Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τη συμβουλή σας!!!


Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Και παλι θα ζητήσω τι γνώμη σας... Αυτη τη φορα για μενα! Γενικα οπως εχω γράψει λογω επαγγέλματος εχω πολυ αγχος και πίεση. Επισης εχω και το μικρο τις ωρες που δε δουλευω (κοντεύει 2 ετών) και το μεγαλο που θελει έξτρα περιποίηση ( ο αντρας μου) αλλα γενικα ειναι μια πολυ ομορφη και ησυχη περίοδος , χωρις σοβαρά προβλήματα οικονομικά - ψυχολογικά θέματα οπως η προηγούμενη. Το θεμα ειναι οτι εδω και 3 μερες υποφέρω απο Deja vu. Μου φενεται αστείο που σας το γραφω αλλα οκ. Ειναι ενοχλητικό . Με πιάνει μπορει και 5 φορες τη μερα. Νομιζω οτι εχω ξαναζήσει μια στιγμη. Μετα με πιάνει ρίγος και πονοκέφαλος που δε περνάει με τιποτα. Γενικα καθε χρονο κανω τσεκ απ και τεστ παπ και ολα . Η τελευταια φορα ηταν το Μάιο και ηταν καλα τα αποτελέσματα και γενικα καθε Μάιο κανω. Τα ίδια σύμπτωματα ειχα και στην εγκυμοσυνη μου. Αλλα τωρα δεν ειμαι εγκυος. Εκανα και τεστ γιατι δε το επιδιώκουμε αλλα δε προσέχουμε κιολας γιατι θα θέλαμε κάποια στιγμη. Τι να ειναι τωρα αυτο; Εχει καμία ανάλογα εμπειρία ;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπερα και πάλι! Απλα για να μην αφήσω μισο το θεμα, σε περιπτωση που ανατρέξει κάποιος μελλοντικά, ηθελα να πω οτι τελικα οι εξετασεις έδειξαν οτι εχω παθει αφυδάτωση και δε λειτουργεί σωστα ο εγκέφαλος. Σημερα ολα αυτα. Οποτε ξεκίνησα την κατανάλωση νερού! Όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις μια χαρά.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ενδιαφέρον!

 

Το deja-vu προκαλείται με τον ίδιο μηχανισμό που προκαλείται η επιληψία. Αυτό δε σημαίνει, φυσικά, ότι όποιος έχει το ένα, έχει και το άλλο!

 

Σου είπαν ότι η αφυδάτωση έφταιγε; Πόσο μεγάλη αφυδάτωση είχες; Πώς τη βρήκες; Από την ουρία και τη γενική ούρων;

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα! Ναι έκανα μια σειρά απο εξετασεις και το βρήκε ο παθολόγος, υποθέτω απο την ούρων,γιατι εκανα και γενική αίματος. τα άφησα Και γραφειο για να το έβλεπα. Μετα μου πε οτι θα το απεικονίσει σε καμπύλη και ημουν στο κόκκινο, σχεδον στο μηδέν απο νερο.. εγω βασικα δε το χα καταλάβει οτι μπορει να ειναι αυτο. Βεβαια δε θυμαμαι απο ποτε ειχα να πιω νερο. Σημερα ήπια ενα λίτρο, οσο μου πε και ακομα δεν εχω παθει τιποτα. Δεν εχει εμφανιστεί. Πηρα και τη διαιτολόγο μου και μου πε και αυτη οτι ειναι λογικο και ενδεχομένως για αυτο να μη χάνω και κιλα εδω και ενα μήνα που ασυνείδητα εχω κόψει το νερο. Βεβαια και στο δικό της μηχάνημα ( αυτο που σου βάζουν τα καλώδια) για τη λυπομετρηση μου το χε πει οτι ειμαι οριακή για αφυδάτωση . Παντως η χθεσινή νυχτα ηταν φρικτή. Το πάθαινα και ξύπναγα και συνεχεια για αυτο σημερα πηγα

Link to comment
Share on other sites

Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.Δλδ πως αισθανεσαι? Κανεις κατι και νομιζεις οτι το εκανες και πιο πριν? Και ενω κοιμασαι δλδ πως καταλαβαινεις κατι τετοιο? Μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα?

 

Καλα κι εσυ βρε κοριτσι μου πως καταφερες να παθεις αφυδατωση χωρις λογο?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Έλα μου ντε! Και εχω και παιδι! Χαχα! Οχι το παρομοιασα με deja vu για να καταλαβαιτε το συναίσθημα! Ναι πχ μαγειρευα έριχνα αλάτι και μετα απο λιγο πήγαινα να ξαναριξω, περίμενα να χτυπήσει το τηλεφωνο οπως τη πρωτη φορα που έριξα. Μετα ζαλιζομουν , έβλεπα ασπριλα και μετα πονοκέφαλος. Αυτα ομως μεσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Πολλες φορες μεσα στη μερα και χθες βραδυ με έπιανε πονοκέφαλος ξύπναγα και μετα νομιζα οτι το χω ξαναζήσει. Ο παθολόγος μου πε οτι ο εγκέφαλος δε κινείται χωρις νερο, δε παιρνει απο αλλου οξυγόνο. Μονο απο το νερο, απλοϊκά για να καταλάβω.Με ρώτησε αν ξεχνάω η αν εχω κάποιο αλλο σύμπτωμα. Αλλα δεν εχω. Μου πε να πινω νερο και αν δε διορθωθεί σε μια βδομαδα να παω για εγκέφαλο γράφημα. Αλλα ηδη σημερα δε το χω παθει. Και απλα επειδη ακομα κανω δίαιτα θυμήθηκα οτι και η διαιτολόγος μου έλεγε για το νερο και τη πηρα τηλεφωνο.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...