Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βαρος και υψος 12 μηνων!

Recommended Posts

καλησπερα.θα ηθελα αν θελετε και μπορειται να μου πειτε σε τι βαρος και υψος χρονισαν τα μωρακια σας..ο δικος μας ειναι 10 μηνων περασε βαριας μορφης ΓΟΠ την ξεπερασε περπαταει στηριζομενος μπουσουλαει καθεται παιζει αλλα τρωει ελαχιστο φαγητο.γεννηθηκε 3000 . ειναι 10 μηνων 9400 77 εκατοστα :( πολυ αδυνατο παιδακι μας εχει φαει η στεναχωρια...βεβαια ο παιδιατρος μας ειπε οτι αφου τριπλασιασε ηδη απο 7 μηνων το βαρος γεννησης παιρνει υψος ειναι εξαιρετικα χαρουμενος να μην ανησυχουμε αλλα περασε και μια ιωση τωρα και αδυνατησε ακομα πιο πολυ.....δωστε μου δυναμη!

Διαφημίσεις

καλησπερα.θα ηθελα αν θελετε και μπορειται να μου πειτε σε τι βαρος και υψος χρονισαν τα μωρακια σας..ο δικος μας ειναι 10 μηνων περασε βαριας μορφης ΓΟΠ την ξεπερασε περπαταει στηριζομενος μπουσουλαει καθεται παιζει αλλα τρωει ελαχιστο φαγητο.γεννηθηκε 3000 . ειναι 10 μηνων 9400 77 εκατοστα :( πολυ αδυνατο παιδακι μας εχει φαει η στεναχωρια...βεβαια ο παιδιατρος μας ειπε οτι αφου τριπλασιασε ηδη απο 7 μηνων το βαρος γεννησης παιρνει υψος ειναι εξαιρετικα χαρουμενος να μην ανησυχουμε αλλα περασε και μια ιωση τωρα και αδυνατησε ακομα πιο πολυ.....δωστε μου δυναμη!

Πραγματικά peny δεν μπορώ να κατάλαβω προς τι η στενοχώρια. Εκτός και άν εχεις γράψει λάθος την ηλικία του παιδιού. Αν όμως ισχύει σε βάρος το παιδάκι βρίσκεται πάνω από την 75η καμπύλη και σε ύψος κόντα στην 90η. Πόσο θα ήθελες να είναι:shock:

Η δικιά μου είναι 14 μηνών κοντά στα 10 κιλά και 78 ύψος και είμαι πολύ ευχαριστημένη:?

LAAFp2.png

JRM4p2.png

10 μηνων ειναι σωστα το εγραψα.στεναχωριομαστε γιατι παρολο την ασχημη παλλινδρομιση (γοπ_) επαιρνε 1600-1000-900-600-850 γραμμαρια μολις αρχισαμε τροφες μηνων πηρε 900 τον πρωτο μηνα.και μετα τιποτα 100-150 γραμμαρια.φαγητο ελαχιστο....:( υπομονη δεν το πιεζουμε αλλα στεναχωριομαστε κυριως γιατι δεν τρωει

Το παιδί σου είναι τέλειο. Άλλο δεν του αρέσει το φαγητό κ άλλο δε βάζει βάρος ΚΑΘΟΛΟΥ. Εσένα συμβαίνει το 1ο.

Ο γιος μου είναι 10 μηνών επίσης, 8590 γρ. και 72 εκατοστά. Τρώει μια χαρά.

Εγώ δηλαδή να κλάψω; Τα μωρά μεγαλώνοντας παίρνουν λιγότερο βάρος ανά μήνα. Ειδικά όταν ξεκινούν να περπατάνε, ακόμα λιγότερο.

Πολύ κακώς ανησυχείς!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Το παιδί σου είναι τέλειο. Άλλο δεν του αρέσει το φαγητό κ άλλο δε βάζει βάρος ΚΑΘΟΛΟΥ. Εσένα συμβαίνει το 1ο.

Ο γιος μου είναι 10 μηνών επίσης, 8590 γρ. και 72 εκατοστά. Τρώει μια χαρά.

Εγώ δηλαδή να κλάψω; Τα μωρά μεγαλώνοντας παίρνουν λιγότερο βάρος ανά μήνα. Ειδικά όταν ξεκινούν να περπατάνε, ακόμα λιγότερο.

Πολύ κακώς ανησυχείς!

εχεις δικιο απολυτο..το μωρακι σου περπαταει μπουσουλαει σε τι φαση ειναι?????τα ιδια μου λεει καθε φορα και ο παιδιατρος αλλα τωρα που επαθε την ιωση 3 μερες πυρετο βηχα τρελο ταλαιπωρια και απο 9600 πηγε 9400 κοντεψε να μου ερθει τρελα.....θα μεγαλωσει και αυτο οπως ολα τα παιδακια ειμαι σιγουρη αλλα σαν γονιος καπου στρεσαρεσαι..:(

Διαφημίσεις

εχεις δικιο απολυτο..το μωρακι σου περπαταει μπουσουλαει σε τι φαση ειναι?????τα ιδια μου λεει καθε φορα και ο παιδιατρος αλλα τωρα που επαθε την ιωση 3 μερες πυρετο βηχα τρελο ταλαιπωρια και απο 9600 πηγε 9400 κοντεψε να μου ερθει τρελα.....θα μεγαλωσει και αυτο οπως ολα τα παιδακια ειμαι σιγουρη αλλα σαν γονιος καπου στρεσαρεσαι..:(

Και ένα κιλό να έχανε πάλι καλός θα ήταν:P Μην αγχώνεσαι για το φαγητό, ίσως θέλει περισσότερο χρόνο να συνηθίσει την στέρεα τροφή. Έχω ακούσει για περιπτώσεις που ξεκινάνε να τρώνε με όρεξη μετά τον χρόνο ή που ξεκινάνε να τρώνε με όρεξη όταν φύγετε από τις σούπες και τρώει ότι όλη η οικογένεια. Όταν λες ότι δεν τρώει καλά, τι εννοείς? Π.χ. έχεις μετρήσει σε ml πόσο φρούτο και πόσο σούπα τρώει?

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Κορίτσι μου καλό,πολύ πάρα πολύ κακώς ανησυχείς!!!

Χαλάρωσε, το μωρακι έχει τέλειο ύψος και βάρος!Τέλειο!

Όπως άκουσες τα μωράκια απο τη στιγμη που αρχίζουν να γίνονται πιο δραστήρια,να μπουσουλανε, να περπατάνε παίρνουν λιγότερο βαρος σε σύγκριση με τους προηγούμενους μηνες!Πολύ λιγότερο!

Δεν είναι καθόλου αδύνατο το παιδάκι σου,γι'αυτο μην ασχολείσαι πια με το βάρος του και κοίτα να το χαιρεσαι!

Σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας.Στην αρχη δεν μετρησα ποτε γιατι τα ετρωγε ολα.Μετα αρχισε και με ζοριζε και μετρουσα.Ετρωγε 200 φρουτο 200-400 φαγητο (τρελη ποσοτητα ΓΙΑ 6 ΜΗΝΩΝ) κ 180 ΚΡΕΜΑ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ 7ο μηνα εως τωρα 100 φρουτο καμια 10 κουταλιες,150 το παρα πολυ φαγητο 120 κρεμα η τραχανα.γαλα 40-140 ml πρωι βραδυ..δυσκολο πολυ δυσκολο παιδι