Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS εξωσωματικη σε δημοσιο

Recommended Posts

Γεια σας, για μια ακομα φορα θα χρειαστω τη βοηθεια σας. Θελω να κανω εξωσωματικη σε δημοσιο. Ειμαι απο επαρχια και δεν εχω ιδεα ουτε απο ονοματα αλλα ουτε κι απο τις διαδικασιες που πρεπει να γινουν. Σας παρακαλω θελω μεσα απ τις δικες σας εμπειριες να επιλλεξω εναν γιατρο που θα με δει σαν ανθρωπο και οχι σαν πορτοφολι γιατι ουτως ή αλλως αδειο θα το βρει κι αυτο.

Διαφημίσεις

Γεια σας, για μια ακομα φορα θα χρειαστω τη βοηθεια σας. Θελω να κανω εξωσωματικη σε δημοσιο. Ειμαι απο επαρχια και δεν εχω ιδεα ουτε απο ονοματα αλλα ουτε κι απο τις διαδικασιες που πρεπει να γινουν. Σας παρακαλω θελω μεσα απ τις δικες σας εμπειριες να επιλλεξω εναν γιατρο που θα με δει σαν ανθρωπο και οχι σαν πορτοφολι γιατι ουτως ή αλλως αδειο θα το βρει κι αυτο.

Σε ποια πολη εισαι;

Αχ εχεις δικιο παρελειψα να πω οτι ενδιαφερομαι μονο για Αθηνα

Τοτε γλυκια μου δεν ειμαι η καταλληλοτερη. Νομιζω ομως οτι το θεμα αυτο μπορεις να το ψαξεις στις υποενοτητες με τιτλο "πρωτη εξωσωματικη" ή "γιατροι και κεντρα εξωσωματικης" ή απλα να κανεις λιγο υπομονη, γιατι ολο και καποια Αθηναια θα δει το μηνυματακι σου και θα σου απαντησει. Εγω μπορω να σου στειλω τις καλυτερες ευχες μου για μια εγκυμοσυνη πολυ-πολυ συντομα!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, ψάχνοντας κι εγώ να βρω έναν γιατρό σε δημόσιο διάβασα καλά σχόλια για τον κο Γάβαρη στο Έλενα και λέω να κάνω μία πρώτη επίσκεψη να το διαπιστώσω και εγώ. Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κατί θετικό ή αρνητικό ας μας ενημερώσει. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Zorro τις εχω δει και τις δυο συνομιλιες αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη και εκτος απο αυτο ειναι πσλιες αναρτησεις, θα ηθελα προσφατες εμπειριες .

Dimitroulaa μια φιλη μου πηγε σ'αυτον τον εξωσωματικο. Ενω ειναι καλος γιατρος δεν ειναι καθολου ομιλητικος. Θα μου πεις οτι δεν τον θες για ψυχολογο αλλα αν δεν μπορεις να του παρεις ουτε μια κουβεντα τι να τα κανεις τα πτυχια κι τις γνωσεις; Ηθελε να τον παρει τηλ να τον ρωτησει καποια πραγματα και φοβοταν μην την αποπαρει.

Zorro τις εχω δει και τις δυο συνομιλιες αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη και εκτος απο αυτο ειναι πσλιες αναρτησεις, θα ηθελα προσφατες εμπειριες .

Dimitroulaa μια φιλη μου πηγε σ'αυτον τον εξωσωματικο. Ενω ειναι καλος γιατρος δεν ειναι καθολου ομιλητικος. Θα μου πεις οτι δεν τον θες για ψυχολογο αλλα αν δεν μπορεις να του παρεις ουτε μια κουβεντα τι να τα κανεις τα πτυχια κι τις γνωσεις; Ηθελε να τον παρει τηλ να τον ρωτησει καποια πραγματα και φοβοταν μην την αποπαρει.

Δεν τον γνωρίζω καθόλου το συγκεκριμένο ιατρό, όμως τα πτυχία και τις γνώσεις ενός ιατρού σίγουρα τα χρειάζεσαι για να σε βοηθήσει να φέρεις τα παιδάκια σου στον κόσμο.Αν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις οποιοδήποτε καλό ιατρό και θέλεις να του τηλεφωνήσεις για να του θέσεις πραγματικά ιατρικά ερωτήματα και είναι απόμακρος και όχι ιδιαίτερα ομιλητικός απλά αντιμετώπισε το σαν μία δυσκολία.Τι και αν σε αποπάρει , μπορείς ευγενικά να επιμένεις , να επιμένεις και να επιμένεις.

Σημαντικό είναι ο ιατρός να μην είναι "αρπαχτικό" χρημάτων εκμεταλλευόμενος το πρόβλημα του άλλου και κακός επιστήμονας που καλύπτεται πίσω από καλοστημένες προβολές όλα τα άλλα είναι είναι δευτερεύοντα.