Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προσπάθεια και απογοήτευση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες. Παρακολουθώ πολύ καιρό το Φόρουμ αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω.

Προσπαθουμε με τον σύντροφο μου απο τον Ιούλιο για παιδάκι και ακομα τίποτα... Προσπαθώ να ειμαι θετική αλλα αυτο τον μήνα με πήρε απο κάτω και αισθάνομαι οτι Θελω κάπου να μιλήσω. Είχα καθυστέρηση περίπου μια βδομάδα, πολύ σπανιο για μενα καθως εχω σταθερο κύκλο.. Και τώρα που εμφανίστηκε παλι η περίοδος εχω στεναχωρηθεί..:cry:

Εκανα καποιες εξετάσεις και εχω χασιμοτο Θυρεοειδίτιδα, θα ξεκινήσω θεραπεία και θα κανω και ορμονικες εξετάσεις. Μου εχει καρφωθεί οτι κατι Έχω και δεν μένω έγκυος.

Συγγνώμη για το μεγαλο ποστ...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες. Παρακολουθώ πολύ καιρό το Φόρουμ αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω.

Προσπαθουμε με τον σύντροφο μου απο τον Ιούλιο για παιδάκι και ακομα τίποτα... Προσπαθώ να ειμαι θετική αλλα αυτο τον μήνα με πήρε απο κάτω και αισθάνομαι οτι Θελω κάπου να μιλήσω. Είχα καθυστέρηση περίπου μια βδομάδα, πολύ σπανιο για μενα καθως εχω σταθερο κύκλο.. Και τώρα που εμφανίστηκε παλι η περίοδος εχω στεναχωρηθεί..:cry:

Εκανα καποιες εξετάσεις και εχω χασιμοτο Θυρεοειδίτιδα, θα ξεκινήσω θεραπεία και θα κανω και ορμονικες εξετάσεις. Μου εχει καρφωθεί οτι κατι Έχω και δεν μένω έγκυος.

Συγγνώμη για το μεγαλο ποστ...

Καλησπέρα!

Μην απογοητεύεσαι!

Δεν πιάνουν όλες οι κοπέλες κατευθείαν με τις πρώτες προσπάθειες.

Είναι πολύ καλό που βρήκες την Χασιμότο γιατί θα κανείς θεραπεία και μπορεί πολύ σύντομα να πιάσεις.

Απλά μη σε παίρνει από κάτω γιατί όσο λες στον εαυτό σου ότι κάτι έχεις τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα.στο τέλος θα σε πιστέψει.:-)

Χαλάρωσε και απόλαυσε τη διαδικασία.

Κάνε και τις υπόλοιπες εξετάσεις και αν σε μερικούς μήνες δε πιάσεις πες στον σύζυγο να κάνει ένα σπερμοδιαγραμμα.

Όλα καλά θα πάνε.:-)

Καλησπερα!!

Αυτο που γραφεις πως εχεις μηπως ειναι η αιτια;

Τι σου ειπαν οι γιατροι;

Ακομη και ετσι να ειναι δηλαδη κατι να εχεις οπως λες δεν σημαινει πως ειναι κατι που δεν θεραπευεται :wink:

Ολα καλα θα πανε!

Το μωρακι σας ξερει ποτε θα ερθει!

5 μηνες δεν ειναι μεγαλο διαστημα!

Ευχομαι συντομα καλα νεα!!!!

Ευχαριστώ πολυ για την ενθάρρυνση. :)

Η ενδοκρινολογος μου λέει οτι όντως δεν είναι μεγάλο το διάστημα απλά πρέπει να ρύθμισω τον θυρεοειδή μου.

Απλά αυτό τον μήνα είχα ελπίδες λόγω της καθυστέρησης και τελικά τζίφος! Πάμε για τον επόμενο μήνα τώρα!!

Η ενδοκρινολογος μου λέει οτι όντως δεν είναι μεγάλο το διάστημα απλά πρέπει να ρύθμισω τον θυρεοειδή μου.

Απλά αυτό τον μήνα είχα ελπίδες λόγω της καθυστέρησης και τελικά τζίφος! Πάμε για τον επόμενο μήνα τώρα!!

Μη το βάζεις κάτω.

Ο επιμένων νικά!!!!

:-):-)

Διαφημίσεις

Κορίτσι καλησπέρα.Μην απογοητεύεσαι με το θυροειδή.Έχω υποθυροειδισμό το χασιμότο.Αν τον έχεις ρυθμισμένο δεν υπάρχει πρόβλημα.Απλά να φροντίσεις να έχεις την ΤSH κάτω από 2 μονάδες,έτσι μου έχουν πει οι γιατροί,όταν προσπαθείς για εγκυμοσύνη.

Έκανα ορμονικές εξετάσεις και η tsh ειναι στο 2.31..

Τα αντισώματα είναι πιο υψηλά απο το φυσιολογικό. Επίσης η fsh είναι στο 9.7 και η lh στο 5.4 και η οιστραδιολη στο 24...

Μίλησα με την γιατρο μου τηλεφωνικά και μου ειπε να μην ξεκινήσω καποια θεραπεία ακόμα και απλά μου εκλεισε ραντεβού για τον αλλο μήνα, γιατί το ιατρείο κλείνει για τις γιορτές!!! Εμένα όμως με έχει φάει η αγωνία αν αυτές οι τιμές είναι καλές...

