Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ

Recommended Posts

Μανούλες νέες και παλιές μπορεί καμμία να μου πει πότε και αν ποτέ επανέρχεται το στήθος στην προήγούμενη κατάσταση. Είχα που είχα μεγάλο στήθος πριν την εγκυμοσύνη τώρα έχει γίνει τεράστιο και δεν έχει επανέλθει αν και σταμάτησα το θηλασμό 2-3 εβδομαδες.

as1cCyH0g411210ODM0ODlkfDU3NTcwZHxPIGZhZm91dGFrb3MgbW91IGVpbmFp.gif

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

Μανούλες νέες και παλιές μπορεί καμμία να μου πει πότε και αν ποτέ επανέρχεται το στήθος στην προήγούμενη κατάσταση. Είχα που είχα μεγάλο στήθος πριν την εγκυμοσύνη τώρα έχει γίνει τεράστιο και δεν έχει επανέλθει αν και σταμάτησα το θηλασμό 2-3 εβδομαδες.

as1cCyH0g411210ODM0ODlkfDU3NTcwZHxPIGZhZm91dGFrb3MgbW91IGVpbmFp.gif

Κούκλα μου τουλάχιστον σ'εμένα έμεινε λίγο μεγαλύτερο δηλ. φόραγα 75Β και τώρα 75C.... Να ξέρεις όμως ότι το σώμα μας κάνει περίπου 1 χρόνο να επανέλθει πόσο μάλλον που εσύ σταμάτησες το θηλασμό πριν 2-3 βδομάδες.... Μην αγχώνεσαι....

Koritsia egw stamathsa ton 8hlasmo edw kai 25 meres peripoy...To sth8os moy omws to ais8anome apaisio...Einai poly malako kai genikotera niw8w poly asxhma gia to sth8os moy...Paei o antras moy na me piasei kai travieme...niw8w toso xalia...8a epanel8ei arage??? afoy skeftomoyna na plakw8w sta ymnasthria mpas kai...alla poy na vrw to xrono...to ninaki moy einai 3,5 mhnwn....

Το στήθος μου ήταν μικρούλι και στην εγκυμοσύνη έγινε τεράστιο (για μένα). ΄1 μήνα αφού σταμάτητα τον θηλασμό επανήλθε στο φυσιολογικό του αλλά όχι στητό όπως ήταν πρίν. Σίγουρα χρειαζόμαστε γυμναστική για να σφίξουμε πάλι αλλά πού χρόνος???

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Διαφημίσεις

• 3 years later...

Γεια σου μαμά του κωσταντίνου!χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε.Και εμένα ο μπέμπης μου είναι 5 μηνών.Τελικά επανήλθε το στήθος σου στα φυσιολογικά του επίπεδα?Εμένα έχει χαλαρώση παρα πολύ είναι μικρό αλλα πεσμένο πού σα πετσα είναι ασε τρέπομαι παρα πολυ.

γεια σας και απο μενα και καλη χρονια. εγω γεννησα πριν 5 μηνες σχεδον(δεν θηλασα βεβαια) αλλα το στηθος μου ακομα δεν εχει επανελθει. το χρωμα γυρω απο τη θηλη ειναι ακομα σκουρο και γενικως πρησμενο. το πρηξιμο ισως ναναι και απο τα κιλα που κουβαλαω ακομα. αλλα οχι θεωρω οτι δεν εχω επανελθει

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Νομίζω οτι έχει να κάνει με πολλους παράγοντες το πότε και εαν θα επανέλθει το στήθος.Τα κιλά που πήραμε στην εγκυμοσύνη, στο πόσο γρήγορα τα χάσαμε, στον θηλασμό και το πόσο βίαια αποθηλάσαμε....

Εγώ θηλάζω ακόμα τον μικρό μου (1,5 ετους ).Νομιζω οτι το στήθος μου επέστρεψε περίπου στο αρχικό του μέγεθος στον χρόνο και δεν έχω δει μεγάλη χαλάρωση. Περιμένω βέβαια να δω πως θα είναι οταν αποθηλάσω, αλλά πιστεύω οτι αν το κάνω σταδιακά, δεν θα έχω μεγάλες ..."απώλειες"

QqmLp3.png

αυτό με τις επαναφορές... το στήθος επανέρχεται πλήρως, μετά τον χρόνο, σε μένα τουλάχιστον που δεν κατάφερα αποκλειστικό θηλασμό και κόπηκε σε 3 μήνες μόνο του, έτσι έγινε. η κοιλιά πάλι δεν επανήλθε ποτέ - ραγάδες τρελές και χαλάρωση, φρίκη, καμία σχέση με το σφιχτό δέρμα που ήταν πριν. σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν ασχολήθηκα καθόλου - τζάμπα οι τόσες σιμουλσιουμ που έβαλα στην πρώτη.... όλα θέμα dna είναι.

s-age.png

κοριτσια μου ολα επανερχονται μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα

μην ανησυχειτε! θελει λιγο υπομονη και οσο γινεται να μην το σκεφτεστε

πολυ πολυ., μετα απο ενα χρονο ολα γινονται οπως πριν ακομα και η κοιλια

η μητρα θελει χρονο να επανελθει στη θεση της

Διαφημίσεις

μετά από δύο εγκυμοσύνες και δύο θηλασμούς εκ των οποίων στην πρώτη περίπτωση κράτησε 7 μήνες και στην δεύτερη 14 μήνες, έχω να πω οτι το στήθος μου εξαφανίστηκε από το χάρτη :-) είχα μεγάλο ωραίο στήθος και έγινε πολύ μικρό και φυσικά πεσμένο (πέτσα που είπε και η κοπέλα πιο πάνω)

αφού ψάχνω φωτογραφίες για να δω πως ήταν πριν...

ο δε άντρας μου λέει οτι οι κόρες μου με ρούφηξαν και δεν άφησαν τίποτε γι' αυτόν!!! χιχι

pemOp2.pngjawJp2.png

1/12/2012 ... ήρθε και ο μπεμπούλης μας!

Εγώ πάλι είχα πολύ μικρό στήθος, έβαζα πάντα το μικρότερο νούμερο και τώρα έχει εξαφανιστεί από το χάρτη!!!!!!!!!!!!! Δε βρισκω σουτιεν. Ειχα πάρα πολύ γάλα, δε θηλασα βέβαια πολύ αλλά η γυναικολόγος μου είπε ότι τυχαίνει συχνά να μικραίνει το στηθος. Κι εγώ νιωθω πολύ άσχημα. παρα πολυ άσχημα

Τελικά απ'οτι βλέπω από τις απαντήσεις δεν υπάρχει κάτι στανταρ! Ολα συμβαίνουν...

Θα συμφωνίσω με μια κοπέλα παραπάνω που είπε οτι σημαντικό ρόλο παίζει το dna.Στην κοιλιά ραγάδες δεν έκανα ούτε δείγμα ,ωστόσο 1,5 χρόνο μετά η κοιλιά δεν έχει επανέλθει και έχει γίνει "πεταχτή" σαν....της μαμάς μου!(ατιμο γονίδιο)

Ισως αν κάνουμε οτι μπορούμε (γυμναστική,κρέμες,διατροφή, αργή απώλεια των κιλών) βοηθίσουμε στο να έχουμε τα καλύτερα δυνατα αποτελέσματα.

QqmLp3.png