παρολα αυτα δωσαμε ουρα και περιμεναμε τη γενικη που βγαινει σε μια ωριτσα γιατι δειχνει την υπαρξη μικροβιων.αν αδειχνε μικροβια θα ξεκινουσε αντιβιωση δε θα περιμεναμε καλλιεργεια.ευχομαι να μην ειναι απολυτως τιποτα

7Ggjp2.png

Πρέπει οπωσδήποτε να περιμένεις την καλλιέργεια και το αντιβιόγραμμα, ώστε ο γιατρός να δώσει την πρέπουσα αντιβίωση.

Πολλά νερά, υπομονή και περαστικά σας.

8HQvp2.png

Διαφημίσεις

ναι ζήτησε να παμε τα ουρα για γενικη κ καλλιεργεια, αυτό το δωσαμε το πρωι,

το απογευμα βγαινουν τα αποτελεσματα, κ τοτε ειναι κ το ραντεβου.

η καλλιεργεια βεβαια αργει.

Σήμερα το πρωί πάλι είχε λίγο,

παντως κανενα αλλο συμπτωμα. ουτε πιανει καν το πιπι της πια αυτές τις δυο μέρες, ουτε ποναει ουτε τιποτα.

θα σας πω μόλις μου πει έτσι για να ξέρετε τι έγινε!

σας ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις!

αν όντως είναι κυστίτιδα, απο τι την παθαίνει όμως κανείς κυστίτιδα? πως, τι φταίει δηλαδή ? (δεν εχω παθει ποτέ μου εγω πχ οποτε δεν εχω ιδεα)

α και για να πω το εξης, εχουμε κ εναν άλλο παιδιατρο που ειναι για ωρα αναγκης (δεν τον συμπαθουμε πολυ , ειναι εντελώς απότομος και παλιάς γενιάς) ο οποιος όταν τον πηρα κ του το είπα, αυτός πρώτα ήθελε ραντεβου , και του ειπα "να μην δώσω το πρωί απευθείας τα ουρα για γενικη μη χανουμε χρόνο ?"κλπ λεει όχι όχι πρώτα εξέταση.

Μετά ευτυχώς βρήκα την κανονική μας παιδίατρο (που είπε φυσικά να δωσουμε τα ουρα και πριν την εξεταση) γιατί γενικά δε θα ήθελα με τιποτα σε αυτόν να πάω για εξέταση της ευαίσθητης περιοχής... ΜΠΡΡΡ!

το αίμα τελικά ήταν απο κάποια πτυχή που είχε τραυματιστεί/σκιστεί ελαφρώς αλλα δε φαινοταν χωρίς το ειδικό φώς που χρησιμοποιησε η γιατρός στην εξέταση!

η γενική ούρων ηταν καθαρή, οπότε η παιδιατρος εδωσε πρασινο φως,

τελος η ανησυχία!!!!... είμασταν τυχερές, ήταν πληγούλα !!!! ...

ευχαριστώ για τις συμβουλες ελπιζω να βοηθησουν κ άλλη μανουλα αν τύχει!

Σαν μαμά με 2 κορίτσια γιάννα, λέω πως δεν θέλει πολύ να γίνει μια πληγούλα εκεί σ'αυτές τις ηλικίες, πολλά παιδάκια ασχολούνται περιστασιακά με αυτό το σημείο ή μπορεί να ξύστηκε ή σκουπίζοντας μετά την τουαλέτα να γρατζουνίστηκε με τα νυχάκια της.

Διαφημίσεις