Η οιστραδιολη ειναι λιγο χαμηλη νομίζω...:confused:

Έκανα ορμονικές εξετάσεις και η tsh ειναι στο 2.31..

Τα αντισώματα είναι πιο υψηλά απο το φυσιολογικό. Επίσης η fsh είναι στο 9.7 και η lh στο 5.4 και η οιστραδιολη στο 24...

Μίλησα με την γιατρο μου τηλεφωνικά και μου ειπε να μην ξεκινήσω καποια θεραπεία ακόμα και απλά μου εκλεισε ραντεβού για τον αλλο μήνα, γιατί το ιατρείο κλείνει για τις γιορτές!!! Εμένα όμως με έχει φάει η αγωνία αν αυτές οι τιμές είναι καλές...

Η οιστραδιολη ειναι λιγο χαμηλη νομίζω...:confused:

Καλημέρα

Καταρχην θα σου πω να μην αγχώνεσαι.ξέρω ότι είναι σπαστικό να στο λένε και ότι δεν υπάρχει κάποιο κουμπί που πατάς αλλά καλώς ή κακώς πρέπει να το προσπαθήσουμε όλες.

Ο πανικός και το άγχος είναι οι χειρότεροι συμβουλοι.

Εγώ την οιστραδιολη σου την βλέπω μια χαρά αν έκανες τις εξετάσεις 2η-3 η μέρα του κύκλου. Η fsh είναι λίγο τσιμπημένη και η αναλογία fsh/ lh που πρέπει θεωρητικά να είναι 1 προς 1.

Όμως ακόμα κι αυτές οι τιμές είναι απλά ένας δείκτης. Νομίζω ότι πρέπει να επαναλαβεις τις εξετάσεις σου τον άλλο μήνα στην αρχή του κύκλου για να δεις τι γίνεται. Ο γυναικολογος σου είναι ο πλέον αρμόδιος και αν του έχεις εμπιστοσύνη τότε κλείσε τα μάτια και τα αυτιά και να χαρείς την διαδικασία με το σύντροφο σου.

Όντως από τον Ιούλιο δεν είναι πολύς ο καιρός που πρισπαθητε και θα δεις ότι το μπεμπακι θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις.

Εύχομαι ότι καλύτερο.

καλησπέρα και χρονια πολλά.... δεν έχω να πω πολλά απλά οτι κουραστηκα... 1,5 χρονο καθε μηνα το ιδιο.... και μου εχει γυρισει ολο αυτο.... δεν θέλω να εχω επαφες με τον αντρα μου και οσο ηθελα ενα μωρακι τωρα βλεπω καροτσια και νευριαζω.... δεν ξερω πως να το αλλαξω ολο αυτο.... μην το σκεφτεσαι λενε ολοι...αλλα κανεις δεν μου λεει που ειναι το κουμπι για να το πατησω...

Διαφημίσεις

καλησπέρα και χρονια πολλά.... δεν έχω να πω πολλά απλά οτι κουραστηκα... 1,5 χρονο καθε μηνα το ιδιο.... και μου εχει γυρισει ολο αυτο.... δεν θέλω να εχω επαφες με τον αντρα μου και οσο ηθελα ενα μωρακι τωρα βλεπω καροτσια και νευριαζω.... δεν ξερω πως να το αλλαξω ολο αυτο.... μην το σκεφτεσαι λενε ολοι...αλλα κανεις δεν μου λεει που ειναι το κουμπι για να το πατησω...

Καλησπέρα και χρόνια πολλα.

Σίγουρα δεν υπάρχει κουμπί απλά κάποια στιγμή όπως σου γύρισε το μυαλό τωρα γυρνάει πάλι απο την αρχή.

Έχω περάσει ολα τα στάδια πιστεύω και θέλω να ελπίζω.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Έχετε κάνει εξετάσεις μιας και πέρασε 1.5 χρόνος;

Αισιοδοξία χρειάζεται και κάποιες φορές λίγη τρελίτσα σε κάνει να ξεχνιέσαι απο όλη τη φάση.

Καλημέρα γλυκειά μου και χρόνια πολλά. Βρίσκεσαι στην φάση της παραίτησης αυτή την στιγμή. Φροντίσε να την ξεπεράσεις γρήγορα και πέρνα στην φάση της δράσης. Εχώ περάσει και εγώ από εκεί, όποτε στο λέω γνωρίζοντας ακριβώς πως αισθάνεσαι. Σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα πρέπει να είσαι ένα με τον άντρα σου, μόνο έτσι θα τα καταφέρετε, μαζί!!! Αν νομίζεις ότι δεν έχεις άλλα κουράγια να περιμένεις τότε ξεκίνα με πιο δραστικές λύσεις!!! Στο λέω εγω που νομίζω ότι έχασα αρκετό χρόνο περιμένωντας χωρις να κάνω τίποτα. Τώρα που ενεργοποιήθηκα, πίστεψε με, νιώθω πολύ πολύ καλύτερα!!!ότι θες εδώ είμαστε!!!!