Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS-Πιεση νερου Ανω Γλυφαδα


Recommended Posts

Θα ηθελα να ρωτησω οσες/ους απο εσας μενετε Ανω Γλυφαδα, αν εχετε ποτε προβλημα με την πιεση του νερου.

 

Θελουμε στην οικογενεια μου να νοικιασουμε ενα σπιτι εκει και οταν το ειδαμε ειχε πολυ χαμηλη πιεση το νερο, ενω ηταν ανοικτες οι βανες του διαμερισματος. Δεν πηγαμε βεβαια στον κηπο, στην κατω βανα. Ηταν Κυριακη πρωι. Μηπως οταν εχει πολλη ζητηση, μειωνεται η πιεση??

 

Πηγα σημερα στην ΕΥΔΑΠ της περιοχης και ο ενας μου ειπε δεν εχει προβλημα η περιοχη, ο αλλος οτι εχει. :confused:

 

Help, πλιζ γιατι πρεπει να απαντησουμε αμεσα...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγω παντως που μενω προς τα εκει και αρκετα ψηλα μαλιστα δεν εχω προβλημα.Μπορει να ειναι λιγο πιο χαμηλη η πιεση αλλα οχι τοσο που να εχω προβλημα.

 

Εχω ομως θεμα με τη ΔΕΗ...συνεχως εχει θεμα η ταση του ρευματος...συνηθως ειναι χαμηλη.Το εχουμε πει πολλες φορες στη ΔΕΗ...το παραδεχονται οτι η περιοχη εχει θεμα...αλλα λυση δεν εχει δοθει.Δεν ξερω ομως μεχρι που υπαρχει το συγκεκριμεξο προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι δικο μας το σπιτι...εχουμε πολυμπριζα ασφαλειας και επιτηρητη τασης και ελπιζουμε καποια στιγμη να διορθωσει το δικτυο η ΔΕΗ πριν χαλασουν ολες οι συσκευες.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ωχ! Πηγα για μαλλι....Δηλαδη η περιοχη εχει προβλημα και με την πιεση του νερου, και με τη ΔΕΗ??? Και φυγαμε απο Ανατολικη Αττικη για να μην εχουμε ταλαιπωρια? Πολυ ωραια. :mrgreen:

 

ΥΓ xena ρωτησα τους γειτονες, αλλα μου ελεγε ο ενας, αλλα ο αλλος. Ο ενας οτι η περιοχη δεν εχει κανενα προβλημα ποτε, ο αλλος οτι του ειχε πεσει για λιγη ωρα γιατι γινονται εργα, ο τριτος οτι εχει προβλημα η περιοχη με την πιεση του νερου.

Link to comment
Share on other sites

Εξαρταται και σε ποια περιοχη ακριβως αναφερεσαι.Εγω μενω πολυ ψηλα...προποδες βουνου δλδ.Το προβλημα της ΔΕΗ δεν ξερω μεχρι που εκτεινεται.Με το νερο οταν πρωτοπηγαμε μου φανηκε η πιεση λιγο χαμηλη σε σχεση με τι ειχα συνηθισει αλλα οχι και σε σημειο να μου δημιουργει καπου προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Αν και πάει πολύς καιρός απο τότε που άνοιξες το θέμα, μιας και το πέτυχα σε αναζήτηση για κάτι άλλο, λέω ας απαντήσω.

 

Μένω πολλά χρόνια Άνω Γλυφάδα (Τερψιθέα μεριά αν έχει κάποια σχέση). Πρόβλημα με χαμηλή πίεση νερού δεν είχαμε ποτέ, για την ακρίβεια το αντίθετο με αποτέλεσμα να ψάχνω για μειωτήρα γιατί οι βρύσες μας όλες καταπονούνται! Το καλοκαίρι με τις πολλές ζέστες, τότε μόνο μειώνεται κάπως (έρχεται στα φυσιολογικά θα έλεγα).

 

Με το ρεύμα πάλι ναι, υπάρχει θέμα, σε όλες τις μπρίζες έχουμε προσθέσει ρυθμιστές τάσης γιατί και πολλές διακοπές έχει η περιοχή και πολλές αυξομειώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...