Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ροζ καφέ υγρα

Recommended Posts

Ειμαί στην 6η εβδομάδα κ εδώ και 7 ημέρες βλέπω από μια ροζ- καφέ σταγόνα κάθε ημέρα. Ο γιατρός μου έδωσε utrogestan αλλά δεν βλέπω να περνάει. Ίσα ίσα προχθές αυξήθηκαν και ψιλό σκούρυναν, εχθές καθόλου και σήμερα το πρωί πάλι έχω λίγα... Κοντεύω να σκάσω, μου είπε ξεκούραση, το οποίο και κάνω αλλά μάλλον δεν βλέπω αποτέλεσμα. Καμία γνώμη;

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Με το καλο εύχομαι!

Ειναι ενα θεμα που απασχολει πολλες γυναικες!

"Αιμα την 6η εβδομαδα"

Μην ανησυχείς συνήθως δεν ειναι τιποτα!!!

Ειδικα τα καφε δεν μας ενοχλουν...

Ισως ειναι υπολείμματα περιοδου!

Παρόλα αυτα καποια στιγμή να πας να σε δει ο γιατρος παλι!

Ακούσατε καρδουλα ή δεν σου ειπε ακομη ο γιατρος να πας;

Γενικα πολλα πραγματα στην εγκυμοσυνη ειναι αντίθετα απ οτι περιμέναμε!

Οπως το αιμα πχ!

Το κοκκινο και πολυ αιμα πρεπει να μας ανησυχεί!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=140642

Διάβασε εδω περιπτωςεις...

Ομως μην συγκρίνεις και μην το σκεφτεσαι...

Τα πραγματα θα κυλήσουν οπως ειναι γραφτό για καθε εγκυμοσυνη!

Ενα "καλο" εμβρυο θα τα παει καλα ακομη και αν τρέχει ποτάμι το αιμα!

Ενα εμβρυο ομως με "προβλημα" δεν θα τα παει καλα ακομη και να μην δεις σταγόνα αιματος!

Ευχαριςτω Για την απάντηση,

Θα πάμε στις 20 για υπέρηχο κ να ακούσουμε καρδούλα, θέλω τόσο πολύ να πάνε όλα καλά, αλλά είναι η πρώτη εγκυμοσύνη κ ο φόβος νικάει τα πάντα!! Με ανησύχησε περισσότερο ότι διαρκεί πολύ το καφέ... Προσπαθώ να κάνω υπομονή κ να ξεκουράζομαι κ τι να πω βλέπουμε... Όπως λες κι εσύ αν είναι να πάει κάτι στραβά θα πάει...

Καλημερα EiriniSt!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ακολουθήσεις την φαρμακευτική αγωγή που σου συνέστησε ο γιατρός σου,να ξεκουράζεσαι πάρα πολυ(μπορείς να είσαι όλη μέρα ξάπλα,να το κάνεις),επίσης να πίνεις πολλά υγρά(μπορείς 2 λίτρα τη μέρα?) και κυρίως να απασχολείς το νου σου με κάτι άλλο!

Αλλά κυρίως,αυτό με την ξεκούραση μην το αγνοείς!Έχεις βοήθεια?Τότε να το εκμεταλλευτεις!Και συ να σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα!Μην το θεωρείς υπερβολικό ή πως δεν θα το αντέξεις!

Είχα και γω παρόμοια υγρα στην 2η εγκυμοσύνη μου,δεν καθησα λεπτό στο κρεβάτι,και τελικά κατέληξε σε αποβολή!Δε θέλω να σε τρομάξω,αλλά να σου δώσω να καταλάβεις,πως το να μην κάνεις τίποτα,ίσως είναι και σωτήριο στη κατάσταση αυτή!

Να σκέφτεσαι θετικά!Περιμένουμε νέα σου!:)

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

Ειμαί στην 6η εβδομάδα κ εδώ και 7 ημέρες βλέπω από μια ροζ- καφέ σταγόνα κάθε ημέρα. Ο γιατρός μου έδωσε utrogestan αλλά δεν βλέπω να περνάει. Ίσα ίσα προχθές αυξήθηκαν και ψιλό σκούρυναν, εχθές καθόλου και σήμερα το πρωί πάλι έχω λίγα... Κοντεύω να σκάσω, μου είπε ξεκούραση, το οποίο και κάνω αλλά μάλλον δεν βλέπω αποτέλεσμα. Καμία γνώμη;

καλησπερα !

την 6 με 7 εβδομαδα ειχα βγαλει και εγω λιγο καφε με 2 με 3 μερες..και εβγαλα παλι με τα απο 2 εβδομαδες για 2-3 μερες.. μου εδωσαν και εμενα utrogestan και τα πηρα μεχρι την 17 εβδοαμαδα δεν ειχα κατι. απλα μου τα εδωσαν προληπτικα..

Αχ, και συνεχίζουν... Μου είπε να πάω αύριο να με δει κ ξεκούραση.. Δεν το κουνάω από το κρεββάτι μέχρι τότε, τι να κάνω... Ευχαριστώ για τις συμβουλές, εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας!!

Σήμερα είδαμε την καρδούλα να χτυπάει στους 130 παλμούς... Το σποράκι είναι στα 6,7 χιλιοςτα!! Δεν είδε ενεργή αιμορραγία κ μου είπε ότι λογικά μέχρι το τέλος της βδομάδας θα σταματήσουν κ οι σταγόνες!!! Βέβαια εξακολουθούν τα utrogestan, αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Απόψε θα κοιμηθώ ήσυχη!!!