Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΑ!!!

Recommended Posts

Καλημέρα βρε κορίτσια! ψάχνοντας δε βρήκα (πρόσφατα τουλάχιστον) κάποια παρόμοια κατάσταση με την δική μου! Λοιπόν ας τα πάρω από την αρχή! μετά από διάγνωση ότι πάσχω από ενδομητρίωση, κάνω χειρουργείο (το οποίο πήγε πολύ καλά και ο γιατρός μου φοβερός :)). Την επόμενη μέρα από το χειρουργείο κάνω μια ένεση arvekap τρίμηνη και με βάση τον γιατρό μου θα αδιαθετήσω μετά από 5-6 μήνες από το χειρουργείο και έπειτα είμαι έτοιμη για παιδάκι που τόσο θέλουμε! το θέμα μου είναι το εξής! οι 6 μήνες πέρασαν και πουθενά η περίοδος! στον γιατρό που πήγα, μετά από υπέρηχο, μου είπε ότι όλα είναι καλά και να κάνω υπομονή! Πόσο υπομονή πια που τα συμπτώματα που έχεις όταν διακόπτεις την περίοδο είναι το κάτι άλλο! τουλάχιστον σε εμένα είναι πολύ έντονα!

Έχει κάνει καμία τέτοια ένεση? Πότε επιτέλους θα έρθει????:mad::-x

Διαφημίσεις

Καλημέρα βρε κορίτσια! ψάχνοντας δε βρήκα (πρόσφατα τουλάχιστον) κάποια παρόμοια κατάσταση με την δική μου! Λοιπόν ας τα πάρω από την αρχή! μετά από διάγνωση ότι πάσχω από ενδομητρίωση, κάνω χειρουργείο (το οποίο πήγε πολύ καλά και ο γιατρός μου φοβερός :)). Την επόμενη μέρα από το χειρουργείο κάνω μια ένεση arvekap τρίμηνη και με βάση τον γιατρό μου θα αδιαθετήσω μετά από 5-6 μήνες από το χειρουργείο και έπειτα είμαι έτοιμη για παιδάκι που τόσο θέλουμε! το θέμα μου είναι το εξής! οι 6 μήνες πέρασαν και πουθενά η περίοδος! στον γιατρό που πήγα, μετά από υπέρηχο, μου είπε ότι όλα είναι καλά και να κάνω υπομονή! Πόσο υπομονή πια που τα συμπτώματα που έχεις όταν διακόπτεις την περίοδο είναι το κάτι άλλο! τουλάχιστον σε εμένα είναι πολύ έντονα!

Έχει κάνει καμία τέτοια ένεση? Πότε επιτέλους θα έρθει????:mad::-x[/QUOT

Καλημέρα...δεν έχω παρόμοια εμπειρία αλλά νομίζω πώς όσο το σκέφτεσαι πολύ έντονα θα μπλοκάρεις τον οργανισμό σου...εμείς όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες για παιδάκι,από'κει που είχα σταθερό κύκλο,άρχισαν οι καθυστερήσεις...τον δεύτερο μήνα εκτός από καθυστέρηση είχα κ όλα τα συμπτώματα..ήμουν σίγουρη ότι είμαι έγκυος...άνθρακες ο θησαυρός... κατάλαβα ότι όποτε έχω έντονη αγωνία για το άν θα μου έρθει περίοδος ή όχι κάθε μήνα μπλοκάρω τον οργανισμό μου με αποτέλεσμα να μου καθυστερεί η περίοδος κ να νομίζω πώς κάτι καλό έχει συμβεί.... όποτε θα το δώ χαλαρά..μου έρχεται στην ώρα της...άρα...όταν ηρεμήσεις θα έρθει κι αυτή...από'κεί και πέρα θα σε καθοδηγήσει κ ο γιατρός γιατί όπως κ να το κάνεις έκανες ένα χειρουργείο κ σίγουρα είναι διαφορετική περίπτωση... σου εύχομαι σύντομα να κρατάς στα χέρια σου ένα θετικό τεστάκι+++++++

καλά Χριστούγεννα κ να περάσεις πολύ όμορφα...

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Και εσύ να περάσεις τέλεια στις γιορτές. Υγεία πάνω από όλα και ευτυχία!!

Αγωνία και άγχος δεν έχω ιδιαίτερο.. Το θέμα μου είναι οι παρενέργειες τις ¨ τεχνητής εμμηνόπαυσης¨ που έχω! ειλικρινά δε παλεύονται άλλο!!! έτσι όπως πάω, με τα νεύρα που έχω, όχι απλά άλλο παιδί δε θα κάνω αλλά θα μείνω και χωρίς άντρα!;);)

• 5 weeks later...

Καλημέρα κορίτσια,

τελικά μου ήρθε η περίοδος στην 91η μέρα μετά την ένεση και ήταν φυσιολογικά όλα.. την επόμενη μέρα αν δεν ερχόταν θα πήγαινα στον γιατρό μου!

προς ενημέρωση όποιας κοπέλας ψάξει κάτι τέτοιο... άντε να δούμε τώρα αν τελείωσε το βάσανο μου με την ενδομητρίωση και πότε και αν θα έρθει το μπεμπάκι..

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσι! εύχομαι γρήγορα ενα νινι! η ξαδέρφη μου είχε ενδομητριωση την αντιμετώπισε και αφού αδιαθέτησε σε 4 η 5 μηνες αν θυμάμαι καλά είχε τα ευχάριστα! τώρα έχουμε τον κουκλο που έγινε ενος έτους! :lol:

Κράτα το

Κράτα το